Zvanično: Nemanja Milunović u Železničaru

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.07.24. | 18:03

Ugovor na godinu dana, uz opciju produžetka

Železničar iz Pančeva je sezonu otvorio pobedom nad kragujevačkim Radničkim, a u Banatu danas imaju još jedan razlog za osmeh. Dogovor je postignut pre nekoliko dana, ali je sada sve ozvaničeno. Bivši štoper reprezentacije Srbije i Crvene zvezde Nemanja Milunović obavezao se na jednogodišnju saradnju sa Železničarom, uz usmeni dogovor da ugovor može da bude produženna još 12 meseci.

Na taj način Železničar je pojačao odbranu, i najavio potencijalno visoke domete. Pored Milunovića, debi za novi klub čeka Seku Sanogo, dok bi istinsku bombu predstavljao dolazak Zorana Bambija Tošića.

Izabrane vesti

U dva mandata na Marakani Nemanja Milunović je osvojio pet šampionskih titula i tri nacionalna kupa. Najbolje partije pružao je u mandatu Dejana Stankovića, posebno 2020. godine kada je prema statističkim parametrima bio najbolji štoper grupne faze Lige Evrope.

Važnu ulogu u timu izgubio je tek dolaskom Baraka Bahara. Malo ga je koristio i Vladan Milojević u povratničkom mandatu, ali je i tada imao važnu ulogu u Zvezdinoj svlačionici. Želeli su da ga zadrže u Ljutice Bogdana na nekoj od funkcija u sportskom sektoru, ali je Milunović odlučio da nastavi igračku karijeru. Afirmaciju je stekao u Borcu iz Čačka, potom igrao za lučansku Mladost, da bi u BATE Borisovu postao reprezentativac Srbije.

Milunović je ugovor potpisao u prisustvu menadžera Saše Đorđevića, koji ga je svojevremeno odveo u BATE, kasnije u Crvenu zvezdu i Alanju.


tagovi

Nemanja Milunović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara