Komentari na vest

Zvanično: Nemanja Ljubisavljević otišao u Izrael

g

ghoh

pre 10 meseci

Momak za primer.Povrsno poznajem celu porodicu i sto sam imao prilike da cujem.Decko je sve postigo svojim radom uz verovatno veliku podrsku i pomoc porodice samo reci hvale!!! Srecno.
m

mnogo

pre 10 meseci

E Srbijo nasi idu i to sve sto iole vredi ode.Posle ko vam veruje da smo kao zemlja spremni da zadrzavamo mlade.
g

gost kao

pre 10 meseci

Igrac nam ima 2 godine ugovor a mi ga ispustamo.Doso nam kao slobodan statisticki bio ocenjen fenemenalno igrao i ligu konferencije ima 26.godina,obe pozicije za kratko vreme se uklopio sa inostranog na nas fudbal i sad kad smo trebali da ga iskoristimo ode.Sta radite to?!
A

A ti

pre 10 meseci

Srecno.
K

Koxa

pre 10 meseci

Velika greska za Vojvodinu!
k

korner

pre 10 meseci

Ljubisavlhevic je po mom misljenju bio jedan od primera za vojvodjanske igrace.Uz duzno postovanje svim sportistima i sportskim radnicima.Vrednijeg decka nisam sreo.Radnik,trenin za njega pocinje pre a zavrsava se posle.Veoma kulturan i momak koji postuje saigrace.Prosto jedan pravi profesionalac!
K

Kao

pre 10 meseci

Je najdpremniji Vitas kad je 5 puta bio povređen i izlazio posle po sata iz igre. Bio je i previše poštovan. Čak je od Bataka dobio kapitensku zraku. Čime ju je zaslužio.. Pre Topića koji je 10 g u Vojvodini ili Čumića koji je najzaslužniji dsa je Vojvodina uopšte ušla u kv za Evropu. Uprava uz loš rad sportskog direktora sem Čumića koji je vrhunski igrač i karakter dovela sve istrošene ili problematike igrače od Nikolića do Vitasa koji su totalno bili nespremni i nezainteresovane a imali ubedljivo najveće plate blizu 200 h evra godišnje. Za šta.. Za 5 mesto truper kvazi duper lige
N

Navijac 88

pre 10 meseci

Igrac dosao u toku sezone za 0 evra da odigra dok ne dodje nova ponuda za inostranstvo. 14 utakmica je malo da se kaze dobar ili ne ( kiks u Kragujevcu) i jedan kuci ali ok. Ne razumem komentare prodali sve sto valja pa ako valja otkud onda 5 mesto. Nikolic i Simic zajedno 12 golova za sezonu jako slabo Vitas svaki derbi povredjen crveni u kupu ajd i to desava se Djordjevic je enigma za sve sta se tu desilo bog zna. Prelazni rok za sada ne obecava opet igraci u godinama i bez utakmica neznam vreme ce pokazati.
f

fonki

pre 10 meseci

@Navijac 88 Samo dve greske? Od 14 utakmica procackaj mozda ima i treca😂
N

Novi Sad srpska Atina

pre 10 meseci

Bravo Ljubisavljevicu odlican potez Vredan decko korektan igrac ako si otisao I ti i Vitas lepo kaze komentator nametnuli ste se svojim trudom radom zalaganjem steta sto to vide stranci pa stw na vreme otisli! Nema kod nas hleba! Nazalost Vama srecno u karijerama!
z

zapad Ns

pre 10 meseci

Cekajte nametnuo se sa Vitasom pa prodali i njega i Vitasa i Vrljka Simica sve iole normalne igrace a igraju nam Busnic Jelicic Boze sakloni
S

Stefan Batocina

pre 10 meseci

Ma sta se desava sa Vitasom? Zna ko?
z

zoki nis

pre 10 meseci

Trenira dva puta dnevno,spremniji od svih koji su bili na pripremama ali batak ne racuna na njega i verovatno ce otici jer ima dosta lonuda
T

Tamo Neko 123

pre 10 meseci

Ko poznaje nase igrace,zna da je Ljubisavljevic sasvim korektan igrac.Da je ostao u Vojvodini,bio bi prva opcija.Ali momak je zimus dosao sa cistim papirima,dakle bez obestecenja,ali je Vosa imala obavezu da ga pusti ako dobije adekvatnu inostranu ponudu. S obzirom da je skroman i normalan momak i da potice iz normalne porodice,ovo je za njega super ugovor kojim resava dobar deo egzistencije za normalnog coveka. Srecno komsija.Ja ga iskreno za godinu ili dve,ako ga povrede obidju,vidim u nekom od top klubova Izraela,Turske ili Grcke.
н

нс бој

pre 10 meseci

Некако смо се олако одрекли Љубисављевића и Витаса,а остајемо са Траореом,Јеличићем и Црномарковићем,можда је ово знак да нам долази штопер.Надам се да се не ослања на Буснића и сличне глупости. Јел легло нешто пара од Љубисављевића.
?

???

pre 10 meseci

Cim je imao ugovor na jos dve godine sigurno da je leglo. Sto nece da kazu koliko, to bolje da se nsdjani zapitate