Komentari na vest

Zvanično: Najverniji vojnik Čelsija je otišao u suzama i služiće Čolu Simeoneu

D

DidierDrogba11

pre 12 meseci

Legenda kluba. Nije neki talena, ali je na kraju radom, srcem i odanošću klubu sve osvojio. Veliki Dave
t

trit

pre 12 meseci

Sve sto vredi je otislo iz celzija. Ostaju sve polovnjaci. 10 mesto im ne gine. Aspilikueta za postovanje. Ti sto nemas pojma bolje ne komentarisi nista
o

oo

pre 12 meseci

Enigma kako je ovaj igrač toliko godina opstao u Čelsiju. Borbren i srčan i apolsutno ništa više. Njemu dati kapitensku traku jedna od najvećih grešaka kluba. Ali opet zbog borbenosti je zaslužio poštovanje, mada ni te borbenosti u poslednjih 5 godina nema uopšte. U svakom slučaju sve najbolje u daljoj karijeri.
4

44-99

pre 12 meseci

On se šlepa kod plavaca vec 4-5 godina, nego 'ajde, kao kapiten, i borben je. Decko nije vrhunski nivo fudbala dugo vec.
P

PVC

pre 12 meseci

ako je ikad i bio
K

Kleo

pre 12 meseci

Treba da te bude sramota, covek je u Celsiju osvojio apsolutno svaki moguci trofej, nesto sto nije poslo za rukom ni vecim imenima i legendama poput Terija, Lamparda, Drogbe, itd. Sigurno je sve to postigao slepajuci se.
@

@Kleo

pre 12 meseci

Sto da me bude sramota? Osvojio je i Divok Origi LS sa Livepulom, pa je prosek igrac.Aspilikueta u najboljim danima nije bio vrhunski igrac, srcan i borben da, limitiranog kvaliteta, centarsut tokom cele karijere 0, nista specijalno. Zadnjih 4-5 godina, i taj neki kvalitet sto je imao, je drasticno dodatno pao, i sem borbenosti koja mu je ostala oduvek, bukvalno da ponovim jos jednom, slepao se.
@

@PVC

pre 12 meseci

I to je tacno.
L

LorimeR

pre 12 meseci

Cuj ovog jel ga sramota?Sta ima ga bude sramota covek ti lepo napisao da se Aspilikueta slepa 4-5 godina, ne celu karijeru.I slepa se, i Atletiko ce ga se otarasi ili ce biti vise na klupi.