Komentari na vest

Zvanično: Marko Savić novi mašinovođa u Pančevu

B

BOŽIDAR BOKI

pre 3 meseca

Savić dobar momak ali pitanje za predsednika Pa gde Baticu menadžera ??? Zna napraviti dobar transfer ali sebi u svoj novčanik i nema milosti kada je lova u pitanju i tu gazi,gazi. Tončev je to isto zagrizao kao i vi u Pančevu ali sreća pa imao namazanog Propadala koji je provalio Baticu i njegove namere i na vreme doviđenja. Sada ide ona priča koju Batica vama sprema u pravcu---Predsedniče bilo bi dobro da kupimo npr .Mikicu od Žikice za 300000 eura i verujte mi kad ga Savić utegne i zategne JA ga prodajem i mi SVI smo dobri!!!! E to sada lepo zvuči ali,,,,,,
T

Tarantula

pre 3 meseca

Marko, sada imaš priliku! Odradićeš celi pripremni period! Dovedi iz Zvezde Kneževića, Šljivića, Maksimovića, Mimovića i Sremčevića! Bolje im je da dođu kod tebe i igraju konstantno, nego da sede na klupi Zvezde i budu rezerve fudbalskim cepanicama iz Afrike! Nadam se da će Železničar, sa tobom, igrati napadački fudbal, kao što je bilo dok si bio u Voždovcu! Nemoj da se menjaš!
T

Tarantula

pre 3 meseca

Nadam se da su Marko Savić i Jandrić, nešto novo u srpskom fudbalu! Sada su oni na potezu!
9

98ioljkju

pre 3 meseca

Ovaj odlazi posle treceg kola...
k

kendisport

pre 3 meseca

Ponestalo love Savicu pa ajde daj sta das, a prosle sezone odbio Cuku i Vojvodinu. Dzabe sto je korektan trener kad ne zna da vodi sopstvenu karijeru. A novi sportski direktor je posebna prica, stavis menadzera za sportskog direktora, tuga. Ako im Santrac ode iz kluba ispasce naglavacke.
K

Kg

pre 3 meseca

Kendi pre neki dan si pričao za plavog Stevanovića i Mladost kako nema trenera ko bi mogao da dodje kod njih i pitao me ko bi mogao da dodje, pa si dobio odgovor Savić. 0nda si rekao da je zacepio veliku cenu. Kako to sad , ako je ostao bez para i dekintiran kako ti kažeš valjda bi prihvatio posao u Lučanima sve trčeći. Nije čovek hteo da ide u Mladost i na fin način ih je odbio, a to sam tada napisao kao i da će uzeti drugi klub i? Eto. A ovaj plavi i je katastrofa trener koji neće sastaviti 2 meseca u Lučanima i to sam rekao i poslaću tortu ako bude drugačije kao što sam ovećao. Moraš da dopustiš da se još poneko razume u fudbal. Dogovori se sam sa sobom ne ide da je i bez para i da odboja posao istovremeno. Ispostavilo se da je već imao dogovor sa Pančevcima.
k

kendisport@KG

pre 3 meseca

@KG - Kakav iskrivljeni fokus percepcije kod tebe! Čak bih mogao reći da je u pitanju jedan kreativni bes! Samo širiš internet propagandu! Ti jednostavno subjektivno doživljavaš ovu realnost!
k

kendisport

pre 3 meseca

@kg Ti se mozda razumes malo u fudbal, ali se ne razumes u stvari koje se desavaju u srpskom fudbalu mimo terena. Savic jednostavno nije smeo da odbije Pancevo zbog ljudi koji ga vode, a i svakako je lova veca nego u Krusevcu.
k

kombinacija1

pre 3 meseca

Direktor menadžer će da im zakuca ekser u kovčeg ispadanja sa svojim kombinacijama!
v

v1ad

pre 3 meseca

Ovi ce opet promeniti 6 trenera u sezoni, minimum.
i

ispadaju

pre 3 meseca

S obzirom da su Baticu Ristića doveli za direktora, znači da će im ovaj dovesti gomilu svojih kombinacija koji veze nemaju. Imaće sigurno još slabiju ekipu nego ove sezone. Neverovatno da takvog lika postave za direktora. Kao da žele da ispadnu!
J

Js

pre 3 meseca

On i Zbiljica su Podguzne muve terzicu.
S

Sf

pre 3 meseca

Stvarno, sve ti znaš. Samo ne znaš da je tvoj Partizan predložio Zbiljića za predsednika zajednice superligaša. Izgleda da je i tvoj klub partizan Terzićeva podguzna muva. Poješće te ta zlobaa i kompleksi. I biće ti sve gore jer ne nameravamo da stanemo da vas trpamo. Nećete videti trofej nikada čisto iz inata zato što ste tako isfrustrirani, nerealni i što plačete, kmečite, sve radite osim da gledste sebe i u sebi tražite problem. Nesposobni ste kafe kuvaricu da smenite i dolazi vas 500 na stadion a ti znaš ko je čija podguzna muva, u svoj brlog gledaj i svoja posla a sad briši odavde.
D

Deyan X

pre 3 meseca

Bez par jakih pojacanja, ponovice se borba za opstanak. Trener Savic je dokazao to sa Vozdovcem. Dok je imao odlicne igrace, tukao je CZ i bio 5-6 na tabeli. Kako ih je Vozdovac rasprodao, Savic nije mogao tu nista da uradi i vozdovac je ispao.
G

Gost4

pre 3 meseca

Voždovac je ispao kad je Savić otišao iz kluba, on ih je ostavio u borbi za Evropu
р

решио Жеља

pre 3 meseca

питање тренера до средине Септембра...
S

Samo objektiva

pre 3 meseca

Deluje kao dobar potez , videćemo
j

janjetina

pre 3 meseca

pogledajte molim Vas, dragi komentatori ovaj osmeh gospodina Savica i sve ce Vam biti jasno :D gospodin pored njega spreman da pohara lokalne i okolne pecenjare :D
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Iskreno se nadamo da se neće ponoviti prošla da na mišiće sačuva opstanak već da će glat ispasti zajedno sa IMT-om.