(©FK Vojvodina)
(©FK Vojvodina)

Zvanično: Marko Poletanović se vratio u Vojvodinu

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.06.24. | 18:10

Ugovor na dve i po godine

Punom parom rade na novosadskom Karađorđu. Prelazni rok u Mozzart Bet Superligi još nije zvanično počeo, a Vojvodina je već angažovala i trećeg igrača. Posle Mihaija Buteana i Marka Veličkovića stigao je Marko Poletanović. Preciznije, vratio se u matični klub iz kog je otišao 2015. put Genta.

Ugovor je potpisan na dve i po godine, saopštili su Novosađani.

Izabrane vesti

"Veoma sam srećan što sam se vratio u Vojvodinu gde sam napravio svoje prve korake, osvojio prvi trofej i gde sam upoznao prijatelje sa kojima sam i danas u kontaktu. Vojvodina je veliki klub, u poslednje dve godine imaju odlično rukovdostvo na čelu sa Dragoljubom Zbiljićem. Samim tim što dolaze igrači iz Francuske i Španije dovoljno govori o tome. Srećan sam što sam se vratio i jedva čekam da se pridružim ekipi", izjavio je 30-godišnji centralni vezni fudbaler.

Poletanović je rođeni Novosađanin, ponikao je u omladinskoj školi "Ilija Pantelić", a kasnije je bio član generacije koja je osvojila prvi trofej u Kupu Srbije 2014. godine.

Iz Vojvodine je otišao januara 2015. godine, nakon 97 odigranih utakmica, u belgijski Gent, a kasnije je igrao i za tamošnji Zulte Varegem, potom Crvenu zvezdu, Tosno, da bi od 2018. nastupao u Poljskoj za Jageloniju, Rakov, Vislu Krakov i Zaglebje.



tagovi

FK VojvodinaMarko PoletanovićMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara