(©fkspartak)
(©fkspartak)

Zvanično: Gaćinović u Spartaku – peti put

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.10.24. | 14:43

„Navikao sam na složene situacije“, kaže novi šef struke

Svuda pođi, u Spartak dođi! Tako bi mogla da se rezimira trenerska biografija Vladimira Gaćinovića, koji je danas peti put u karijeri stigao među Plave golubove.

Kao što je Mozzart Sport najavio, Gaćinović je preuzeo Spartak nakon što je klub raskinuo saradnju sa Milošem Kruščićem zbog slabih rezultata. Subotičani su posle 13 kola Mozzart Bet Superlige na pretposlednjem mestu.

Izabrane vesti

Ipak, pozicija na tabeli ne plaši iskusnog trenerskog vuka.

Zahvaljujem se predsedniku i upravi kluba na ukazanom poverenju. Ovaj poziv sam prihvatio sa velikim entuzijazmom. Navikao sam na složene situacije i radujem se izazovu da zajedno izađemo iz rezultatske krize. Čvrsto verujem u kvalitet ove ekipe i sposobnosti svakog pojedinca. Daćemo sve od sebe da ostvarimo što bolje rezultate“, rekao je Gaćinović na promociji.

Zadovoljan je njegovim dolaskom i predsednik Spartaka Nikola Simović.

„Vladimir je već poznato lice u našem klubu, sa bogatom istorijom uspeha, uključujući plasman u Evropu. Verujemo da će njegov povratak doneti novu energiju ekipi i pomoći nam da se vratimo na pravi put. Nadamo se uspešnoj saradnji sa novim šefom stručnog štaba", rekao je Simović.

Vladimir Gaćinović je prvi mandat u Spartaku imao kao pomoćni trener u sezoni 2016/17. A potom je kao šef stručnog štaba radio u klubu u sezonama 2017/18, 2018/19 i 2021/22. Ubedljivo najveći uspeh je plasman u Evropi i pobeda u dvomeču nad praškom Spartom.


tagovi

Vladimir GaćinovićSpartak SuboticaMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara