Komentari na vest

ZVANIČNO: Filip Kostić je Juventusov za 12.000.000 + 1.500.000 + 3.000.000! Samo Miler i Mesi pakuju bolje

L

Luba

pre oko 2 godine

MISLIM DA JE NAPRAVIO VELIKU GREŠKU. DA JE OSTAO U FRANKFURTU BIO BI LEGENDA OVAKO ĆE PROPASTI U JUVENTUSU. NIJE MU TO TREBALO.
F

Filip Kostic licno

pre oko 2 godine

Razmisljao sam dosta iskreno. Pogotovo nakon ovog tvog komentara. A onda sam shvatio da ti igras termine sa drustvom i radis za platu sa kojom, verovatno, nisi zadovoljan. Onda sam odlucio da potpisem za jedan od najvecih klubova Evrope i ispunim svoj san.
G

Gost 56

pre oko 2 godine

Nisam siguran da ce ovaj Radnički danasnji dobiti bilo sta.... nije to onaj radnicki iz kog je otisao u Holandiju..... drugi pib, maticni broj, ovo je Doo radnicki..
M

Mora..

pre oko 2 godine

Juve nema bekove koji znaju da centriraju, i Alegri igra fudbal gde mu bekovi ne idu visoko sem ako ne moraju, tako da ce super da bude kostic koji sam drzi levu stranu, do korner zastavice. Onda, u zavisnosti od protivnika, moze da ide na 3 igraca u odbrani ako je protivnik slab, ili na 4 igraca sa bekom koji ne ide napred ako je protivnik jak. Realno, prosle godine, niko centarsutem da pogodi Dusana, jednom po utakmici makar, sada ce super razvuci odbrane sa Kosticem. Odlican spoj. Bice Juve dobar, steta sto su uzasno antipaticni i struka, i igraci sem nasih i uprava, al makar prave Seriju A zanimljivom, pozdrav.
E

E moj juve

pre oko 2 godine

Sta si doziveo da ti kostic bude pojacanje...
R

Robert Lewandowski

pre oko 2 godine

Malo je boljih igraca od njega na toj poziciji ving beka.
g

gost007

pre oko 2 godine

Veliki pad Juventusa, ali videces ipak ce on grejati klupu.. nece on imati neku minutazu..
J

Juves

pre oko 2 godine

Od 40 mil prošle sezone do 12 Milki ove hhh
P

Paor

pre oko 2 godine

Nerealno niska cena za igrača njegove statistike.Ali ovaj Juve ima raspad od ekipe,baš gledam na gazeti projektovane sastave za prvo kolo,oni osim startnih 11 nemaju ništa,na klupi im mekeni i 3 defanzivca što sam čuo za njih,ostalo deca neka, osim mekenia tu se može dodati suspendovani kean i povređeni kjeza, ovaj artur odstranjen iz ekipe,i to je to što oni imaju trenutno,zaista tanko.
1

145

pre oko 2 godine

Niska cena zato sro igrac ima 30 godina. Realno maksimum jos 4 sezone na vrhunskom nivou.
m

mogli

pre oko 2 godine

Svaka čast i sve najbolje Filipu. Zasluzio je da kruniše karijeru u ovako velikom klubu. Sjajno je i što će igrati sa vlahovicem.
G

GostGG3+

pre oko 2 godine

Srecno majstore zelim ti slavu koju zasluzujes!
G

Gost2022

pre oko 2 godine

Moze neko ko se razume da kaze. Jer mogu u isto vreme da igraju Kieza Di marija i Kostic uz Vlahovica,jel Di marija moze da igra desno krilo,a Kieza iza napadaca?
C

Cksma

pre oko 2 godine

Moze di marija iza napadaca, to je cesto igrao
P

Pavkovinjo.

pre oko 2 godine

Moze, u formaciji 3-4-3 Kostic wing back levo. Di Maria, Vlahovic, Kiesa napadacka trojka. Ili 3-2-2-2-1 gde je Kostic ponovo wing back levo, a Di Maria i Kiesa igraju nesto poput Sergeja i Tadic u repki, odnosno iza napadaca

Joco Inter

pre oko 2 godine

*Je l' Dobronamerno, ne zameri.
N

Nemanja021

pre oko 2 godine

Ja očekujem 3-4-3 formaciju: Szczęsny Danilo Bremer Bonucci Cuardado Locatelli Pogba Kostić Chiesa Di María Vlahović. Ubedljivo najjača ekipa u Seriji A kada govorimo o pojedinačnom kvalitetu.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 godine

Mogu, al sve zavisi u kojoj formaciji alegri zamislja juve. A to ce najvise zavisiti od toga koga ce jos dovesti i sta ce imati na raspolaganju. Alegri cesto menja formacije, igra 4-3-3, 4-3-1-2, 3-4-1-2, 3-4-3 i tako dalje. E sad, di marija je celu karijeru desno krilo, al godine su uzele maha, izgubio je brzinu pa se sad najbolje snalazi iza napadaca da im pakuje sanse jer je madjionicar. Kjeza je cistokrvno krilo. E sad kako bi oni svi mogli da se ukombinuju… Mislim da ce alegri igrati sa 4 nazad jer prosto nema dovoljno kvaliteta da bi igrao sa 3, osim ako ne dovedu jos jednog stopera. Onda, pretpostavljam da vidi kostica kao levo krilo jer beka nece igrati sigurno. Na primer, ne bi bila losa formacija 4-2-3-1 gde bi kjeza i kostic bili po krilima i di marija iza vlahovica. U vezi bi igrali zakarija i lokateli. Mislim da to ima najvise logike ako se uzme u obzir sastav juvea, pozdrav.

RossoneroVero

pre oko 2 godine

Fali im Depaj, čim dođe onda svi igraju prvu postavu. Šćezni - Sandro, Bremer, Bonuću, Danilo - Kostić, Lokateli, Zanijolo, Di Marija - Kijeza, Vlah, Depaj. Alegri na klupu, mjenja Di Mariju kad se ovaj umori.
@

@ssss

pre oko 2 godine

Može ali kod trenera koji gaji ofanzivan fudbal. Kod Alegrijeve dekadentne vizije fudbala ne bi me čudilo da Kostić i Di Marija igraju bekove.