(©fkradnicki1923)
(©fkradnicki1923)

Zvanično: Feđa Dudić i Radnički zajedno po nova čuda

Vreme čitanja: 2min | ned. 26.05.24. | 14:44

Potpisan ugovor na godinu dana

Čovek koji je svojom pojavom osvežio Mozzart Bet Superligu u svakom smislu, ostaje trener kragujevačkog Radničkog i naredne sezone! Feđa Dudić (41) dogovorio je na današnjem sastanku sa upravom nastavak saradnje na još godinu dana, što znači da će voditi Đavole u prvim, istorijskim evropskim izazovima na leto.

Podsetimo, Dudić je preuzeo Radnički u septembru prošle godine kada je ovaj tim bio na začelju tabele sa samo jednom pobedom. Za ovih osam meseci ne samo da obezbedio plasman u plej-of, nego je ekipu podigao do pestog mesta, koje znači plasman u Ligu konferencije. Imali su Kragujevčani i Ligu Evrope u džepu, međutim kako su sinoć ispustili 2:0 u Humskoj protiv Partizana, pretekla ih je Vojvodina.

Izabrane vesti

Sve to ipak ne umanjuje činjenicu da je iza Radničkog jedna od najboljih sezona u istoriji, pa je i produžetak ugovora sa stručnjakom iz Sarajeva došao kao logičan sled okolnosti.

Feđa Dudić odmah nakon jučerašnje utakmice protiv Partizana poručio je da ide na sastanak sa čelnicima kluba i da će razgovarati o novom ugovoru. Kazao je tada da ekipi nedostaje šira rotacija, odnosno da ne bi valjalo raspordati najbolje igrače posle ovog uspeha. Pošto je očito dobio određene garancije da postoji prostor za nadograđivanje tima, odlučio je da prihbvati ponudu i ostane. Sa njim ostaje i ceo stručni štab, a stiže novi kondicioni trener Jasmin Trnovac.

Radnički će rivala u drugom krugu kvalifikacijama za Ligu konferencije dobiti već 19. juna. Prvu utakmicu odigraće 25. jula, a revanš 1. avgusta.


tagovi

Feđa Dudić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara