Komentari na vest

Zvanično: Dinamo kupio Atalantinog štopera za 4.000.000 evra

O

Orao

pre preko 2 godine

Dinamo i Partizan trenutno nisu ni do koljena Zvezdi po rezultatima!!!! Zvezda vise skupila koeficijenata nego oba kluba zajedno!!! Šta vredi sto prodaju kad rezultata nigde! Mene kao navijača najviše interesuje rezultat, a ne ko će koliko staviti u džep!
P

Plavi10

pre preko 2 godine

Pogledaj Uefa listu klubova i sve ce ti biti jasno gdje Dinamo a gdje Zvezda.
O

Orao

pre preko 2 godine

Pogledaj i ti gđe je reprezentacija Hrvatske a gđe Srbije!!! Zvezda sve to mora da nadoknadi!!
G

Gost ali pravi

pre preko 2 godine

@Plavi10 još malo i ne dugo pa vas prestižemo.
G

Gost 9999

pre preko 2 godine

Da rezimiramo iskreno i bez vrijeđanja. Dinamo i Zvezda su dva različita svijeta. Tko je kome do koljena je potpuno nevažno. Dinamo ima jedan put a Zvezda drugi. Dinamo posluje na drugačiji način od Zvezde. Prvo,Dinamo kupuje mlade igrače koje afirmira i prodaje po puno većoj cijeni. Dinamo nije dužan,ima novaca za plaće i transfere puno veće od ovoga. Naravno da tu pate rezultati. Naravno da Dinamo želi biti uspješan u Europi ali budimo iskreni i realni koliko uspješan klub mora biti da nešto napravi u Europi. Šta je uspjeh za nas,vas. Polufinale lige prvaka?Nerealno i za vas i za nas. Četvrtfinale? Moguće ali izuzetno, izuzetno teško!Prolaz grupe? Vrlo moguće! I to je naša(vaša) realnost. Zato komentari da ' šta prodaju kad rezultata nigde" ne piju vodu. Zar stvarno bilo tko od vas misli da Dinamo, Zvezda,Partizan,Hajduk mogu doći do polufinala ili finala lige prvaka? U jednoj utakmici možemo(mi i vi) iznenaditi ,ali proći jednu momčad koja vrijedi stotine miliona eura,teško. Jedno su želje a jedno realnost. Zvezda radi na drugačiji način od Dinama. Zvezda hoće rezultat odmah i tako kupuje. Da li će to biti dovoljno i bolje,vidjet ćemo. Zvezda ima preko 40tak igrača pod ugovorom. Hrpa njih ne igra i krade bogu dane. Odakle se Zvezda financira kad ne prodaje,koliko je dužna, to znate vi koji ju pratite. Druga stvar tko je jači,bolji,kvalitetniji je nebitno. Jedne godine ste dobili Liverpool,igrali odlično sa Milanom, druge godine ste ispali od Rangersa. Dinamo je dobio Tottenham,razbio Atalantu pa usrao sa Sherifom. Stvar je forme,volje i pristupa. Bolji je Dinamo ili bolja je Zvezda. Dok se ne sastanemo nema boljega!!
G

Gost1204

pre preko 2 godine

Stoji i to za strategiju al oni imaju jednu vecu pogodnost,a to to jer su u Evropskoj Uniji, i normalno da u ostalim evropskim klubovima ne zauzimaju mesto stranca, a obicno to mesto drze za Brazilce,to je najveca prednosti.i kod njih nema ako trazis za 10 m igraca, ne prodaje ga za 5 m, vec istera po svom, mi na prvu ponudu prihvatamo
G

Gost 9999

pre preko 2 godine

Glupost. Vlahović je u Juventusu, a tamo će biti i Kostić. Imate hrpu igrača koji su stranci. Nema toga. Ako vrijediš ,igraš i to je jedina istina. Možeš Vlahović biti stranac koliko god hoćeš ali ako zabija ko lud ,igrat će. Još jednom. Igraš ako si dobar bez obzira jesi či stranac ili ne!!
T

TuNeki

pre preko 2 godine

Svaki dan vesti o hrvatima i njihovom sportu Za njih na njihovim sportskim vestima ne postojimo
e

eto vidis

pre preko 2 godine

ti pratis njihove vesti,zato su oni i ovde..
L

Liga sampinjona

pre preko 2 godine

@Tu neki A zasto bi postojali za njih kad nam je blato liga jadna i bedna?Nemoj biti ljubomoran i zao gledaj to malo sa vedrije strane.
G

Gost 9999

pre preko 2 godine

To je pohvala jer imate odličan sportski site!!
S

SimoSabrosa

pre preko 2 godine

Navijam za Zvezdu,ali mislim da Dinamo mnogo bolje posluje i od Zvezde i Partizana. Dobro ulazu novac i vece sume,a i lsto tako za vece pare prodaju,vidi se da imaju poslovnu strategiju,dovode mladje,a kvalitetne igrace,dok nasi klubovi vracaju starije igrace i dovode strance upitnog kvaliteta. Treba da ucimo od Dinama
B

Berlondo

pre preko 2 godine

Kao da sam ja pisao.Bravo !!!
P

Premijer

pre preko 2 godine

Vijest nije vrijedna pažnje. Šta se to nas tiče...ni oni ne prate naš fudbal...
L

Liga sampinjona

pre preko 2 godine

@premijer Ja pratim njihovu ligu zato sto je kvalitetnija od nase blato namestene lige.Jbg znam da te boli sto Hrvati imaju kvalitetniju ligu ali probaj da ne razmisljas o tome lepse ces spavati.
B

BokiUSA

pre preko 2 godine

Objasni mi kako je nasa blato liga slabija od njihove... mi na 10 tom mestu Hrvati na 15.... cisto da znam kako i iz kog ugla da to posmatram... i osim Dinama ostali klubovi sa izuzetkom po nekada nekog kluba su teska truba
R

Realist

pre preko 2 godine

@BokiUSA hahahaha baš si me nasmijao...ta lista veze sa vezom nema,gledaju se osvojeni bodovi u posljednih 5 godina i onda se kao predočava snaga lige,vi praktički nemate dobru ligu,već samo 2 kluba koji odigraju solidno u Europi,to je velika razlika. Ti stvarno misliš da je vaša cjeloukupna liga na 10 mjestu u Europi hahahaha...HNL je za vašu ligu nebo,ali jedini problem HNL-a je što osim Dinama nitko drugi ne skuplja bodove,nadam se da ove sezone to neće biti problem. Osim toga HNL-u se sad briše najlošija sezona,dok vama jedna od najboljih,tako da vidit ćemo... ;)
G

Gost 9999

pre preko 2 godine

""BokiUSA | 21.06.2022 U 22:51 Objasni mi kako je nasa blato liga slabija od njihove... mi na 10 tom mestu Hrvati na 15.... cisto da znam kako i iz kog ugla da to posmatram... i osim Dinama ostali klubovi sa izuzetkom po nekada nekog kluba su teska truba"" Zvezda želi rezultat. Ne zanima je školovanje igrača,prodaja igrača,financije i tko što govori. Zvezda je napravila jako dobar rezultat u zadnjih dvije,tri godine i prikupila hrpu bodova za svoju ligu. Radi toga je Srpska liga 10ta. Budimo realni i Zvezda i Dinamo mogu napraviti tek malo više u Europi, a to je proći grupu. Nakon toga eventualno ako imate/mo sreće sa ždrijebom proći još jedan krug. I to je to. Nakon toga dolaze City,Real,Bayern,Liverpool i slične momčadi gdje možete/mo iznenaditi jednu utakmicu. Prolaz je izuzetno i gotovo nemoguć. I Zvezda to pokušava i tako se pojačava. To dovodi do toga da ima trenutni rezultat ali iskreno nema koga prodati osim Erakovića. Zarade nema i to je balon koji se napuhuje,napuhuje dok ne pukne. Kako i kada to će pokazati budućnost. Srpska liga je dosadna i negledljiva,bez uvrede ali to sugerira onih 30tak bodova prednosti nad trećim. Zvezda je najjaća u Srbiji i to donosi dosadu. Dinamo posluje na drugačiji način. Pametno se troši,kupuje se ciljano. Kupuje se jeftino da bi se moglo prodati i zaraditi. Momčad se gradi postepeno i svaka generacija ima svoj vrhunac. Koliko će koja generacija napraviti to je upitno. Opet cilj je proći skupinu i eventualno iznenaditi još jednog protivnika. četvrtfinale,polufinale je nerealno. Liga je zanimljiva,atraktivna i za vrh se bore 4-6 momčadi. Liga je 15ta ali je transparentna,dobro gledana i dobro plačena od sponzora. Klubovi dobro posluju i nisu nikome dužni(velika večina). I radi toga HR klubovi ispadaju rano jer treba znati kupiti jeftino i prodati skupo. Rijeka je na dobrom putu,Osijek se stabilizirao i ne prodaje odmah,Hajduk je stao na noge i odbija ponude jer ne treba prodavati a to dovodi do kvalitetnije lige i u konačnici do skupina u Europi.
D

Dobra vam je

pre preko 2 godine

Ova da je hajduk uzeo dinamu igraca ispred nosa pa da ga je dinamo hteo bio bi u dinamu hahaha
M

Milo123

pre preko 2 godine

Jel ja to trupujem ili su Zvezdini uspesi poslednjih godina malo drmnuli i Dinamo koji ne želi da izgubi titulu "najboljeg" na Balkanu? Nekako kako je Zvezda krenula da raste opet, i oni su počeli da uleću ozbiljne pare za pojačanja. Nije da nisu i pre izvlačili zmije s vremena na vreme, ali sad mu ga baš daju. Sve u svemu, lepo. Raduje me konkurencija. Neće li se malo i Partizan trgnuti...
G

Gost10

pre preko 2 godine

Mislim da nema to nikakve veze za Zvezdom nego zato sto u Hrvatskoj ozbiljne pare ulazu Rijeka, Osijek i Hajduk. Tako da su i oni uvidjeli da se trebaju ozbiljno pojacat sto za Europu i Hnl. Zvezda se samo pojacava za Europu, realno je da im u ligi niko ne moze doc blizu. Pozdrav
P

Ponosan Budi

pre preko 2 godine

Ne moze Dinamo biti najveci klub na Balkanu, za vijek vekova je postavljena granica na ex-yu prostoru a i šire, tamo '91 godine ;)
J

Joakim

pre preko 2 godine

Gđe je Dinamo bio prošle godine? A gđe Zvezda! Zvezda s upola jeftinijim timom pravi duplo bolje rezultate u Evropi od Dinama
G

Gost999

pre preko 2 godine

Pa gdje? Dinamo ispao od Sevilje sa manjom razlikom, nego Zvezda od mrtvog Rangersa. Da ne pricamo za godinu prije, kad su stigli do cetvrtfinala LE, oderali Totenhema 3:0. Istog tog Totenhema koji je vama godinu prije toga dao 17 golova u dvije utakmice.. O cemu pricamo onda.
R

River

pre preko 2 godine

Dinamo je za Zvezdu vasiona u svemu
2

225883

pre preko 2 godine

evo grobari i za dinamo poceli navijati
S

Sabane

pre preko 2 godine

Mtrvi Rendzers jedva izgubio u finalu LE. A taj Totenhem nihe ni blixu isti Totenhem koji je tad igrao protiv Zvezde i u finalu lige sampiona. Ne nesaj te stvari. Zvezda je za Dinamo vasiona uvek bila i bice. Sta je Dinamo ikad osvojio u evropi , koliko puta je igrao finala, polufinala, cetvrtfinala. U Sfrj Zvezda je imala samo 2 titule manje nego Dinamo, Hajduk i partizan zajedno. I vi nesto pricate.
L

Liga sampinjona

pre preko 2 godine

@Joakim Pa koliko te boli istina ti jado neces moci spavati :)))
Z

Zagor Te Nej

pre preko 2 godine

Hm,sto mu gromova,zašto ga Verona nije otkupila!?
S

Sherlocked

pre preko 2 godine

Stotinu mi bubnjeva Darkvuda , pojma nemam !!
T

Trpadzija

pre preko 2 godine

Kako ljudi posluju,oj srbijo medj sljivAma…
P

Plavi10

pre preko 2 godine

Dobar je Bosko, sad je jos iskusniji za igranje u Italijanskoj ligi. E sad dali vrijedi 4mil to je pitanje. Al Dinamo dosta pogadja sa tim igracima. Gledajte Orsica doso iz Koreje za 1mil, doso do reprezentacije i ponude iz Engleske za 8mil. A Petkovic u Italiji za godinu dana dao 1 gol svi se cudili kad je doso u Dinamo. Neka dodje, vidjet cemo jel vrijedi il ne.
G

Gostic 09

pre preko 2 godine

Koji degenek ako se vrati u hrvatsku. Umjesto Juve inter milan i lacijia on ce igrati protiv gorice rijeke i pule
W

Wat

pre preko 2 godine

Ovo uopste nije za pohvalu, decko je raspad sistema
V

Vežibre

pre preko 2 godine

Ti znaš,nisi odgledao dve tekme verone prošle sezone
W

Wat

pre preko 2 godine

@Vežibre Gledao sam protiv Lacija u kojem je bio direktan krivac za sva 3 gola i zamenjen je u 29om minutu. Dakle?
W

Wat

pre preko 2 godine

2 gola, moja greska
G

G

pre preko 2 godine

@Wat Slozices se da Seria A i HNL nije isto. Mozda igraju na loptu mlad je, perpektivan, dryavljanin EU, ako odigra u dosta slabijoj ligi isto kao u Veroni to ce biti odlicno, to znaci da u Hrvatskoj nema igraca pribliznog u Seria A, tako da ce verovatno da ga uvaljaju za maks dve godine za 10mE. Sto ide dalje ovako, Transfer 4,000,000 plata za dve godine neka bude 1,000,000 i da ga uvaljaju za 10,000,000 to ti je ravno 5,000,000+ je l da? Nece ga sigurno prodati za manje, jer su ga kupili za 4,000,000. Proracunati su oni. Nije to kao kod nas da se i dale dovode igraci na preporuku i na kasete, sto mi je jako razocaravajuce. Ali da ne poverujes ima i toga i dalje. Pogledaj sam Zvezdine transfere u zadnjih par godina. Kanjas, Kafu, Mouce, pa i onaj Parker, Vedad, Babalj, Van la Para, Dioni, ti stranci su imali ozbiljne pare (po neki i nisu ali su najavljivani kao ozbiljan zalog za buducnost citaj Babalj). Za Van la Paru je i ozbiljno obestecenje placeno koliko mi se cini, nemoguce da ih neko gleda i da kaze bas ovoga hocemo i da covek igra kao sto je igrao, prosto nemoguce.