Zvanično: Degenek u MLS-u, predstavili ga kao štopera šampionskog iskustva

Vreme čitanja: 2min | pon. 24.01.22. | 22:58

Potpisan ugovor sa Kolumbos Kruom

Pričalo se o Turskoj, mađarski Videoton je želeo da ga dovede i čak mu ponudio platu od 600.000 evra, ali je Miloš Degenek odlučio da karijeru nastavi u MLS ligi. On će u naredne dve godine nositi dres Kolumbos Krua, uz opciju da saradnja bude produžena na još dve godine.

Informaciju je zvanično potvrdio predsednik i generalni menadžer Kolumbosa Tim Bezbatčenko.

Izabrane vesti

„Miloš je štoper koji u naš tim donosi šampionsko iskustvo i jaku lidersku crtu. Pored osvajanja domaćih titula Miloš je stekao dragoceno iskustvo u reprezentaciji Australije sa kojim je na Mundijalu 2018. godine“, rekao je Bezbatčenko.  

Bivši štoper Crvene zvezde trebalo bi uz Džonatana Mensaha, Džoša Vilijamsa i Dđalila Anibaba da ojača poslednju liniju Kolumbosa koji bi u narednoj sezoni MLS lige koja počinje 26. februara trebalo da napravi iskorak u odnosu na prethodnu kada je završio na devetoj poziciji i mimo plej-ofa. Ekipa Kolumbusa je trenutno na Floridi gde se priprema za novu sezonu. Degenek je pronašao dobar klub koji će mu omogućiti da igra i ostane na spisku kandidata za selekciju Australije koja bi trebalo da se plasira na Mundijal u Kataru 2022. godine.

Tokom karijere Miloš je igrao još za Štutgart, Minhen 1860, Uravu i Al Hilal i u dva navrata za Crvenu zvezdu u kojoj je ostavio upečatljiv utisak a koju je napustio kao slobodan igrač uz oprost dugova. U crveno-belom dresu osvojio je tri titule i Kup Srbije. Bio je vesnik plasmana u Ligu šampiona 2018. godine.


tagovi

Miloš Degenek

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara