Zvanično: Dan posle evrogola Partizanu Lazar Nikolić predstavljen u Zvezdi

Vreme čitanja: 2min | pon. 24.10.22. | 15:44

Ugovor potpisan još prošle nedelje i važi do leta 2025. godine

Kakva dva dana za Lazara Nikolića! Desni bek Javora je u nedelju veče evrogolom u mrežu Partizana najavio senzaciju u Humskoj (3:3), a nepuna 24 časa kasnije je promovisan kao novi igrač Crvene zvezde. Ugovor je potpisan još prošle nedelje, i sve formalnosti završene, kao što je Mozzart Sport i najavio.

Srpski šampion je danas zvanično objavio da je Lazar Nikolić potpisao ugovor, koji će važiti do leta 2025. godine. Iako je potpis stavljen danas, on će se crveno-belima priključiti na početku zimskih priprema.

Izabrane vesti

Iako je deo omladinskog staža proveo u Partizanu, Nikolić je rekao nakon potpisivanja ugovora da mu je dolazak u Zvezdu ostvarenje dečačkog sna.

„Ostvario mi se dečački san dolaskom u Crvenu zvezdu. Sada sam u najvećem klubu na Balkanu, sa ogromnom tradicijom i presrećan sam što sam postao deo crveno-bele porodice. O tome sam maštao i na tome sam radio čitavu karijeru. Ono što je interesantno je da nosim nadimak po nekadašnjem fudbaleru Crvene zvezde - Dušanu Basti, a ujedno i pokrivamo istu poziciju. Svestan sam da je u Zvezdi jaka konkurencija, ali nadam se da ću opravdati očekivanja. Ambicije su najveće, želim da osvojimo titulu, da je proslavimo kako dolikuje, a onda i da zaigramo Ligu šampiona“, rekao je Nikolić za klupski sajt.

Zanimljivo je da je u većem delu karijere novi igrač crveno-belih igrao u ofanzivnom delu, kao krilni napadač. Međutim, ove sezone je prekomandovan na beka, a koliko je dobro igrao govori činjenica da je zapao za oko čelnicima Zvezde, koji su odlučili da ga dovedu, da pojača konkurenciju uz desnu aut liniju za prolećni deo sezone.

Igrao je Nikolić u mlađim kategorijama OFK Beograda i italijanskog SPAL-a, a na početku seniorske karijere je jedno vreme bio u Krupi. U Javor je došao 2019. godine i skupio više od 100 nastupa za ivanjički klub.



tagovi

FK Crvena zvezdaLazar NikolićMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara