Zvanično: Barsa kupila Brazilca i poslala ga kod Ronalda!

Vreme čitanja: 1min | pet. 31.01.20. | 23:04

Pozajmica do leta

Kada je nekom predsednik Ronaldo, taj može i da se nada poklonma od velikana.

Otkako je slavni Brazilac postao vlasnik Valjadolida, na Zorilju su počela da stižu pojačanja iz velikih klubova. Tako je prošlog leta dobio od Real Madrida na pozajmicu ukrajinskog golmana Andrija Lunjina (koji je ove zime otišao na drugu pozajmicu u Ovijedo), a onda je večeras dobio i poijačanje od drugog Ronaldovog bivšeg kluba  - Barselone.

Izabrane vesti

Brazilski vezista Mateus Fernandes (20) je danas i zvanično realizovao transfer iz Palmeirasa u Barselonu. Katalonci su za njegov transfer platili 7.000.000 evra uz eventualne bonuse od 3.000.000 evra Dogovor je bio da Mateus ostane u Palmeirasu do leta kao pozajmljen igrač Katalonaca.

A onda se dva sata pre kraja prelaznog roka dogovor promenio i Mateus Fernandes je ipak ostao u Španiji. Valjadolid je uspeo da ga dobije od Barselone na pozajmicu do kraja sezone!

Bolje i za njega, i za klubove. Valjadolid je dobio talentovanog igrača koji može da znači u borbi za opstanak. Palmeiras neće razigravati tuđeg fudbalera i onda ga pustiti usred sezone (sezona u Brazilu je kalendarska). A Barsa je dobila benefit da će maldi Brazilac imati polusezonu u španskom fudbalu da se aklimatizuje, navikne na evropski fudbal i potom se na leto priključi prvom timu.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara