Komentari na vest

Zvanično: Atalanta otkupila De Ketelarea, Milan izvukao najveći deo uloženog!

n

nadrealnon

pre 3 dana

Velika samarcina za Milan,decko za dve godine ce da vredi 5 puta vise,klasni igrac,to se videlo u Atalanti ove godine...
G

Gost gostic

pre 3 dana

Da li je neko od vas gledao ovog igraca u Milanu?? Upropastio je sve sto se upropastiti moze. Koliko puta je bio 1 na 1 sa golmanom i svaki put se uplasio. Ovo je jedan od najgorih igraca kojeg sam gledao u Milanovom dresu. Postoje igraci za male i velike klubove, ovaj za velike nije. Upitno je koliko je i Milan jos veliki ali dobro sad. I Gurkuf je eksplodirao u Bordou i Lionu ali u Milanu veliko nista. Ni ovaj nigde nece postici nesto veliko, ne lozite se...
G

Gost0007

pre 3 dana

Dosao je u Milan, pritisak ga je pojeo. Mada, sve bi bilo drugacije da ga Pioli nije forsirao. Drago mi je sto je svim kriticarima (a bilo ih je mnogo) zapusio usta. Ostaje zal jer Milan ovakvog igraca nema, ali sta je tu je. Mislim da su procenti pd prodaje izbrisani, tako da je otisao za bagatelu. Jos jedan igrac koji se nije razvio u reziji Piolija.

Pjanić sa tri žutaa

pre 3 dana

@Gost Gostic Ne moze milančić da bude objektivan pa to ti je. Umesto da kaze Jbg, pojeli smo gov.., desava se svakome, on nam prica kako je decko igrac za male klubove i ostale kojestarije. Decko je zver od igraca, nije mu cak trebalo ni vremena da se prilagodi u Atalanti, razbio sezonu. E sad, sto je u Milanu imao jednu asistenciju a u Atalanti dabl dabl, to je pitanje za ljude iz Milana. Trener, psiholozi, saigraci...
Y

Yuyu

pre 3 dana

Zamisli ti da su oni dali atalanti još 1 milion popusta na prethodno dogovoreno nakon ovako brutalne sezone ,to je samo još jedan dokaz koliko su mozga bez ti ameri ,drugi bi ih oterali u 3pm i prodali igrača u bogatiji ligu za još veće pare
м

макаријус

pre 3 dana

Добар играч, ово је грешка Милана. Прво су отерали Малдинија сад ово, на кратко планирање нема стварања екипе и јаких резултата.
P

Posle im

pre 3 dana

Maldini kriv, potrosio uzalud pare. Za ovog igraca su ga najvise prozivali. Sa sirotinjskim budzetom i pozajmicama doveo igrace, na ime ubedio Tea i Dijaza i Ibru i Tonalija da dodju osvojio titulu i onda kupi De Ketelera za 35 mil Pioli ga upropasti i ameri sut karta. Ovaj decko je vrhunski fudbaler to se videlo odavno samo mu suntavi Pioli nije nasao mesto i ubio ga u pojam i izbio samopouzdanje. Pa 35mi je placen i Chukvueze i ima 2 gola i 2 asistencije i niko nista da kaze a Maldinija su razapinjali. Naravno svi oni koje mrze Milan i jedva docekali da ode. Znaci Maldini Bog licno! Ni jedan igrac nije veci od kluba ali ako neki jeste u istoj ravni to je Maldini. Dace Bog da arapi kupe Milan i oteraju sve a vrate Maldinija.
r

roni

pre 3 dana

dao 35 za dekatelarea cija je realna cena bila 20, tonalija uzeo da ne ode u inter,posle godinu dana ga ucenio da smanji platu sa 1,6 mil na 1,2 ako misli da ostane u klubu.lazetic 5 miliona,tu se brat bratu utalio pola sa terzom,kolko je novca izgubio na izlaznim transferima i ptice na grani znaju znaci jedini pogodak koji je imao je teo. JEDAN TRANSFER OD 40 !!! origija,silemakersa,mesiju,kjera,tomorija rupu najvecu,drzanje kalabrije u klubu itd itd ne treba komentarisati.rebic imao jednu dobru polusezonu.za koliko je dosao,za koliko otisao?bezi bre neznalice.
O

Opet ti, trolcino

pre 3 dana

1 od 40?! Ernandez, Tonali, Benaser, Leao pa Kjer i Ziru pa Kalulu, Tomori, MM itd.
@

@roni

pre 3 dana

Koliko si frustriran Maldinijem to od mucenog gileta nije vidjeno. Slavite deci rodjendane svaki dan zajedno?
K

Kimmi

pre 3 dana

Jes da košta, ali takvog igrača vrijedi čekati. Ne sumnjam da će ga na kraju prodati za koju godinu nekim Englezima za duplo.
M

Mala zvoncica

pre 3 dana

Enorman I katastrofalna greska Milana. Decko je sa 23 godina pretalentovan. Sad CE a a Sarl DK na evropsko eksplodirati I Atlanta CE da ga preprodati u Engleska za 20 puta vise sta GA je uzela od Milana. Al, dzaba take igrace KO sta je De Kutelare, nemogu uspeti u italiji. Jednostavno talijani preferiraju defanzivni nogomet. Za par sezone De Katalere CE da bude novi De Brujne. A, u milanu CE da se cesaju, zasto mu ni su Dali pravu I istinsku sansetinu. Al , to je kao kazu: " Yet another tipycal Calcio story". Posledice Lukaku zasto Calcio je na najnizu grane. Nemaju para, Al od drugu stranu , nemaju strplenje da da mladom igracu sansu. Moglu su na polusezonu da ga vrate. Jer su znali da u prvenstvo da nemaju sansu za skudeto, njihovu braca Inter su izbegali mnogo. U Europa iskreno o nisu imali realne sanse za da urade Nesto . A znali su da ce da budu 200 Posto u top 5 u ligi I sa to da imaju sigurno plasman u lizi Prvaka.
I

Inter

pre 3 dana

Mala zvoncica@ Koliko ja znam na zimu nisu imali opciju da ga vrate, a za leto je Atalanta imala opciju da ga otkupi, tako da Milan ovo nije mogao da spreci. On je dobio sansu u Milanu, pogotovo na pocetku, ali se nije snasao, u Atalanti je eksplodirao, verovatno mu vise taj stil fudbala odgovara i imao je konstantnost. Milan ako je negde pogresio to je sto ga nije sacekao kao Tonalija, koji je takodje prvu sezonu bio los, ali kad je vec dogovorena pozajmica, tu se Milan vise nije pitao.
j

jsksjs

pre 3 dana

Otkupiti ovakvog igrača za ove pare,to mogu samo amaterski klubovi.
r

roni

pre 3 dana

sta kaze sirotinja,pravice polija od blata.e moji balvani.