Zvanično: Albert Nađ trener Teleoptika

Vreme čitanja: 2min | čet. 31.10.19. | 20:11

Žarko Lazetić otišao zbog loših rezultata i poslednjeg mesta na tabeli

Serija loših rezultata Teleoptika dovela je do promene trenera u Partizanovoj filijali. Sa pozicije šefa stručnog štaba otišao je Žarko Lazetić, a u novog stratega crno-belih „beba“ promovisan je Albert Nađ.

Bivši prvotimac Parnog valjka, kasnije funkcioner, a od letos saradnik Sava Miloševića u stručnom štabu prvog tima dobio je novo zaduženje. Da Teleoptik pokuša da spase sunovrata u četvrti rang takmičenja, pošto se posle deset utakmica Srpske lige „Beograd“ nalazi na poslednjem mestu na tabeli i ako ovako nastavi sledi mu selidba u zonu. U dogovoru sa ljudima iz Partizana najpre je Lazetić (vodio tim od marta) podneo ostavku, da bi čelnici kluba zatim ukazali poverenje nekadašnjem reprezentativcu, koji je pre povratka u Humsku radio kao trener, a jedno vreme i direktor IM Rakovice.
"Ovo je za mene velika čast i veliki izazov", rekao je po imenovanju Albert Nađ.

Izabrane vesti

Njemu će prvi saradnici biti Miroslav Čermelj, s kojim je sredinom devedesetih delio svlačionicu prvog tima Partizana, kao i Zoran Đurić, uz napomenu da su obojica radila u klubu za vreme trenerskog mandata Milana Ristića, koji je ekipu predvodio do proletos.

Ristića je početkom aprila nasledio Žarko Lazetić, međutim, nije uspeo u gotovo neizvodljivoj misiji očuvanja prvoligaškog statusa, da bi u prvih deset kola nove sezone zabeležio dve pobede i osvojio samo devet bodova. Promene su bile neminovne... Ekipu je preuzeo Albert Nađ, a očekuje se da tesno sarađuje sa prvim timom Partizana i Savom Miloševićem, na čiji poziv se i vratio na Topčidersko brdo početkom avgusta.

(FOTO: MN Press)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara