Komentari na vest

Žurka, žurka! Poneka šampionska suza na oproštaju i bojenje Kalemegdana u crveno-belo

M

Marko Srbija

pre oko 1 mesec

Sve cestitke zvezdi na tituli...zasluzeno.Za dve klase su jaci od ostalih klubova u drzavi.Ali to je sve jos daleko od dobroga...nije dobra situacija nikako u nasem fudbalu...to sto mi nazivamo uspeh nema veze sa zivotom...osrednji u donjem delu evrope...bas bas donjem.Za navijace kapa dole...proslavili su onako kako dolikuje najvecem klubu iz Srbije...pa cak i to oslikava koliko smo mi zapravo mali...sve se to vidja iz sezone u sezonu u evropi vec godinama samo na level x10

Kokot Nedeljko

pre oko 1 mesec

Ja ne slavim placenu titulu! Drzim se moralnih nacela svih pravih i cestitih delija koji se cesljaju kao Kralj Petar! Glavano nacelo je: ne treba nam placena titula!
D

Don Vito Corleone@Kokot Nedeljko

pre oko 1 mesec

@Kokot Nedeljko – pa, nije baš tako! Nije nama niko platio titulu! Sve smo sami zaradili svojim trudom i mukom! Ko je nama platio što smo pogodili kod dovođenja afričkih “kapitalaca”, koji su dali nemerljiv doprinos uspesima Zvezde u grupnoj fazi LŠ, kada smo osvojili izvanredno četvrto mesto?! Ko je nama platio što smo doveli ekstra centarfora Nedaje! Tada je kupio srca nas Zvezdaša svojim šouom, onom mini bravurom, koju je priredio već protiv Čukaričkog, u jesenjem delu, kada je pao preko lopte, na gol liniji. Jedno vreme se vodio hibridni rat protiv nas, ali iskusni strateg Milojević je i tome odoleo. Uspeo je da učini svojim odgovorom na hibridni rat, da Partizan sam sebi puca u nogu i izgubi par bodova uzastopno, što je odmah rezultiralo prestankom hibridnog rata! Bravo za Milojevića!
M

Milojko Arsenic's

pre oko 1 mesec

Dok je Srpski narod osuđen sa svih strana oni slave, ali šta drugo i očekivati za klub koji je osnovao Dražin ubica, za klub koji je prvi meč odigrao u Albaniji. Čast i bruka žive doveka!
N

Nemanja30

pre oko 1 mesec

Jesi li počeo sa terapijom? Brinem.
r

rrrr

pre oko 1 mesec

Vas je osnovao Vladika Nikolaj,verovatno?
D

Dukeli

pre oko 1 mesec

Vraca se splavar Radonjic najverovatnije
V

Vesela druzina

pre oko 1 mesec

"Poneka sampionska suza"...Izvini Ivo Andricu,nisam te prepoznao.Kakva romantika.
G

GostSaSevera

pre oko 1 mesec

Odlaskom Dragovića, Nedeljkovića i Bukarija mnogo gubimo, sve igrači iz prvih 11. Automatski znači da dolaze štoper, desni bek i desno krilo. Vreme je da se dovode igrači Hvangovog kvaliteta, znam da je možda to samo san, ali za nešto više mora. Ako je istina za Babića to je fenomenalno. Domaći igrač, reprezentativac, leva noga štoper.
g

gostttttt

pre oko 1 mesec

Babić u Zvezdi uvek ispod nivoa.
D

Djape45||

pre oko 1 mesec

Nedeljković ne igra već pola sezone, Bukari jeste bio starter ali koliko je prilika iskoristio toliko je i upropastio. Sve zamenljivi igrači a para bar sad imamo.
M

Mekmanaman

pre oko 1 mesec

Ako dođu Babić, Radonjić i Koreanac na beku bićemo još bolji. Babić viši i fizički jači u duelu od Dragovića, posebno u skok duelu. Uz Spajića ozbiljna opasnost po protivnički gol posle prekida. Dolazi iz ozbiljnih liga i sa iskustvom igranja jakih utakmica što nama treba za Evropu. Radonjić nije sporiji od Bukarija, ali dosta tehnički potkovaniji, bolji i precizniji šut, i što je najbitnije nije sebičan. Koreanac nepiznanica, ali sigurno dosta iskusniji od Nedeljkovića.
D

Don Vito Corleone'

pre oko 1 mesec

"Ja volim tebe ludo ja volim tebe znaj i imam jednu želju pobedu danas mi daj, ja živim samo za tebe jer ti si meni sve, za slavu CRVENE ZVEZDE za naše pobede" Goreće stadion, goreće ulice 💪
U

Ujka Zitko

pre oko 1 mesec

Jos koje milionce da se ulozi u privatno drzavni projekat i mozda osvojite JNA! 😂😂😂😂 pravite zurku ako vas nije sramota!😂😂😂😂
M

Mile led

pre oko 1 mesec

@Ujna Žitka. Hoćeš da crkneš od muke. Kompleksi i frustracije do neba.
M

MNM

pre oko 1 mesec

Dodji,zamaskiraj se da vidiš feštu i uživaj malo:)))
K

Kompleks.....

pre oko 1 mesec

niže vrednosti,čist primer!!
D

Dragoo

pre oko 1 mesec

Ma bitno da vas TSC naplmlati 4:0 na toj livadi , pa Gat Mladost i niz je poprilicno dugacak....
K

Klecoje

pre oko 1 mesec

Ujo moj Zitko, znam da ti je tesko, ali bar ce dugo trajati.
b

bašamrkalj

pre oko 1 mesec

A koliko se navijača očekuje na stadionu tik do našeg? Mislim da mogu da nam naprave ozbiljnu pretnju, hoće li korteo moći da prodje od navijača partizana, a ne rezultata?
U

Ujka Zitko

pre oko 1 mesec

8.god ne mogu da pobede na JNA! Slavite titulu ako vas nije sramota!😂😂😂😂
M

Mile led

pre oko 1 mesec

@Ujna Žitka. Pobediće Zvezda prvu sledeću utakmicu na Jna, kunem ti se LJUBIŠE MI MOJEGA svi grobari.
D

Djinobili

pre oko 1 mesec

Nije nas naravno sramota jer smo najbolji normalno a vi niste dobili na Rajku po 20 god.i uvek si naš komšija mali:)))
r

rrrr

pre oko 1 mesec

Kakve veze ima titula Zvezde sa vama.Pogledaj kolika je razlika u bodovima.