Komentari na vest

Žule Stojković za Mozzart Sport: Duarte pravi razliku, voleo bih da vidim Maksimovića

B

Borjane

pre 9 minuta

Vrati se.
O

Ovaj zna

pre 10 minuta

Samo za defanzivu. Znaci igra lekovic
N

Nenad.r

pre oko 1 sat

Gde ovaj igra fudbal ..Pa on i miloje recenicu zajedno ne mogu da sastave..A fudbalom mogu da se bave jedino u Srbiji..
L

La gagne

pre oko 3 sata

Svima.su bile pune oci Duartea posle par golova, ali ko se malo vise razume u fudbal je mogao odmah da vidi da je ulazio uglavnom od 60og minuta kad su linije razvucene i kad je Endijaj vec umorio odbranu. Evo ga Duarteov ucinak kao starter: poceo 5 utakmica, 2 gola iz penala, nije dao nijedan gol iz igre, usao u 2-3 sanse. Nije Serif neka klasa, ali mislim da ga nezasluzeno i previse pljujemo.
B

BokiUSA

pre oko 3 sata

Druze Serif mora biti prodat... on se covek saplice o loptu. To je ne dopustivo za CF Zvezde.
D

Dosta lazi

pre oko 3 sata

saplice se jer ga dvojca guraju ,ne lazi bre
G

Gostgost

pre oko 2 sata

Ponavljam to isto kao papagaj vec par nedelja. Tastatura strucnjaci nam kroje sastav jer ovi nadi citaju komentare i slusaju masu. Treba da igraju obojica sto vise, jer dopunjuju jedan drugog.
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 2 sata

Slažem se sa tobom uz jednu ispravku. Duarte je dao i jedan gol iz igre kada je bio starter protiv Novog Pazara kada ga je Puma bukvalno pogodio u glavu. Do sada smo u ovoj sezoni odigrali 10 utakmica i učinak ove dvojice je sledeći: Duarte 10 utakmica,, 6 kao starter i 3 gola od čega dva iz penala i 4 utakmice ulazi sa klupe i 3 gola sve iz igre. Ndiaj 8 utakmica, 4 kao starter i postignut 4 gola, sve iz igre. 4 utakmice ulazi sa klupe i 0 golova. Dve utakmice uopšte nije ni igrao zbog povrede i kada su ulazili sa klupe Duarte je po pravilu dobijao oko pola sata a Ndiaj oko 20 minuta. Protiv Mladosti iz Lučana celo drugo poluvreme su igrali zajedno i dali i jedan i drugi po gol a protiv Tekstilca desetak minuta su igrali zajedno i Ndiaj je dao gol i izašao iz igra a nakon toga je Duarte dao gol dok je igrao sam u špicu. Zaključak:Šerif daje golove samo kad je starter i lakše daje gol kada je i Duarte sa njim na terenu a Duarte je puno produktivniji kada ulazi sa klupe na već umornog protivnika i još lakše ako je I Šerif u igri. E sad treba biti pametan i videti kad ko da počinje utakmicu i ko da ulazi sa klupe a kada da budu zajedno na terenu. Mislim da to najviše zavisi od ekipe protiv koje igramo a i od igrača koji su u našem timu. Moje mišljenje je da je ideja Milojevića za Evropu gde se branimo da igra Duarte u prvu postavu i da svojom tehnikom prijema, čuvanja i predaje lopte daleko od gola pokuša da tačnim dubinskim pasovima izbacuje Silasa i Radonjića kada protivnika odbrana stoji visoko i spaja ih direktno sa golom odnosno u gol šanse i to će biti naše najjače oružje kada Silas i Radonjić budu maksimalno spremni jer imaju izuzetno brzinu i za evropske norme.Endiaj ne može to da radi što bi radio Duarte jer nema tu tehniku. Za našu ligu i ovaj hrkljuš što igraju protiv nas, svi sa 10 igrača iza lopte pri čemu im je odbrana na 5-10 metera od gola puno bolje rešenje je Ndiaj da se bije i svojom snagom i energijom umara štopere a i zna da iz gužvi i nikakvih situacija dođe u neku šansu i jako je dobar kada napada bočne centaršut eve u pet metera na prvu stativu a to se često dešava u našem prvenstvu protiv bunkar ekipa i tu bi određeni period utakmice mogli Ndiaj i Duarte da igraju zajedno.
о

овај да на копачкама

pre oko 4 sata

нема крампоне,дупе би му се вукло по трави.....
T

Toliko o tome

pre oko 4 sata

Videli smo kako se brani Stanojevic na ovom portalu tekstovima da bukvalno svi su krivi jedino on nije ,u takvoj realnosti da neko kritikuje milojevica da ga uci kako i sta da padaju pod spinovanje grobarskog bota koji krade nikove zvezdaas i pljuje milojevica i spominje Afrikance e onda je vas iq ispod 50 ako takvima verujete bolje vise ne navijate za zvezdu
h

hahahahahahhahah

pre oko 5 sati

Gde je onaj batica sto obozava drvo Serifa? Evo kad i Zule vidi posle par utakmica koliko je Duarte bolji i skolovaniji igrac
M

Mutommbo

pre oko 5 sati

Mali David Đurić ima potencijal da se razvije u dobrog beka. Takođe su hvalili i Avdića za tu poziciju levog beka. Do kraja prvenstva nadam se da će se neko od njih dvojice profilisati kao dobro rešenje za sledeću sezonu.

MILOS 87

pre oko 2 sata

djuric?eno ga u pazarau....spakovao mu tsc 5 golova za 20 minuta
F

Flinj

pre oko 5 sati

Falis Zule, na desnom beku bi sada ti spartao, imao si srca i onu stvar u odnosu na ove bogatase
p

pitanje

pre oko 5 sati

Sta imaju navijaci od igranja mladih igraca koji se prodaju odma ? sta vi tacno imate od toga da botujete svakog dana da igraju mladi igraci? Jel ide vama u dzep?
h

hahahaha23

pre oko 5 sati

Pa bolje nas mlad igrac nego poluproizvod iz nesvrstanih u 28-30 godina
F

Fef

pre oko 5 sati

Imaju to zadovoljstvo da ga pljuju kad pogreši kako ga guraju menadžeri
D

Djape45||

pre oko 5 sati

Možda to što se ogledamo u njima. U tim godinama a i dok smo bili mladji svima nam je san bio da zaigramo u Zvezdi i da damo gol u derbiju.
@

@Djape

pre oko 4 sata

Ali to je vas problem. Treba da igraju najbolji igraci, a ne oni na silu izgurani, i deca jer eto, deca.
D

Djape45||

pre oko 3 sata

Nema ovo veze sa tim, naravno da treba da igraju najbolji. Ali ako neki igrač pokazuje potencijal treba da ga gurneš u vatru pa i istrpiš. Kad je Eraković guran u startnu u početku nisam bio njegov ljubitelj, usled prevelike želje i neiskustva dosta je kiksao, ali je onda izrastao u odličnog igrača.
@

@Djape45

pre oko 1 sat

Erakovića smo čekali dve godine da uhvati neki nivo i postane koliko toliko dobar igrač. Morate da skapirate da ovo nisu više vremena od ranije i da su dobri mladi igrači izuzetak a ne pravilo. Nema više pojavi se Stanković sa 18 godina i odmah igra ozbiljan fudbal. Manje više svi mladi igrači koji su dobili šansu u Zvezdi zadnjih godina se nisu nešto pokazali i njihove karijere nakon odlaska iz Zvezde su vrlo skromne. Poslednja generacija da su nešto pokazali u Zvezdi pa i posle su bili Jović, Grujić i Ristić, sve posle toga je bilo vrlo vrlo tanko.
g

gluposto

pre oko 5 sati

Duarte ne pravi nikakvu razliku
j

još neko klopa

pre oko 6 sati

Zvezdina deca iz Afrike, Rusije... Kamo levi bek? Opet ulazimo u takmičarski ciklus bez beka/ova, nekoliko sezona tako... Kad m vidimo da fali, kako vi ne vidite!? U redu, vidi Lešnik, vidi i Miloje, ali nema problem sa tim, jer nema čarobni štapić, kako reče, za Rodićevu povredu. Poprimio Miloje obrise nekog drugog, nema više onog pristojnog lika iza kapije Šumadije, uvaljao se u ova naša... A Terza o meleonima, za Zvezdu slaboj ligi, svaka pozicija pokrivena sa tri igrača, a bekova niđe.
r

reci nam

pre oko 5 sati

Sta vi imate od toga da igraju mladi igraci?
j

još neko klopa

pre oko 2 sata

@reci nam Pa postoji obaveza, druže, da igraju bonusi, ne pitaj svašta. Kada se ukine ta obaveza neka igraju i penzosi, sve ok. A ako misliš da je to Terza uveo- nemam pojma. Mislim da to nije tako loše. Miloje, na primer, ne uvodio njih da ne mora.
c

cv

pre oko 6 sati

videli smo protiv benfike koliko nema pojma ndiaye je bolji.