Komentari na vest

Zubairu već na zimu napušta Partizan?

K

Kadeti 2007!!

pre oko 2 sata

Gurajte bre decu više, svakako pfk nikad u skorije vreme (dok je ovaj tu) neće uzeti titule. Bajramovic je top krilo, roganovic desni bek, stjepanovic zadnji vezni. Dušan Jovanović kao drugi špic sa klupe umesto strance
G

Gostgost

pre oko 3 sata

Klasicno pumpanje cene. Midtjiland dovodi mlade igrace, to da, mlade kao mladje od 18-19, ali da dovedu igraca od 20 godina koji ima 3 utakmice u prvoj ligi? Slabije...
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 3 sata

Možda na početku sezone nije igrao dobro i delovao smotan. Ali od kraja Avgusta kada je Stanojević prelomio i stavio ga na poziciju desnog krila da bude standardan igrač Zubairu je ubedljivo najbolji igrač Partizana.Svi ga teško čuvaju da ne kažem da nemogu da ga čuvaju. Anana iz Ofka je razbio i Partizan je vodio dok je on igrao. Ofk je izgubio kada ga je Stanojević izveo i uveo onu katastrofu od igrača Trifunovića i Anan više nije trebao nikoga da čuva već je krenuo u napad i stalno pravio višak. Protiv Zvezde svaka lopta prema njemu je bila kakva takva i jedina opasnost po Zvezdin gol. Olajinka je igrao ving beka i nije mu mogao ništa, sreća što mu je Điga čuvao leđa i pokrivao i poziciju levog beka. Protiv Mladosti i Tekstilca ubedljivo najbolji igrač Partizana. U celoj ligi nijedan igrač nema bolji centaršut od njega u punom trku. Šteta što je Partizan u teškoj buli pa će ga prodati za siću. Ovi Danci ima da ga prodaju za 2-3 godine u neku od lige petice i biće standardni reprezentativac Gane.
G

Godzila

pre oko 2 sata

Za 2-3 godine ima da izbaci Yamala iz prve postave Barse 😆
R

Realnost

pre oko 3 sata

I posle drzava gura Zvezdu, ugnjetavanje i sl? Vi cete ovoga maloga da tutnete za 700k do milion, eventualno 1.5 mil , a Zvezda bi ga uvaljala za 5 mil do 6 mil, naravno posle toga kad bi imali vec par kvalitetnih igraca u timu , a vama je on jedini .
M

Mej

pre oko 3 sata

Priča deluje realno, Skandinavci su skapirali da na tom nivou mogu samo da traže takve igrače, sa odličnim fizičkim predispozicijama pa makar imali razne mane, taktičke, mentalne, šta god. Kupuju takve igrače do par miliona evra maksimalno, stavljaju u sistem igre gde te osobine dođu do izražaja, brz fudbala, brza tranzicija, obavezno na veštačkoj travi, a onda prodaju skuplje. Plate u Skandinaviji za takve igrače su do 500k godišnje, što i nije mnogo u zemljama gde kamiondžija ima 70-80k godišnje. To bi mogao da bude putokaz za Partizan, a Savo je već slično radio u prethodnom mandatu - Suma, Sadik, Asano... Naravno, takve ekipe, ako ih izvedeš iz njihove zone komfora, kao Zvezda one mučenike Bodo, vidiš da su na nivou Čukaričkog, ali ako te dohvate u svoj sistem onda si gotov.
K

Kendisport

pre oko 3 sata

Odlican komentar, sve tacno apsolutno.
1

100% i da dodam

pre oko 3 sata

Onaj Bode je zaista posebna prica. Jel si video onaj teren? Pa ono je kao neka guma a ne trava, kako neka ekipa tu da se snadje? Potpuno drugi sport. Meni je ono neverovatno. Sigurno i izbor kopacki mora da bude drugaciji. Adaptacija na takav teren sigurno nije ni laka ni brza, a oni tamo i treniraju i igraju svaki dan. I onda izadju na veci travnati teren i to je to, onda oni ne mogu nista. Jako cudno, mislim da bi tu morala UEFA i FIFA da malo vise sredi pravila za terene da ne bude bas tolika razlika.
G

Gostgost

pre oko 3 sata

Za koga bre 500k plate? Pa retko ko daje u Skandinaviji vise od 10-20k evra na mesecnom nivou, i za vise od toga mora da budes u najboljim klubovima i/ili jedan od najboljih igraca. Ovo deluje sve samo ne realno.
D

Deyan X

pre oko 3 sata

Da je PFC normalan klub ne bi se ni razmisljalo o prodaji. Tek sto je odigrao dve tri dobre utakmice on je vec na prodaju. Tuga.

Dorcolac

pre oko 3 sata

Evo ih medijski spinovi kako bi se na sve nacije digla cena igracima Partizana.
A

Al ste pametni

pre oko 3 sata

Kupili ga za 500.000 ulagali u njega i sad ce da ga prodajunza 500.000 jeste to od vazure naucili-botine vuciceve
?

??

pre oko 1 sat

Ko je rekao da ce da ga prodaju za 500000. Receno je da mu je trzisna vrednost, a da ce partizan traziti sigurno milionski iznos. Ne pravdam lopove naravno, al nisi ni ti u pravu
d

da li ste vi

pre oko 3 sata

svi normalni? Ovaj fudbaler je totalno taktički nepismen, nije nešto ni snažan fizički, iz aviona se vidi da ima mali milion nedostataka, a vi ste već počeli da pišete bajke o interesovanjima inostranih klubova?! Kakav crni Zubairu! Odigrao dobro protiv Tekstilaca i odmah hvalospeve. Da je ovo vreme od pre dvadesetak godina, ovaj fudbaler bi naš stadion video tek na nekoj slici. Šta je sve uradio protiv Dinama iz Kijeva, to je strašno. Shvatite da mi ne igramo takmičenja u Evropi i da novinari pokušavaju na silu da dignu cenu. Da nam neko zaista ponudi pola miliona evra za njega, putuj igumane i za manastir ne pitaj. Vas ostale razumem, jer vi ne pamtite ko je sve igrao na toj poziciji.
N

Nemanha

pre oko 3 sata

U kom klubu radiš prijatelju? Ako ima šanse prosledi kontakt Mozzartu,imam neke fudbalere da ti preporučim,ako su ti potrebni. Stvarno su dobri igrači,a vidim da si ti stručnjak.
P

Ppp

pre oko 1 sat

Ako je on najgori, a od svih igraca partizana jedino nam on probojem kreira sanse kakvi su onda po tebi drugi strucnjace iz fotelje...
M

MrkMlnkvc

pre oko 4 sata

Dajte ljudi, "Transferisan"! Tu glupost je izmislio dr Terzić, a sad se i "Novinari" tako izražavaju.
R

Ryan

pre oko 4 sata

Baš je taj bosanski portal 'relevantan'
1

156

pre oko 4 sata

Zubairu je sličan fudbaler Ibrahimu Osmanu što je igrao za Nordsjaeland
G

Grobar iz Ling Long lige

pre oko 4 sata

Jedini igrač koji Zvezda nije preuzela Partizanu samo da se on ne bi pojačao koliko, toliko. Pravo je čudo da se to nije desilo posto je došao sa Uba. Zato treba tu grešku ispraviti pa od danas počinju glasine o njegovoj prodaji. Jedan od retkih u danasnjem Partizanu koji ima potencijal.
P

Puuu mamu...

pre oko 3 sata

....im njihovu za sve je Zvezda kriva....
H

Hacker

pre oko 4 sata

Sahjtor je prodao Castilla koje igrao kod nas polu sezonu i nije nista specificno pokazao (iako se radi o talentovanom igracu) za 4m istom Midtjiland-u. Ne vidim razlog da ako Zubairu nastavi u ovakvom ritmu transfer ne bude priblizne sume.Iskreno ne znam ko pise ovakve nebuloze. Sportski Pozdrav.
m

milasin

pre oko 4 sata

Treba da ide u veci klub. Zvezdi bi legao sjajno!
P

Pavel Nedved

pre oko 4 sata

Pa može ići ali više od milion milion i po ne može partizan da uzme nije sporno igrač je pristojan ali da odskače previše i ne baš
R

Realno posmatrano

pre oko 5 sati

Zar niste na početku pisali da je Jedinstvo "uvalilo" Partizanu neškolovanog i "tehnički nepismenog" igrača? Sad se piše da se odmah videlo da se radi o dobrom igraču.
K

KomBlizanci

pre oko 5 sati

Mlad domaci igrac hhahahahahaha Ocekujem komentar a Djiga, a Prucev
A

Aaaa

pre oko 1 sat

Djigaaaa
M

Mitros

pre oko 5 sati

Dobar igrač, gol koji mu je poništen u prošlom kolu je bio sjajan.
L

Lzr

pre oko 5 sati

Idu on i Grimaldi uskoro ili se klub gasi
G

Gosttt

pre oko 5 sati

Hahahahaha, vazi.