Komentari na vest

ŽREB ZA LK: Partizan na Holanđane, sledeći je Fajenord

S

Srbijancina

pre preko 2 godine

Sta je Fajenord? Ja znam za Fejnord..
G

Gost#

pre preko 2 godine

Finale:Partizan-Paok⚫⚪💪
V

Vuc

pre preko 2 godine

Dva nepoznata kluba u Evropi bez UEFA trofeja.
S

Smislov

pre preko 2 godine

Ne volim Holanđane za protivnike, jer ih mnogo respektujem. Nešto slično Nijemcima, stim što su veći znalci. Publika u Roterdamu je veoma žestoka. U ekipi uvijek pola tamnoputih igrača, brzih i neugodnih. Moguć je jedan visok poraz u gostima.
0

0211

pre preko 2 godine

Lagano prolazi ovo Stanoje. 1:3 tamo. 2:0 kući.
R

Realan skroz

pre preko 2 godine

Ja da se pitam uveo bi zatvorsku kaznu za ove sto pogrdno i sa toliko mrznje komentarisu Zvezdu i Partizan. Eej isti smo narod, sta vam je. Ako ste bolesni, daj lecite se, potrazite leka.
z

za okorele

pre preko 2 godine

grobare iz paralelnih univerzuma koji tvrde da je fejenord jaci od rendzersa sledi jedna blam informacija.Fejenord ove sezone u kvalifikacijama za ovo novoformirano takmicenje jedva izbacio al pazite sad Kosovsku Dritu,0 0 na kosovu i 3 2 u holandiji a gubili dva puta...Toliko su silni holandjani
r

riđobradi

pre preko 2 godine

u međuvremenu, istukao nemce (union berlin) i čehe, prvake države (slavija). U svojoj grupi imao samo jednu nerešenu
v

videli

pre preko 2 godine

smo koliko su jaki cesi sinoc a videli smo i koliko timovi iz nemacke i top pet liga cene konferenciju
h

humskapfc..

pre preko 2 godine

A Zvezda ispala, rj.ponizena od tima cija je liga 45 u svetu po kvalitetu, a taj tim se zove SERIF ahahahahaha e bruke jedne
g

glok

pre preko 2 godine

A partizan ponizen od tima koji se zove Flora i Fauna hahahahahha.Serif u LS, Faune i Flore nigde.Nigde.
0

00000

pre preko 2 godine

Pre meca sa Spartom komentari skoro isti kao sad pred mec sa Fejnordom, uglavnom se ponizava ekipa Partizana. Meni je drago da ekipa konacno trci na evropskom nivou, prednjaci Zdjelar a pohvalio bi i Jojica koga nesto i ne gotivim. Natho ima vic ali se vidi da nema snage, Lazar i Menig odlicni, brzi, umaraju protivnike, zatvaraju pozadi. Rikardo top. Na desnim beku problem, problem je i klupa. Fali Pantic i fali 100% spreman Fejsa za sirinu. Mozemo proci i Fejnord, ide derbi, neka pobedi bolji i neka bude posteno sudjenje. Napred Partizan!!!
D

Djukela

pre preko 2 godine

Marković nema muda!
G

Gostivoje

pre preko 2 godine

Bice jako za..ana utakmica za Partizan.Brzi su,napadacki igraju bez mnogo dodira i kalkulacija,susta suprotnost Partizanu i vec sam napisao brzina im je(po meni)najveci adut. Nisu nepobedivi naravno.niko nije,ali to vec sami igraci trebaju da shvate.Po meni defanziva bez izlazaka i petljanja,bez dodavanja po aut-liniji,vezni red mora da bude stamen i brz fokusiran 100%,kao i za napad,ubaciti malog Milovanovica makar u PP da vrsi pritisak,pracen dvojicom najbrzih veznjaka. Poceti bez Tatka-Natka i sacuvati ga za druge"sporije"protivnike(ako preodjemo ove,naravno) To je neko moje razmisljanje.
A

Alo decko

pre preko 2 godine

Bez Natha nemamo sta da trazimo. On jeste slabo vidljiv sa jakim protivnicima ali samo on moze da izmisli neku asistenciju kad joj se niko ne nada. Mora da igra i tacka A za Milovanovica se slazem, nadam se da ce poceti ali sumnjam, bez razloga opet ne dobija priliku u utakmicama koje su vec resene. Velika glupost Stanojevica sto ne odmara Rikarda vise i ne daje sansu ovom decku.
G

Gost4

pre preko 2 godine

Sta se desava sa Fejsom? Evo mjesec dana ce skoro od kad je pocela liga, 15 dana su bili na pripreme koje je i on odradio 10tak dana, a njega jos nema ? Ne vjerujem da je dosao bas toliko nespremam fudbaler koji se bavi profi fudbalom, da nije sam trenirao individualno i jos na to sa ekipom, evo ide derbi, gde treba da bude kljucna figura a njega nema
R

Realan 2

pre preko 2 godine

Savo je nadigrao az u obe utakmice i nesrecno ispao. Az je tad bio u vrhu lige, kao i sad. Ne vidim sto se ne bi nosili sa fejenordom, koliko toliko.... 60:40 u njihovu korist, po mojoj proceni....
G

Gost12345

pre preko 2 godine

Nit ih je Savo nadigrao niti si ti realan...
A

Alo decko

pre preko 2 godine

Itekako ih je nadigrao, izgubili su prednost samo zato sto su se utronjali
I

Iksoni

pre preko 2 godine

Jaceg protivnika dobio Partizan u ligu konferencija nego zvezda u ligi evrope i to dovoljno govori o jacini ovog takmicenja!!!
A

Aca.BG

pre preko 2 godine

Ne Brukaj se. U LE Barcelona, Sevilja, Porto, Lajpcig, Leverkuzen, Atalanta...dosta timova iz LS a u cipiripi kupu sve suvi prosek. LE je duplo jaca od LK. A sto se tice Rendzersa oni su za jaci od fejenorda a i skuplji su po transfermarktu. Nisu dzaba izbacili Dortmund koji je standardan u LS.
B

Bogsi

pre preko 2 godine

Pa i liga sampiona je trodupluo jaca od lige evrope i u ligu evropi igraju samo otpaci iz lige sampiona!!!
b

batabane

pre preko 2 godine

Teska misija,ali nije nemoguća.Ako se igra hrabro kao protiv Sparte, i malo sportske sreće, Partizan ima lepe sanse za nove bodove u Evropi i dobru zaradu.To treba iskoristiti, i nije mi jasno,i žao mi je sto se nije imalo sluha,da se ekipa pojača.Miletic na beku se saplice na loptu.Miljkovic, takođe,a vrlo solidni Zivkovic sansu dobija na misice,i vazda mu se nesto ne veruje.Da decko dobije poverenje i kontinuitet koji apsolutno zasluzuje, tek bi se videlo, koliko je dobar za nase uslove.Sad ce da me kritikuju isti oni kojima necu ime nikova da pominjem,ali prepoznace se oni,a zdušno su me ubedjivali da lupam,kada sam govorio da je Urosevic jako siguran bek.I onda sam,i sada kazem da Partizanu treba još bolji bek,ali da je Urosevic jedna vrlodobra opcija u rotaciji za l.beka.Nemam poverenje ni u Jevtovića, i sinoc se nije sastavio sa loptom.Morali su da vrate Svetu Markovića i dovedu jos jednog ofanzivnog igraca umesto Pantica, i jos jednog l.beka.Sa takvim rosterom, mogli bi sa vise optimizma da čekamo nastavak sezone.Ovako nije lose,ali da se ne glupiramo sa Mileticem na beku,slab je,očajan.
A

Alo decko

pre preko 2 godine

Za sve se slazem osim da je Zivkovic iole dobar. Njegova sreca je sto ga poredimo sa Miljkovicem i sa Mileticem pa izgleda fenomenalno. Urosevic je klasa u poredjenju sa njima.
b

batabane

pre preko 2 godine

@ Ali deck... Oni koji vide i posteno govore, jednostavno ne mogu mnogo da se ne slažu,vec manje više isto govore,kao i ti i ja u ovom slučaju.Za Živkovica je dovoljno to sto i ti kažes da je pojam za Miljkovica i Miletica,da bude starter ili prvi izbor u rotaciji.Ali on je treca opcija,kad se ova dvojica povrede,a klasu je iznad.Ne znam sta mu toliko manu vidis,ali ok nije ni bitno toliko.Dovoljno je kvalitetan da bude starter,a da Partizan ima vremena da mu natanane,nadje zamenu,u vidu nekog mladjeg, stvarno kvalitetnog d.beka.Kao sto rekoh za Urosevica,kada sam govorio pre godinu dve da je vrlo solidna opcija za l.beka , mnogi su tvrdili suprotno,a neki su pitali,dali vidim da on nema ni telo za fudbalera.Odgovarao sam da jeste bitna fizička snaga,ali da je još bitniji stav i srce u fudbalera.Voleo bih ja da Partizan ima i dva bolja beka,pa da Zivkovic i Urosevic budu rezerve.Ali u ovom rosteru da njih dvojica budu rezerve je jako sraman potez.
D

Def

pre preko 2 godine

Kad bi igraci Fejnorda citali sta se ovde pise o njima pomislili bi da igraju za Real.Mislim i oni bi voleli da su toliko jaki koliko ih hvalite.Medjutim zna se Ajaks,pet mesta prazno pa Psv pa Fejnord i Az.Bice tesko ali bice i neizvesno,sanse 50 -50 %.
K

KonstantinX

pre preko 2 godine

Evo ja kao Zvezdin navijač i kao neko ko prati našu ligu ne mogu da procenim jačinu Partizana.Naša liga nije merilo a ono što je viđeno dosad u Evropi mi ne daje nikakvu sliku jer Partizan ne igra ni blizu kao što su igrali pre,poletno,na gol više.Nisu ni Holanđani neki bauk ali bi voleo da vidim otvorenu utakmicu pa ko pobedi neka ide dalje.U svakom slučaju želim vam prolaz kao što želim mojoj Zvezdi!
s

sabancanin

pre preko 2 godine

I vi prodjite policajce!!! A u nedelju nek pobedi tim koji bude bio bolji uz fer i korektno navijanje i sudjenje
R

Rodman1986

pre preko 2 godine

Poletno na gol više? Pa dali 3 gola Sparti u 2 meča, šta hoćeš, da dajemo 4 po meču?
g

gunners

pre preko 2 godine

Mislim da nisu nista jaci od Genta. Mozete komsije ovo proci.
l

lim

pre preko 2 godine

ja nekako čitav ujutro prizeljkuje fino jako atraktivna ekipa može se igrati sa njima a drugi bitan segment što ne pamtim kad smo izgubili od nekoliko non-stop ljudi pa mi smo pobedili groningen kad je Luis igrao kod njih
A

Alo decko

pre preko 2 godine

Aj ponovi majke ti, nisam slusao.
Ш

Шпе

pre preko 2 godine

Ривал по мери, велики клуб у врху једне од најјачих европских лига, тешко ћемо против њих поготово без Рикарда у првој утакмици, али није немогуће.
X

X

pre preko 2 godine

NAPADAJ NAPADAJ PARTIZANE NAPADAJ
n

no siki riki

pre preko 2 godine

prosecna cena igraca fejnorda u startnij 11 blizu 10 miliona e ,a jsd ovaca 2 miliona,pametnom dosta!
A

Alo decko

pre preko 2 godine

Ti nisi pametan
a

abc

pre preko 2 godine

Je ligraju sa šest bonusa u timu kao Sparta ili su bar malo ozbiljniji?!
D

Dana

pre preko 2 godine

@abc Zasto gospodine izbegavate i necete da kazete da su ti njihovi bonusi standardni reprezentativci Ceskei i da im je pojedinacna vrednost izmedju 15-20 mil.Evra. To ste mogli dobro da cujete ako ste gledali utakmice na RTV-Srbije i Arena -Sport.
@

@Dana

pre preko 2 godine

Sem Holezak niko nema velilu vrednost.Nema mesta bajkama koje pricate.
A

Alo decko

pre preko 2 godine

Samo kmeci vezbaj za nedelju
G

Gost222

pre preko 2 godine

Sinistera ce sam da ih pobedi
A

Ab

pre preko 2 godine

Cemu prepiranja ko je dobio lakseg rivala? Kad smo i jedni i drugi dobili kvalitetnije ekipe od nas samih? Rendzers veliksan skotskog fudbala, Fejnord bivsi prvak Evrope...atraktivni rivali a opet se moze igrati....Realno kada se sve sabere dobro smo prosli...
D

Drvo

pre preko 2 godine

Bolje da su izvukli Romu, da se bar hvale od koga su ispali.
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

Sa ovakvim timom sto sada.imamo ne bi mogli sa Renom, Marsejom, i Romom naravno , a ovo sve ostalo bi moglo cak i sa PSV bi imali sanse...
J

Jovica Mladenovic Mladenovac

pre preko 2 godine

Ima nas otrese Fejnord sa 3:0 tamo i 1:1 na jna. Plus nam u prvoj tekmi ne igra Rikardo zbog crvenog kartona.
S

Seoul

pre preko 2 godine

Bravo Jovice, ti sve znaš.
1

118d

pre preko 2 godine

Prioritet je titula. Ovde treba izvesti kombinovani tim, šansu dati Milovanovicu u obe utakmice, Holender, Terzić, Baždar, Fejsa da polako hvata formu, Miljkovic i tako, kombinovani tim a prvi tim cuvati za ligu. Titula je APSOLUTNI prioritet po mnogo čemu, uzmemo titulu i gurnemo zvezdu u ovo cipiripi takmicenje kako ga oni zovu, da vidim kako će onda da pronadju sredstva za godisnji budzet koji im je 30 miliona evra
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

Ljudi jel Ricardo ne igra samo jednu tekmu jel tako?ili dve? Imamo sanse protiv holandjana ali mogli smo i bolje; tipa Lask, Az, ili Kopenhagen njih bi prosli sigurno, a i ja sam prizeljkivao nekako Fejnord pre par dana mislim da nam leze, i da cemo ih proci..
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Ne igra samo prvu
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Trebalo bi da ne igra prvu utakmicu u Beogradu.Misljenja sam da bi nam mozda bilo bolje na nasem terenu da se pogodilo da bude tu sto se kaze da na nasem stadionu pred nasim navijacima budemo maksimalno spremni ali iovako mozda nije lose da na De Kajpu budemo jaci.Vise me brine sto za Rikarda nemamo pravu zamenu,ne moze se od nekog omladinca ocekivati da iznese veliki pritisak,juce onaj promasaj juce protiv Sparte je na primer dokaz,ne krivim decka ali Rikardo ili neko sa vise iskustva bi to pogodio svakako a omladincima malo po malo sansu i bice sve super i za njih i za klub
l

lim

pre preko 2 godine

i ne treba da igra usporava previše ide menig je mnogo brži od njega
G

Gost12345

pre preko 2 godine

Prosli biste lagano LASK, AZ, Kopenhagen??? E moj ti... Vi ste najjaci na svetu a onda vas Flora prizemlji.
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

@Gost1234 Naravno da bi ih prosli, (ako ste vi mogli da ih izbacite mozemo i mi)jos plus ne dovodimo pojacnja, ne bi ste nam.bili do kolena da dovidimo prave igrace a ne ovi menadzerski koji sve na prevaru igraju a ne bi mi bili ni na klup!!!
G

Gost12345

pre preko 2 godine

@dzo - pa mozda LASK sada posto nije na nekom nivou, a i to na misice. Kopenhagen i AZ bi vas svakako pocistili. Sve ostalo je SBBKBB. Vi jos niste imali ozbiljnog protivnika, vi to ne kapirate. Ne znate sta znaci igrati na tom nivou. Sve vase prognoze se svode na to "ako je mogla Zvezda, mozemo i mi". A ta Zvezda vam je pobegla preko 100 bodova tih sezona. To sto ste u grupi izvukli nereseno sa AZom u obe utakmice je samo puka sreca.
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

@Gost1234 Pa nije bas tako...
O

Opasan

pre preko 2 godine

Fejnordinjo, ozbiljno ime..
C

Crni Grom

pre preko 2 godine

Da nisi navijac zvezde pa i da se zacudim komentaru, ovako...
D

Djjj

pre preko 2 godine

Da fejnord je projektovan da osvoji ls dok je rendzers izbacio neke amatere iz dortmunda, standardna spin masinerija krece…
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Srecan sam jer smo Ren izbegli ali i sto smo dobili ekipu iz Holandije,volim njihov brz fudbal i uvek igraju na gol vise.Dobra utakmica u najavi uz veliki problem za nas zbog Rikarda i onog ne znam kako da nazovem Bugarina sto ga je iskljucio,momak se okliznuo,nismo ni trazili penal,nisu se ni Cesi zalili ali on izigrava nesto...Fejnord igra odlicno trenutno i imaju jako dobre navijace,popularnu "Legiju" i poznati su po dobrom navijanju pogotovo na De Kajpu ali i van njega naravno,bas verni bez obzira na rezultate.Sto se igraca tice ne treba trositi reci,odlicni momci Tornstra,Deser,Jahanbas,Gertruidia,Malasia,Sinistera...Jedva cekam utakmicu!
Z

Zole

pre preko 2 godine

Pogledao sam njihov tim, rekao bi da su slicni onom AZ alkmaru iz 2019.sa kojim smo igrali dva puta 2:2 u grupi. Generalno nama holandjani leze i moze da se igra sa njima, liga im nije nešto jaka i igra se otvoreno, zbunice se kada nalete na naš bunker 😅 bilo bi lepo proci ovo ali ipak prioritet dajem tituli, nemamo mi dugacku klupu da ravnopravno igramo na dva fronta, pogotovo tamo u martu/aprilu
g

gunđalo

pre preko 2 godine

Teško bogami, Romu npr.nervira ovo takmičenje, izašli bi sa rezervama kao protv Bodea kad su popili 7 komada. OVi Holanđani se bore za titulu. Užasno su jaki

07.08.16

pre preko 2 godine

Iskreno,osim sto sam par puta rezultatski pratio meceve u kojima je igrao Fejenord,a koje sam igrao na kladionici,Fejenord nisam ni jednom gledao.Nezgodan rival,vidim da su bili dobri u grupi sa Union Berlinom i Slavijom.U prvenstvu su daleko od Ajaxa,a iako su blizu Psv matematicki,bodovno,nisu ni njihov nivo.Ipak,s obzirom da nisu top evro nivo,verovatno ce ozbiljno shvatiti ovu LK,jer su zeljni uspeha u Evropi.Po imenu atraktivan rival,po skoli fudbala koju predstavljaju Holandjani,za razliku od recimo Belgijanaca,nisu tvrda,fizicki jaka ekipa,koja bije,vise su "laka konjica",sa izrazenom ofanzivom.
q

qqq

pre preko 2 godine

Nisi ih gledao nijedonom a znas im i planove za narednu godinu..

07.08.16

pre preko 2 godine

@qqqqq....Umesto sto se pravis pametan,procitaj ponovo sta sam napisao.Nit sam pomenuo planove,nit narednu godinu,ako uopste znas razliku izmedju termina tekuce,prosle,naredne,predjasnje i sl.
o

opet se

pre preko 2 godine

grobari provukose da ne izvuku najjace protivnike, ovaj fejnord je raspad.
Z

Zole

pre preko 2 godine

Naravno, svaka ekipa sa kojom igramo je raspad. Da smo izvukli Romu vi bi rekli isto, 🙂 ekipa koja je treća u Holandiji, sa bodom zaostatka za PSV-om, nikako ne može biti raspad. Tim vredi 125 miliona evra po transfermarktu, o cemu mi da pricamo dalje
E

Eto tako

pre preko 2 godine

Rendžers krem de la krem evropskog fudbala, niste imali sreće, da dobijete Barsu... Fejnord i Rendžers su ekipe sličnih vrednosti i kvaliteta, može da se igra sa njima i može da se prođe...
@

@Eto tako

pre preko 2 godine

Rendzers izbacio jedan Dortmund.Fejnord bi od istog Dortmunda 5 primio.Glat.
E

Eto tako

pre preko 2 godine

I primili 3 za poluvreme od mrtvog Seltika, koji je primio 5 komada u dve tekme od skijaša...
p

prejaki fejnord

pre preko 2 godine

ekipa koja je jedva izbacila Dritu sa Kosova..
G

Gost137

pre preko 2 godine

I onda jedva prosla grupu ispred slavije i union berlina sa skorom 4 2 0
G

Gostmmm

pre preko 2 godine

Ekipa koja je treća u Holandskom prvenstvu, bod ispod PSV-a, ućuti molim te...
S

Simeunovic 88

pre preko 2 godine

Bravo super,prvo bih cestitao komsijama na prolazu I cestitao bi na povoljnom zrebu,mislim da Fejnord Nije bauk Kao ni Rendzers,treba da damo podrsku nasim klubovima jer stvarno Malo treba da budemo stalni ucesnici lige sampiona i jedni I drugi,bravo za Srpski fudbal,bravo Zvezdo,bravo Partizane,treba Jos jedan Klub da donosi bodove..sportski pozdrav crveno I crno belima od iskrenog Zvezdasa!
p

prejaki fejnord

pre preko 2 godine

ekipa koja je jedva izbacila Dritu sa Kosova...
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

@prejaki fejnord To nije merilo svi dobri timovi se muce sa slabijima...i vi ste se pred prosle god mucili sa Albancima, a Milan se mucio sa vama..😂Razumes ...
d

dale23

pre preko 2 godine

U Eredivisie od 18 klubova su trenutno treći, samo 6 bodova zaostaju za Ajaksom. Na žalost, u ovom delu takmičenja pretežak protivnik za PFC. Fejenord je ječine za Ligu Evrope.
G

Gost2108

pre preko 2 godine

Tri dana posle revanša Fejenord igra derbi prvenstva protiv
S

Super

pre preko 2 godine

Nije moglo lakse,ako ove ne prodjemo onda i nismo za ovo takmicenje.

sekulicvuk13@gmail.com

pre preko 2 godine

Prejak je Fejnord, ko prati malo vise zna to

Bojan Urosevic

pre preko 2 godine

Ok mada je mogla Az Alkmar kad su vec Holandjani Fejnord je jaci od njih.
G

Grobar Nish

pre preko 2 godine

Mnogo jaka ekipa, a imaju i mnogo navijaca, prepun stadion uvek... Jos bez Rikarda, bice mnogo tesko... Moglo bolje, ali i gore, napred Partizan!
.

..

pre preko 2 godine

Bez Rikarda samo kod kuće. U Holandiji Rikardo daje gol za prolazak u sledeću rundu...
G

Grobar Nish

pre preko 2 godine

Dace dobri Bog da bude tako!
N

Nenad NBG

pre preko 2 godine

Ne znam za vas, meni je puno srce. Svetski prvak dolazi u Humsku...
d

dottore 13

pre preko 2 godine

Pa igrate protiv svetskog prvaka i u nedelju. Doduše Fajenord ima i jedan kup uefa i jednu ligu Evrope.
V

Volim te

pre preko 2 godine

Crno bela ljubavi...srce je puno..sve ostalo je premija...samo jos derbi da ispuni ocekivanja...srecno!!!
Z

Zeljeznik

pre preko 2 godine

Nadao sam se AZ al dobro. Bar nema bunker ekipe. Šteta za crveni Rikarda., mnogo će nam faliti.
D

Dinara91

pre preko 2 godine

U zvezda i partizan su imali sreće na žrebu, prizeljkivao sam zvucnija imena ali realno ovdje i jedni idrugi imaju sanse proći bez podcenjivanja ali je drugo kad ti je rendzersi/fajenord i barsa ili lester/ren.
P

Premudri

pre preko 2 godine

Prijatelju,nama su sad sva imena zvučna...
K

Kad su ostali

pre preko 2 godine

AZ i Fejenord, molio sam se za ove prve, ali treba da se nadamo. Dobili smo jak tim, tim koji je rame uz rame sa PSV-om trenutno i koji je najavio borbu za titulu u Holandiji i sigurno nece zaostajati mnogo za sampionom na kraju sezone. Srecno crno-beli!
C

Cokili

pre preko 2 godine

Bolje da smo i romu izvukli nego fejnord... Igraju bas dobro ove sezone.
M

Milojko Arsenic

pre preko 2 godine

Uvek imamo težeg i neugodnijeg protivnika od ovih sto imaju više sreće nego znanja..
G

Gost12345

pre preko 2 godine

A dobro, Holandjani su to, oni ce da napadaju, vi cete da se bunkerisete i cekate kontre i prekide, nije to tako lose kao sto deluje. Ume Fejnord da kiksne. A i vi konacno da odigrate neku protiv relativno ozbiljne ekipe ;)

boban milosevic

pre preko 2 godine

taman ekipa💪🏻
G

Gost322

pre preko 2 godine

ponovo sreca... kao da im je cro Curkovic vadio kuglice
r

radonjica

pre preko 2 godine

Nije toliko lose ali nismo bas ni imali srece na zrebanju. Da smo izvukli LASK, Kopenhagen ili Bazel bilo bi savrseno. Svakako smo izbegli Romu i Ren. Sve u svemu sa Fejnordom moze da se igra. Jeste atraktivan protivnik ali imamo sanse. NAPRED PARTIZAN!
a

ajdwhajmj

pre preko 2 godine

PROLAZIMO STO POSTO! JACI SMO SIGURNO SMO KVALITETNIJA EKIPA OD HOLANDJANA!
l

lim

pre preko 2 godine

meni se želja ispunila atraktivan protivnik ne mnogo jaki verujte mi da vi nam gore je bilo sa likom da igram ovako fejnord zvučno ime pun stadion prva utakmica kući milina a u drugoj stvari ako već moramo da ispadnemo bolje da ispadnem od fejnorda nego od linca
H

Hahahha

pre preko 2 godine

"atraktivan protivnik ne mnogo jaki verujte mi da vi nam gore je bilo sa likom da igram" jasno ko dan sta si rekao
i

idemoooo

pre preko 2 godine

Moglo je i gore, ostaje zal sto nismo az i lask izvukli. Bice borbe sa fejnordom i dobre utakmice
a

auuu

pre preko 2 godine

ponovo sreca . ponovo talija
j

jaaaaaa

pre preko 2 godine

samo hrabro... pa nek bude šta bude
I

Ide gass

pre preko 2 godine

Gaziii Stanojeee
G

Gost443

pre preko 2 godine

koliko srece imate, pa ovo je neverovatno....
A

Alo decko

pre preko 2 godine

Pa zar je Fejnord sreca u cipiripi kupu? Mnogo ste tuzni vi male delije
U

Uvek tu

pre preko 2 godine

Verni navijac Fejenorda od 2002,svim srcem uz Fejenord!
D

Darko55

pre preko 2 godine

Ovi su i u bubnju zadnji XAXAXAXAXA
M

Mali ste

pre preko 2 godine

koliko srece imate, pa ovo je neverovatno....
G

Gost44r

pre preko 2 godine

Šteta što se nije pao Lask, ali imamo šanse da prodjemo.
G

Gostims

pre preko 2 godine

bitno da smo izbegli romu i ren
G

Go

pre preko 2 godine

Roma ti je u rangu Fejnorda.
G

Gostrealno

pre preko 2 godine

zamisli sprdaju nesto oni konferenciju , a nas tim jaci duplo hahahahahah koje su to nesrece oni sami sebi ne vjeruju vise
m

molim?

pre preko 2 godine

ti znas da je duplo jaci?
G

Gost12345

pre preko 2 godine

E muko, ako ti mislis da je Fejnord jaci od Rendzersa... Mada, standardno, svi koji se vama padnu su projektovani da osvoje LS...
G

Gosturealnom

pre preko 2 godine

Uporedi sve ekipe molim te i pogledaj kako se taj Fenjord provodio po Evropi u poslednje vreme. Liga konferencija je treći rang takmičenja, vi ste takorečeno treća liga, mi smo druga (iako se foliramo da smo prva, a pošteno nismo) i lš ostaje kao elita.
T

The Nightwalker

pre preko 2 godine

Bravo, sada si zablistao u svojoj sobi! Nemoj da si skroman, treba da igrate finale LS svake godine! 'Ajd jos neki ovakav komentar, molim te! 😄