Žreb za 1/16 finala Kupa Srbije

Vreme čitanja: 1min | pon. 16.09.19. | 11:23

Parovi će biti poznati sutra

Superliga je iza sebe ostavila već osam kola, a uskoro kreće i drugo po važnosti takmičenje na teritoriji naše zemlje. U pitanju je Kup Srbije, čiji pehar več četiri poslednje sezone krasi trofejnu salu Partizana.

Crno-beli će, ako opet odbrane naslov, postati klub sa najviše uzastopnih pehara kupa na teritoriji naše države bez obzira kako se ona zvala, u poslednje 74 godine. Identičan broj trofeja u nizu ima splitki Hajduk, ali izabranicima Sava Miloševića se pruža retka prilika da uđu u istoriju.

Izabrane vesti

Sastav iz Humske će prvog rivala na putu ka odbrani trona saznati u utorak, od 13.30, za kad je u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, zakazano žrebanje parova šesnaestine finala. u grupi povlašćenih timova nalaze se: Partizan, Crvena zvezda, Radnički Niš, Čukarički, Mladost Lučani, Napredak, Proleter (Novi Sad), Vojvodina, Spartak, Radnik, Voždovac, Mačva, Rad, Dinamo Vranje, Zemun i OFK Bačka iz Bačke Palanke. U u suprotnom šeširu su: TSC, Javor, Inđija, Radnički 1923, Metalac Gornji Milanovac, Zlatibor, Sinđelić, Trajal, Budućnost Dobanovci, Žarkovo, Novi Pazar, Teleoptik, Bratstvo 1946 Prigrevica, Trepča, OFK Beograd i Vodojaža Grošnica.

Sutra će biti poznati i termini utakmica prve runde kupa. Podsetimo, u slučaju nerešenog rezultata putnika u naredno kolo odlučiće penali.

FOTO: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara