Žreb: Partizan na Spartak, Zvezda na Mačvu, samo se ne zna kad

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.10.19. | 13:47

Ostali će na teren 23. oktobra

Lak posao za večite na drugoj prepreci Kupa Srbije. Em su voljom žreba smešteni u grupu povlaćenih timova, znalo se da će biti domaćini, em su dobili rivale koji ne bi smeli da im zadaju previše problema, pa se i od branioca trofeja i lanjskog finaliste očekuje prolaz u narednu rundu.

Na izvlačenju parova osmine finala Partizan je za protivnika dobio subotički Spartak, dok će Crvena zvezda igrati sa Mačvom. Jedina je nepoznanica kad će se mečevi igrati. Sigurno neće u predviđenom terminu za osminu finala (23. oktobra), jer dva dana pre toga crveno-beli u Londonu gostuju Totenhemu u Ligi šampiona, a dan kasnije u Humsku 1 stiže Mančester junajted u Ligi Evope.

Izabrane vesti

Logično je očekivati da se mečevi ove runde za naša dva učesnika UEFA takmičenja prebace za novembar, kad na programu bude naredna reprezentativna pauza, međutim, problem je u saznanju da Parni valjak mora da odradi još jednu zaostalu prvenstvenu utakmicu, protiv Radnika u Surdulici, a aktuelni šampion sa Čukaričkim na stadionu „Rajko Mitić“.

Ostalih šest utakmica igraće se 23. oktobra.

Četvrtfinale je na programu 18. marta, polufinale – od ove sezone samo jedan meč – 8. aprila, a finale 24. maja.

PAROVI OSMINE FINALA KUPA SRBIJE

Partizan – Spartak Ždrepčeva krv
Mladost Lučani – TSC
Vojvodina – Sinđelić Beograd
Radnički Niš – OFK Bačka (Bačka Palanka)
Teleoptik – Čukarički
Inđija – Proleter Novi Sad
Crvena zvezda – Mačva
OFK Beograd – Radnik

FOTO: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara