Nemanja Matić (©AFP)
Nemanja Matić (©AFP)

Žoze Murinjo zove Nemanju Matića u Fenerbahče!

Vreme čitanja: 1min | čet. 08.08.24. | 18:23

Sprema li se četvrti deo velike saradnje?

Nemanja Matić i Žoze Murinjo izgleda ne mogu jedan bez drugog.

Kako javlja pouzdani francuski novinar Santi Auna, Portugalac je pozvao srpskog asa da mu se priključi u Fenerbahčeu!

Izabrane vesti

Žoze Murinjo definitivno zna šta želi, a njegovi timovi bez Nemanje Matića očigledno ne mogu da se zamisle. Jer, Srbin je jedan od igrača u koje on najviše veruje i to je pokazao kroz karijeru.

Naime, ako bi se Matić odlučio za transfer u Istanbul, bilo bi to njihovo četvrto zajedničko poglavlje u karijerama. Murinjo je 2014. godine platio 25.000.000 evra Benfiki za Matića, a kasnije su zajedno sarađivali u Mančester Junajtedu i Romi. Čak se 61-godišnji stručnjak takoreći naljutio na našeg nekadašnjeg reprezentativca kada je odlučio da napusti Rim i karijeru nastavi u Francuskoj, odnosno Renu.

Prema informacijama pomenutog novinara, Murinjo bi voleo da dobije Matićevo iskustvo u Fenerbahčeu gde je nedavno započeo novo poglavlje u trenerskoj karijeri. Tamo bi ga dočekali Dušan Tadić i Edin Džeko, pa navikavanje na novu sredinu ne bi bilo komplikovano.

Matić je u januaru prešao iz Rena u Lion, sa kojim je potpisao ugovor na dve i po godine. Iako je važan šraf u sastavu Lavova, dobra finansijska ponuda bi možda ubedila Srbina da promeni sredinu.


tagovi

Nemanja MatićŽoze MurinjoFenerbahčeLionLetnji prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara