Žoao Mario između Alekseja Mirančuka i Idovua (© AFP)
Žoao Mario između Alekseja Mirančuka i Idovua (© AFP)

Žoao Mario napustio Lokomotivu

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.07.20. | 18:57

Pitanje je da li ga Antonio Konte želi

Igrao je Žoao Mario Ligu šampiona sa Lokomotivom, ali kad se ponovo zatalasa mušema elitnog evropskog takmičenja u Moskvi Portugalac neće biti tu. Iskusni vezista prvi je fudbaler koji je u letnjem prelaznom roku napusio RŽD arenu.

Žaou Mariju je istekla jednogodišnja pozajmica, tokom koje je skupio 18 mečeva, postigao jedan i namestio pet golova u Premijer ligi Rusije i pomogao Lokosima da treću godinu zaredom osiguraju mesto u Ligi šampiona. Zajam je istekao završetkom sezone, a klub Marka Nikolića nije bio zainteresovan da ga otkupi od Intera, jer je najavljen zaokret na tržištu, u koji se nekadašnji prvotimac Sportinga nije ukapao.

Izabrane vesti

Pitanje je da li ga Antonio Konte vidi u Interu. Kako sad stvari stoje teško će Žoao Mario do nove prilike u Milanu, mada ga štiti ugovor do leta 2022.

To znači da bi Nerazuri rado pristali na prodaju, s tim što izvesno ne mogu da računaju da će izvući 40.000.000 evra koliko su ga avgusta 2016. platili Sportingu. Možda mogu nešto da ućare novom pozajmicom, već je bio na dva kaljenja: u Vest Hemu i Lokomotivi.



tagovi

Žoao Mario

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara