Žoao Feliks (©Reuters)
Žoao Feliks (©Reuters)

Žoao Feliks pozitivan

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.02.21. | 10:42

Protiv Selte ne igra ni Kijeran Tripije, verovatno ni Mario Ermoso ni Janik Fererira Karasko

Kraj idile u Madridu. Atletiko je do sada maestralno koristio sve probleme u taborima Reala i Barselone i ubedljivo je prvi na tabeli Primere, ali su sada muke zadesile i četu Dijega Simeonea. Žoao Feliks je novi pozitivan slučaj u Atletikovom timu, pa će zbog korone propustiti sudar sa Seltom u ponedeljak.

Neće biti jedini, jer je zbog suspenzije odranije u autu i Kijeran Tripiije, dok su pozitivini na kovid-19 i Mario Ermoso i Janik Fereira Karasko. Ova dvojica poslednjih bi teoretski mogli da budu spremni za Seltu, ako test do ponedeljka pokaže da su ozdravili.

Izabrane vesti

Feliks je pak sigurno izgubljen, a pričamo o jednom od najboljih igrača Jorgandžija ove sezone. Na 18 ligaških utakmica šest golova i pet asistencija za Portugalca.

Doduše, nije ovo prvi put da se Atletiko susretao sa ovakvim problemima. Ranije ove sezone već su morali da se snalaze bez Luisa Suareza, Hose Marije Himeneza, Dijega Koste, Šimea Vrsaljka, Anhela Koreee, pa i samog Dijega Simeonea.. Međutim, nisu do sada imali ovoliko problema u istom trenutku.

Sreća u nesreći je – kalendar. Selta, pa Granada, Levante... Relativno dobar raspored čeka Jorgandžije sve do okršaja sa Čelsijem u Ligi šampiona.



tagovi

Žoao Feliks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara