Ilustracija (©AFP)
Ilustracija (©AFP)

Zmajevi za čast, igraju za premijernu pobedu na EP

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.01.22. | 10:48

Futsal reprezentacija Bosne i Hercegovine danas (17.30) protiv Azerbejdžana završava premijerno učešće na šampionatu Starog kontinentu

Porazima od Španije i Gruzije, futsal reprezentacija Bosne i Hercegovine izgubila je sve šanse za plasman u četvrtfinale. To je i bilo očekivano a obzirom da je ovo premijerno učešće Zmajeva na velikom takmičenju.

Prvo je usledio meč sa sedmostrukim šampionom Evrope, selekcijom Španije i težak poraz (1:5). Sve nade su se polagale u drugi susret protiv Gruzije, koja je iznenađujuće u prvom kolu savladala Azerbejdžan (3:2).

Izabrane vesti

Bila je to prilika da se dođe do pobede i da se poslednje kolo dočeka sa velikim motivom i šansama za plasman među osam najboljih selekcija Starog kontinenta. Ipak, uprkos vodstvu na poluvremenu, upisan je i drugi poraz, koji je timu selektora Iva Kreza raspršio sve nade za prolazak dalje.

17.30: (1,65) Azerbejžan (4,50) BiH (3,90)

Međutim, debitantsko takmičenje sa sobom svakako nosi i druge motive. Jedan od njih je i premijerna pobeda. Poslednji meč grupne faze Zmajevi igraju danas (17.30) protiv Azerbejdžana, selekcije koja je takođe izgubila sve šanse za dalji plasman.

Biće to duel bez ikakvog rezultatskog značaja, ali i to nekada nosi svoju težinu. Azerbejdžan verovatno nema nikakve ambicije, budući da je reč o reprezentaciji koja se već dokazala na evropskoj sceni. Sa druge strane, Zmajevi imaju jasan cilj. Pobedom se oprostiti od debitantskog prvenstva.

"Gledao sam obe utakmice Azerbejdžana i jasno je da se radi o kvalitetnoj reprezentaciji. Pokazali su to protiv Španije i nisu bez razloga među deset u Evropi. Da su i pobedili ne bi bilo nezasluženo. Pokušaće u ovoj utakmici sigurno doći do bodova, da ostave što bolji utisak. Okosnica su im Brazilci, ja se nadam da će i moji saigrači smoći snage, ovo je ipak Evropsko prvenstvo, da osvojimo bodove. Mislim da smo to zaslužili, i dalo bi nam dodatni elan za ubuduće”, rekao je pivot Zmajeva i strelac pogotka protiv Gruzije, Nermin Kahvedžić u najavi utakmice.

-------------------------------

JOŠ SAMO JEDAN DAN! Osvoji Poršea sa samo jednim tiketom

Iskoristi poslednju priliku, dupliraj bodove i budi pobednik

Ostao je još jedan dan do kraja najvećeg kladilačkog takmičenja u regionu - Mozzart Gladijator

Ovo je poslednja prilika da uđeš u arenu, i osvojiš sjajne nagrade. Jer se danas DUPLIRAJU BODOVI. Dakle, svi poeni koje osvojiš (računaju se prva tri onlajn tiketa sportskog i uživo klađenja u danu) biće duplirani, a maksimalan broj poena koje možeš da osvojiš u jednom danu je 300.000. Što znači da za samo jedan dan možeš da stigneš do samog vrha i dođeš do Porše Makana.

EVROPSKO PRVENSTVO ZA FUTSALERE – 3. (POSLEDNJE) KOLO

Subota

GRUPA C

14.30: (1,20) Rusija (7,00) Poljska (8,50)

14.30: (6,25) Slovačka (5,40) Hrvatska (1,35)

GRUPA D

17.30: (1,65) Azerbejžan (4,50) BiH (3,90)

17.30: (7,50) Gruzija (6,25) Španija (1,25)

***kvote su podložne promenama



tagovi

EP u futsalufutsalFutsal Euro 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara