Komentari na vest

Zlatan kao da je u depresiji, Milan pati sa Fonsekom

F

Fleks

pre 19 dana

Sta je problem luka da gol barsi dao monci los protiv torina kao i svi i odmah rezerva dbrana je problem ne napad
J

Jastaman

pre 19 dana

@KalcopolistoGorostaseVamose a da odes na neki sajt za odrasle da ga istreses jedno 2-3x cisto da se smiris malo
G

Gost0007

pre 19 dana

2 utakmice i 4 primljenja gola, lose. Tim vapi za jednim centraforom, formacija se mora vratiti na 4-3-3, sa RLC nema sta da traze kao ofanzivnim veznim sa ovom 4-2-3-1, nije on taj kalibar da kreira sanse. Kalabrija od sledece na klupu, samo cinjenica da je Milanovo dete ga vrv drzi u prvih 11. Sledeci Lacio, bas tezak mec, u nezgodnom trenutku ali nema lakih utakmica, Milan mora da se vadi.
S

SS Lazio

pre 19 dana

Ne znam zasto redakcija Mocarta nije napisala niti jedno slovo o utakmici Lacija. Sta vise, u clanku utakmice Intera, pise da je Lacio izgubio 2:0, dok rezultat je bio 2:1. Lacio jeste izgubio, medjutim ali je imao sanse, posed lopte, inicijativu. Udineze je imao tri suta u gol i dao dva gola. Sto se tice Milana, pre zavrsetka prosle sezone, mnogo puta sam napisao da ce navijaci Milana praviti Piolija od blata. Necu da duzim dalje.
G

Gost54321

pre 19 dana

Al ovo drvo Pavlovic mislim da ce brzo na klupu. Drugi gol 100% njegov.
K

KalcopolistoGorostaseVamose

pre 19 dana

Sa Kalabom ni serija B nije daleko.
K

KalcopolistoGorostaseVamose

pre 19 dana

Sledece kolo Venecija, eto za novog italijanskog prvoligaša da postigne neki gol ako bude igrao Kalaba. Nakon toga Inter i eto Milana u zoni ispadanja sa Kalabom.
K

KalcopolistoGorostaseVamose

pre 19 dana

Nije daleko ni borba za opstanak sa Kalabom na stoperu.
K

Katastrofa

pre 19 dana

Dje nadjoh Milan da zavolim pa da mlad osijedim. Lakse mi pao fakultet, lakse mi pada posao i sve od Milana. Najjezivije je sto umjesto Kalabrije, najgoreg kapitena u ligama petice, ulazi jos gori Emerson od koga smo mislim nas 20ak odje iz komentara brzi i bolji. Leao se zeza, Teo nece pa nece odbranu da igra, a djeluje kao da je i bez kondicije. Vezni red svi igraci istih predispozicija, 10ka ne postoji, pogotovo ne kad je igra Loftus za kojeg iskreno ne znam cemu sluzi na teren, sta igra, a sto je najgore mislim da ne zna ni on. Fonseka sa odbranom na 50m, ka da je u francuskoj ligi i dalje ili ukrajinskoj, zamjene prve nakon 60og minuta, kao da je sve funkcionisalo do tad odlicno. Nek se ubace u igru Kamarda, Liberali, Zeroli, pa nek budu losi rezultati ali da vidim tu djecu mogu li sto, da li necemu da se nadamo, a ne ove panjeve preplacene gledat kako na startu sezone sva ocekivanja gase. 100e mjesecno bi im previse bilo, pih.
M

Moze i

pre 19 dana

Traore...
I

Inter

pre 19 dana

Kad su mnogi govorili da ce navijaci Milana zaliti za Piolijem, i da on izvlaci vise od mogucnosti ovog Milanovog rostera, mnogi su gledali na to samo da se rese Piolija. Mnogi navijaci Milana nisu bili ni za Fonseku, to stoji. Proslo kolo se Milan provukao nekako, ovo kolo ih je raznela tranzicija Parme, nisu bile rupe u odbrani, nego krateri.
S

Soy argentino

pre 19 dana

Pavlovic ubedljivo najbolji fudbaler Milana
K

KalcopolistoGorostaseVamose

pre 19 dana

Samo sto su izgubili zbog njega.
B

BokiMunja

pre 19 dana

Pavlovic kriv za drugi gol,njegov igrac daje gol,on 3 metra od njega. Prvi gol nisam video,mozda i tu ima udela : )
B

Bagro

pre 19 dana

A što Strahinje Pavlovića? Koliko znam Jović igra mnogo duže u Milanu. JEL MOŽE BEZ VAŠIH GLODARA IJEDNA VEST. U JUVENTUSU NIKADA NIJE IGRAO KOSTIĆ JEL TAKO? ZA VAS JESTE TAKO. SAMO VLAHOVIĆ TARABA. Je. O vas partizan više.
a

arroyo

pre 19 dana

neće prevarant fonseka dugo da se zadrži, rekao sam to i prošle nedelje
t

tri stranca

pre 19 dana

Vratiti, Gulita,Bastena i Rajkarda.
b

baresi

pre 19 dana

donadoni albertini i dejo. bolje bi igrali nego sadasnji, kostakurta...
Z

Zauvek zvezdaš

pre 19 dana

Po talijanski novinarima verovatno će Luka Jović biti kriv za današnji poraz jer nije iskoristio kazanu šansu od trenera koji mu je dao 5 minuta da da jedan sigurno a eventualno dva gola za pobedu. Ovo pišem jer su ga prošlog vikenda ocrneli i maltene proglasili za krivca što Milan nije pobedio. Najveći problem Milana je Loftus Čik i njegova igra a zatim nadobudno ponašanje Ernandesa, Leaa i Pulišića i njihova rekreativnu igra. Pavlović je već danas ispaštamo a bojim se da će i ubuduće zbog ne discipline u igri svojih saigrača pa on mora da juri na sve strane da stiže protivničke igrača i onda nemože da drži koncentracije na visokom nivou a i fizički se troši.
Z

Ze

pre 19 dana

Oni ispaštaju što im je Fonseka trener. To se znalo kada je postavljen za trenera da je to katastrofa u najavi.
4

4 S

pre 19 dana

Ne postoji odvratnija liga i ruznijanza gledanje od zabara ovih...Juventus, Inter, Milan odvratan fudbal ..druga bundes liga pet puta zanimljiva i lepsa za gledanje...
b

b99

pre 19 dana

DRUGA BUNDESLIGA! I ti si decko zalutao u fudbal... Shvatice ko zna o cemu pricam...
Z

Zabarija

pre 19 dana

Mislim da si u pravu,nema ekipe bez 12+stranaca(prosecnih),i nema sta da se vidi.
L

LOTITO

pre 19 dana

Ko gleda bundes ligu i te anonimuse. Tamo ni Bajern više nema jaku ekipu. Znam par ljudi koji navijaju za Bajern i to je to
v

vlado071

pre 19 dana

Nije Zlatan za tu funkciju,podsjeća na Salihamidžića u Bayernu, katastrofa, ne mogu da vjerujem da ljufi u ACM to ne vide
K

Komentator

pre 19 dana

Samo sto je Bajer sa Salihamidzicem uzeo tripletu
K

KalcopolistoGorostaseVamose

pre 19 dana

Pavlovic je najbolji ali samo u mislima mentalno zaostalih navijača Partizana, mislim oni i nisu navijaci Partizana, to su tastatura mentalno zaostali likovi koji nikada nisu bili na JNA.
p

pa ti

pre 19 dana

Stvarno nisi normalan. Ozbiljno si oboleo, potrazi stručnu pomoć. Dečko igra za AC Milan, sta si ti uradio u zivotu?
T

TD

pre 19 dana

Skapaj, topse.
l

laker

pre 19 dana

Pavlovic 7.7 ocena u Seriji A, najbolji u timu Milana. Erakovic 6.1 Ruska liga i crveni karton. poz!
K

KrojfLakerKalcopolista

pre 19 dana

Najgori u Milanu je bio Pavlović, ne zna.

RealNo1

pre 19 dana

Јовић није бионлош прошлу утакмицу и тренутно је најбољи играч Милана. Ако тренер не жели отказ, Јовић мора да игра сваку. И што прије Фофана у поставу.
S

Sempre Ac Milan

pre 19 dana

Inter i juve će da prime maks 25 golova a mi nastavljamo gde smo stali prošle sezone 45-50 ćemo inkasirati!Odbrana ne postoji,duva na sve strane,kolektivna igra ništa,pavlović solidan tomori živi očaj,kalabria promašio profesiju više ne treba ništa da se kaže...Bez pišanja krvi ne možeš da dobiješ i neki lokalni tim...sezona nije ni počela a već je gotova!VERGOGNA!!!
C

Capo di tuti capi

pre 19 dana

Kaze naslov u gazeti, Igraci ne igraju, trener ne trenira a uprava na drstvenim mrezama
n

nemanja1512

pre 19 dana

onaj crnac sto igra u parmi napadaca strasan igrac a zvezda trosi pare na svasta
I

Ibrakadabra

pre 19 dana

Fonseka ako i dalje ostane piše im se crnooo.
K

KIMI 85

pre 19 dana

Koliko ovo tuzno izgleda.. Kao onaj pocetak sa Djampaolijem. Jedino Pavlovic dobio dobru ocenu, ovo ostalo sacuvaj Boze.. Prvi trener, covek stavlja Loftus Cika na trekvartistu i drzi ga tu celu utakmicu a on lik pogubljen kao da prvi put igra. Ceo vezni red isti tip igraca, Leao po obicaju kao razmazeno deriste.. Od Fofane i Rojala za prvu utakmicu ok. Ovo se desava kad hoces najjeftiniju varijantu za trenera. Neces da platis pet miliona za De Zerbija, ne mozes Motu sa ubedis da dodje, neces Kontea. E sad ces da gledas prosek od fudbala. Pa ovaj sa Portom nije umeo titulu da uzme tamo. Ni sa Romom ama bas nista specijalno nije uradio. Sto se tice transfera opet, stisli se za pare umesto da su uzeli Samardzica i imali odlicnu desetku koja im fali.. Ovaj ako potraje do novembra, puna kapa..
D

Djampaolom, ne Djampaolijem

pre 19 dana

Ma, kakav bre Samardzic.
K

KIMI 85

pre 19 dana

@@ Zemljace, Samardzic je izmislio fudbal za ceo ovaj vezni red. Znaju samo sa trce, nemaju nijedan upotrebljiv pas a kamoli da pogode okvir gola. Pored ovakve veze, ovde se nijedan napadac nece hleba najesti..
L

Lukark

pre 19 dana

Slazem se apsolutno za trenera. U 21.veku Milan nije doveo cak ni odlicnog trenera ,da ne pominjem nekog elitnog. Cak ni Anceloti,Alegri i Pioli kad su dolazili nisu bili ono sto su kasnije, da ne pominjem Leonarda,Sedorfa,Inzagija,Brokija,Montelu,Djampaola..Ne prilici klubu koji je drugi po broju liga sampiona...
M

Maarka

pre 19 dana

Parma zasluzeno pobijedila Milan ima velikih problema u igri odbrana kao da ne postoji. Novi trener,dosta igrača kasno se priključilo ekipi, Morata se povrijedio Fofana koji je trebao biti ključan igrac došao prije par dana a trebao je da bude prvi potpis za novu sezonu,pojedini igraci ne lice na sebe ali Loftus Čik je katastrofa nula bodova Kalabrija po starom itd. Treba vremena a to je jedino što Milan I Fonseka nemaju u ovom trenutku rezultat se traži odmah sad. Sad je Lazio u gostima bice još teže bod bi bio kao kuća ne znam točno kad je ova reprezentativna stanka jer će Milanu jako dobro da dođe . A ako i poslije toga ne okrenu stvari u svoju korist i ne krenu da pobjeđuju nažalost trener mora da ode. A najviše sam se plašio ovoga dobili su sve pripremne utakmice a onda raspad sistema. Bice valjda bolje!!! Forza Milan
P

Pripremne su nebitne

pre 19 dana

Pauza je posle treceg kola.
F

Ff

pre 19 dana

Pa njegiv drugi gol, kako najbolji?
M

Ma

pre 19 dana

OkAfOr Je BoLjI
V

Veljko9

pre 19 dana

Kalaba zver, najbolji igrac Milana danas. U dobrim su foramama nasi igraci pred Spaniju, Lukic i Milenkovic 90min danas i pobedili, Nedeljkovic sve ozbiljnija minutaza u PL, samo steta sto se Terzic povredio.
n

nadrealnoo

pre 19 dana

Kad sam napisao prosle godine da ovaj tim Milana ne bi bolje Gvardiola vodio od Piolija dobijao sam minuse i minuse!!!Covek izvukao maksimum iz maksimalno limitiranog tima i igrackog kadra!!!To se znalo odmah. Ali ajde ti pisi ovde strucnjacima velikim...
l

lzzzr

pre 19 dana

Kalabrija je fudbaler zahvaljujuci Pavlovicu, decko spasio ogromnu bruku Milana, ovaj trener je apsolutni promasaj.
R

Relea

pre 19 dana

Ovaj leao i okafor su promašili sport. Pavlović solidan što i ocene pokazuju, najbolje ocenjeni igrač Milana na utakmici.
H

Hsjshsk

pre 19 dana

Pogledaj drugi gol Parme i kretnju Pavlovica, tj. kako je ispratio igraca Parme...
K

Kalaba od kamena

pre 19 dana

Nije solidan već odličan,on nije tamo doveden da sam pobjeđuje protivnike.
l

lol12

pre 19 dana

Ne moze biti odlican ako njegov igrac da gol a i Parma koja je tek usla u ligu da im 2 gola.Sta ce onda protiv Intera ili u LS?
@

@loll12

pre 19 dana

Druze Parma ih odlucila od fudbala, tim Milana ne zna jedan napad da organizuje, Pavlovic igrac utakmice milion intervencija, da njega nije nadula bi ih Parma i vise!!
W

WW

pre 19 dana

Ode Inter na +2 Skudeta...
I

Inzaghi

pre 19 dana

Kako je Milan od najbolje odbrane kad su uzeli titulu postao ekipa kojoj duva promaja u odbrani?
I

I Salcburg pokvario

pre 19 dana

Doveli Pavlovica
R

Riko-1908

pre 19 dana

Zato sto ni sami ne znaju kako su uzeli tu titulu.
j

jovanczv

pre 19 dana

Pavlovic jedini dobar danas u Milanu. Okafor, Musa, Kalabrija su panjine kakvih nema.
L

Lazeta

pre 19 dana

Strahinja Pavlovic najbolji igrac Milana danas, kakva je igracina decko... Tenk!