""
""

Zla kob se nastavlja; Đurđiću stradali ligamenti, pauza šest meseci

Vreme čitanja: 1min | pon. 12.08.13. | 23:19

Napadač Grojter Firta povređen na meču sa Kajzerslauternom, pre njega na operaciju morali Marko Šćepović, Darko Lazović i Đorđe Rakić

Posle dobrih, stižu i loše vesti iz Nemačke. Ognjen Mudrinski je golom u drugom poluvremenu doneo pobedu Grojter Firtu u derbiju Cvajte protiv Kajzerslauterna (2:1), ali je zato drugi srpski internacionalac u zelenom dresu Nikola Đurđić pretrpeo povredu kolena i prema prvim prognozama čeka ga duga pauza.

Đurđić je u 17. minutu  dobio udarac u koleno, pokušao je da nastavi igru, ali nije mogao, umesto njega ušao je Mudrinski i rešio meč. A Đurić je prevežen u bolnicu, gde je ustanovljeno da su mu stradali prednji ukršteni ligamenti, zbog čega ga čeka najmanje šest meseci pauze.

Izabrane vesti

Od srpski fudbalera u poslednje vreme povredu prednjih ukrštenih ligamenata doživeli su Marko Šćepović (Partizan), Darko Lazović i Đorđe Rakić (Crvena zvezda). I dok se špic crno-belih vratio na teren, na Marakani veruju da će krilni vezista moći da igra u finišu 2013. a letnji novajlija tek početkom 2014. godine.

 

(FOTO: MN Press)


tagovi

Bundesliga 2EvropaGrojtergrojter firtNemackaNikola ĐurđićSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara