Komentari na vest

Životne lekcije Maurisija Moline: Dete sam iz propalog braka, a učio sam Nejmara kako da šutira slobodnjake

Proficap

pre 9 meseci

Jedan od najboljih stranaca, pored Barkosa, kada kazem najboljih, ne mislim na one koji su ostavili dubok trag, vec na one koji su bili top igraci, ali su ih nasi sabotirali. A Molina i Barkos spadaju u top klasu, koju su sabotirali na svakom koraku.
U

Urke777

pre 9 meseci

Imala je Zvezda dobre strance te godine: Ibrahim Gaj, Sekundo Kastiljo, Mauricio Molina, Frenklin Salas i Ernan Barkos. Sve top stranci, ali buseni od strane domacih igraca, pre svega Koromana, koji je tada bio reprezentativac. Jeste, bio je i Bronovicki, vidim groblje se sprda, a za njih igrao bugarski Bebeto zvani Asen Nikolov koji je pronadjen ulicu ispod Humske, dole kod gimnazije kako kunta sa flasom vinjaka uz kontejner. Ali da ne skrecem sa teme - Zvezda je tada imala super strance koji buseni na sve nacine. Da ne zaboravimo neprikosnovenog trenerskog vuka Viski Kosanovica, kod kojeg Molina igra levog beka, Salas poluspica…haos. Kastiljo na kraju izgradio ozbilju karijeru u Premijer ligi, Salas te sezone osvojio Kopa Libertadores i proglasen za najboljeg igraca, Barkos postao legenda u Juznoj Americi, Molina postao legenda jednog Santosa. Mi takav nivo stranaca nikada vise nismo doveli. Cak i ovi sto su tu sada, nisu taj nivo (jos, a nadam se da ce biti). Busen klub iznutra i spolja (Tole, drzava itd) domaci igraci to radili stranim saigracima, tim vodi Kosanovic…tuga jbt kad se samo setim. Dobro smo i opstali na kraju.
A

Aca LJotic

pre 9 meseci

Bio je dobar Maurisio Molina davao je golove iz slobodnih udarca nije dugo bio u Zvezdi kao igrac nadam se da ce jednog dana da dodje kao trener ako se uopste bavi trenerskim poslom.
g

gost10

pre 9 meseci

Odličan igra je bio i tacno je da su ga ovi nasi dripci sabotirali. I njega i Barkosa i ostale strance. I sad Koroman kuka kako neko njega mrzi i drzi predavanja o postenju. Kako je zasluzio dobro prolazi.
C

Citalac

pre 9 meseci

Vidim da deo ljudi koji ovde ostavlja komentare nije ni procitao tekst. Nije Molina dao intervju za Mozzart sport nego su preneli njegov intervju iz Juzne Amerike. Secam se te generacije i samo mogu da potvrdim sto je neko napisao, da su Barkosa i Molinu sabotirali domaci igraci, kao i trenera Zemana. Na kraju jedna talentovana ekipa je ostala bez vecih rezultata, ali ostaje da je majstor kao sto je Molina koji je cenjen u Juznoj Americi igrao u Zvezdi.
F

Fußballspieler

pre 9 meseci

Kosan ga terao da igra beka. Majko mila kad se setim ko je sve sedeo na Zvezdinoj klupi, nekad me muka uhvati!
C

Citalac

pre 9 meseci

@Fußballspieler Da čoveče, sad kad sam pročitao to što si napisao vratilo mi se....čovek ga je stavljao na levog beka...strahota... On bi i Ronaldinja uspeo da upropasti, stavio bi ga na štopera hahah
M

MaoM

pre 9 meseci

Mao Molina, kakav umetnik sa loptom!
U

Ujka Zikto

pre 9 meseci

Bronovicki iz te 2006.god i dalje ceka zaostale isplate!!!! ahahahahahahaahahah
L

Logitech

pre 9 meseci

E ako je ovaj ucio Nejmara slobodnjake...
@

@logi

pre 9 meseci

Ne, ti si ga ucio... idi nastavi da preskaces lastis!
Н

НИКО4

pre 9 meseci

ОДАКЛЕ , АЛИ ОДАКЛЕ ИСКОПАСТЕ ОВОГ ????
B

Bob Rock

pre 9 meseci

Koliko je tebi godina, sine nepismeni?
p

paTole

pre 9 meseci

klinac, ovo je jedan od najvecih virtouza sa loptom koji je igrao u Zvezdi. Na Santosovom stadionu ima nekoliko murala posveceni su najboljim igracima Santosa ikada. i njegov je tu. Neimar je izjavio da mu je Molina bio idol.
D

Dekia

pre 9 meseci

Pa kako da "isporuči" kad kod "+majstora" Jankovića ovaj nije imao mesta?!
G

Gost13

pre 9 meseci

Sličan slučaj kao kod Jankovića imali smo i zadnje dve godine u Zvezdi gde su se Borjan, Katai, Pešić i ostali vajni gardisti pitali za sve i bušili igrače tipa Ohija, Kangve i slično, kao i direktne konkurente za poziciju kao malog Mitrovića i slično. E sad kad većine nema (ili su na klupi) Zvezda deluje lepo konačno.
X

Xao

pre 9 meseci

Nije on bio u klubu kad je Jankovic bio trener, sta to pricate ljudi
p

pristojan

pre 9 meseci

Više bih voleo da na Zvezdinim mečevima u Srbiji vidim Kolinu nego Molinu.
d

dva

pre 9 meseci

"Nedugo posle rata". Koliko autor teksta ima godina? Mislim na našeg koji je preneo vest.
?

???

pre 9 meseci

To je molina rekao. Kakve veze ima autor teksta? Molini je to "nedugo posle" ako je tebi davno proslo vreme to je tvoj problem. 7-8 godina posle rata ne bi rekao je mnogo vremena proslo. Treba da ratujemo svake godine da bi bilo sveze?
?

???

pre 9 meseci

Trebali ste vise pitanja vezano za zvezdu, beograd, srbiju. Dobar je bio molina, secam ga se. Slobodnjake je dobro izvodio, dobar pas-sut, znao je sa loptom. Solidna ekipa je tad bila u zvezdi, bio sam klinac, nije bilo ovako sajtova za citanje, samo sportski z.svi smo citali i tu sta uhvatis. Moje misljenje da je mogao vise u karijeri, bar u to vreme neki verder, frankfurt, tako nesto. Ne znam sta je kod njega bio problem. Bronovicki je tad doveden kao veliko pojacanje, barkos, castiljo takodje, bilo je dobrih igraca koji su samo odjednom nestali. Drugo je vreme bilo. Hvala na ovom tekstu, meni se svidja, lepe uspomene budi
r

reb8888

pre 9 meseci

...to je piksi poceo da dovodi ozbiljne igrace a onda su ga oterali neki kojima je smetao. salas verovatno i dalje najbolji stranac koji je bio u zvezdi...
Б

Блок

pre 9 meseci

Хахахахаххахахах Пикси...Најбоља генерација распродата ...а доведени Баркос и екипа... Салас најбољи ??? Где на Фм-у???
К

Ко би реко чуда да се десе

pre 9 meseci

И више него солидан.... Брз, добар дриблинг.... Добар прекид... Али шта вреди, кад му је "диригент" био јанпи Косан!!!!.... П. С. Молим поштовану редакцију да објави ово!!. Срдачан спортски поздрав!!!!
A

Aj,živjeli,u zdravlju bili

pre 9 meseci

Nemoj tako!Po Kosanu,Kosan je u rangu Ančelotija i poniženje mu je trenirati takve igrače.Tako je ujutro a poslijepodne Pep Gvardiola je običan cirkusant u odnosu na njega.
К

Ко би реко чуда да се десе

pre 9 meseci

И више него солидан.... Брз, добар дриблинг.... Добар прекид... Али шта вреди, кад му је "диригент" био јанпи Косан!!!!.... П. С. Молим поштовану редакцију да објави ово!!. Срдачан спортски поздрав!!!!
L

Lalala

pre 9 meseci

Majstor fudbala
D

Don Vito Corleone

pre 9 meseci

Još pamtim njegov promašaj na JNA, kod rezultata 1:2 za Zvezdu on u šesnaestercu driblingom izbacuje iz igre dva njihova igrača i ostaje jedan na jedan sa golmanom ali sa sedam osam metara šutira pored gola. Na kraju je bilo 2:2. Posle sam čuo da je igrao dobro u Brazilu.
D

Daktilografi sever

pre 9 meseci

Kako pamtis kad niti si bio na severu, niti si gledao utakmicu? Ne ides na utakmice ni na Marakanu, a ne na gostovanja, bajke su na spratu iznad.
r

roni

pre 9 meseci

secam se maradoninog intervjua 80ih na rai uno u kom se zahvaljuje molini sto je i njega ucio kako se izvode slobodnjaci.
?

???

pre 9 meseci

Secas se kako je to biti srecan? Tesko
k

kringee

pre 9 meseci

Čovjek kojeg je tri Koroman - Jestrovic - Milijaš uništio u Zvezdi.
K

Koan

pre 9 meseci

I Barkosa i trenera Zemana. Pogotovo Koroman, Jestrović i Mijailović a ni Milijaš nije nevin u celoj priči
F

Florence

pre 9 meseci

Zašto? Koja je priča?
r

roni

pre 9 meseci

Florence nije teo da ih uci kako se izvode penali.
?

???

pre 9 meseci

@florence dobro pitanje. Ispostujte ga, dajte mu odgovor
G

Grujanica

pre 9 meseci

Priča je da je decko bio bolji od sve trojice njih ali su ga izbegavati i minirali kako god su mogli,nisu dodavali njemu kao da ga nema.Barkosa su urnisali,da bi Jestro bio prvi spic.A zeman je hteo da stare rage trce,ali to su tri,cetiri ljubitelja case,ko ce da trci.Jestrovic,Milijas,Mijailovic ,Koroman
Z

Zijani

pre 9 meseci

Sve su to rekla kazala gradske priče nedolazane