Živko Živković (©Reuters)
Živko Živković (©Reuters)

Živković ima novi klub

Vreme čitanja: 1min | ned. 23.06.24. | 13:56

Samo desetak dana pošto se zvanično oprostio od PAOK-a, nekadašnji golman Partizana je postigao dogovor sa kiparskim Anortozisom

Posle Srbije i Grčke Živko Živković će se oprobati i na Kipru. Tamošnji mediji javljaju da je 35-godišnji čuvar mreže ove nedelje postigao dogovor sa upravom kiparskog prvoligaša Anortozisa i da će ubrzo potpisati ugovor.

Doći će kao slobodan igrač, pošto mu je posle pet godina istekao ugovor sa PAOK-om. Pre toga je branio u Grčkoj i za Ksanti, u koji je došao iz Partizana. Za Beograđane je odigrao 53 utakmice, sa njima je četiri puta bio prvak Srbije.

Izabrane vesti

Prošle sezone je Živković bio rezervni golman u PAOK-u, branio je na samo dva meča u prvenstvu, u kojem je PAOK postao prvak Grčke.


------------------------------

Igraj EURO Prognozzer - osvoji svaki dan do 100.000 bez ikakvog uloga!

EUROFORIJA JE POČELA!

OVO JE 18 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE MOZZART NAJBOLJI IZBOR ZA EP

------------------------------


Anortozis je prošle sezone igrao plej-of u kiparskom prvenstvu, ali je u njemu bio najslabiji, šesti. Zbog toga neće igrati tokom leta na međunarodnoj sceni, Kipar će tamo predstavljati APOEL, Pafos, AEK Larnaka i Omonija.

Zbog loših rezultata Anortozis je u martu smenio španskog stratega Davida Galjeha, a šansu je dobio Janis Okas. Očigledno je ostavio dobar utisak, pošto je produžio ovog leta ugovor sa klubom i biće Živkoviću šef.



tagovi

Kipar 1Živko ŽivkovićAnortozis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara