Komentari na vest

Žiru najavio povlačenje iz reprezentacije: Moramo da ostavimo prostor mladima

j

johanes15

pre oko 1 mesec

sto bi neki citaoci mozzarta rekli, njihovom logikom za Modrica Krosa i razne, najveci napadac ove ere uz Alvareza, Mesija, Embapea i jos par njih. daleko veci od CR7, koji ni finale nikad nije igrao :)
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

S L A T K I S!!!! I tacka!!!
r

roni

pre oko 1 mesec

drvo najvece koje postoji.jedini spic u istoriji koji nijednu sezonu u karijeri nije zavrsio sa vise od 16 golova,tuzna francuska liga se ne racuna,tamo je jednom dao 17 golova.gde god je bio grejao klupu, ulazio kao mali mis po par minuta,samo u bednom milanu igra standardno.zato se raspadaju.
M

Messi GOAT

pre oko 1 mesec

Penaldo ne misli tako.On sa 39 nastavlja da unistava klubove za koje igra kao i svoju reprezentaciju.Ziru 57 golova za Francusku,2 u nokaut fazi,2 finala Svetskog ogidrao i osvojio Svetsko prvenstvo.Penaldo duplo vise golova za Portugal,0 u nokaut fazi Svetskog,0 finala odigrao.Ziru tatica,moze mu drzati cas fudbala.
a

ajde

pre oko 1 mesec

reci to Modriću.nosati se neda
D

Delija NBGD

pre oko 1 mesec

Koliko god da mi nije nesto privlacan napadac za gledanje, svakako ima jednu od najuspešnijih svetskih karijera. Pogledaj mu samo trofeje koje ima iza sebe jbt.. A najjace ono na SP u Rusiji kada je imao negativnu statistiku 0 suteva u okvir a uzeo zlatnu boginju :)
d

dzejkobremzi

pre oko 1 mesec

nije uzeo on nego francuska, nije ti to rolan garos
M

Mozda

pre oko 1 mesec

Sigurno vec receno, ali najpotcenjeniji napadac u 21. veku definitivno. Statistika govori sama za sebe. Negde sam procitao izjavu tipa Roberta Karlosa “ Kada bih svom unuku pokazao kompilaciju najboljih Ziruovih golova pomislice da je to najbolji fudbaler koji je ikada igrao ovu igru” Maestro!
p

papapa

pre oko 1 mesec

Vecna klasa veliki OLIVIER GIROUD !!
d

dzejmsnaneli

pre oko 1 mesec

cr je bolji od njega!!!