Zidan: Svi pokušavamo da pomognemo Joviću

Vreme čitanja: 2min | sre. 05.02.20. | 17:30

„To kroz šta je on prošao je normalno, sve je to deo procesa adaptacije“, napominje Francuz

Legendarni francski as i trener Real Madrida, Zinedin Zidan, još jednom je stao u zaštitu srpskog napadača Luke Jovića.

On smatra da je sve kroz šta mladi golgeter prolazi potpuno normalno u fazi adaptacije na veliki klub.
"Svi pokušavamo da pomognemo Luki. Trudimo da se oseća prijatno na terenu, a to možete da učinite samo dobrim treninzima. To kroz šta je on prošao je normalno, sve je to deo procesa adaptacije. Treba biti strpljiv, nastaviti sa radom. To je sve", jasan je Zidan.

Izabrane vesti

Turbulencije u Barseloni, na relaciji Lionel Mesi - Erik Abidal ne dotiču previše Zidana, koji ne misli da će to uticati na konačnu trku u Primeri.
"Ne komentarišem druge klubove. Barselona će se takmičiti na pravi način do poslednjeg dana u sezoni. Dobri timovi se ne menjaju naglo, uvek su dobri. Što se tiče ostalog, to me jednostavno ne zanima".

Može li se taj trenutak na Nou Kampu iskoristiti u bodovnom smislu?
"Nećemo maksimalno iskoristiti, je oni neće pokazati nikakvu slabost. Oni će nastaviti dalje da se takmiče i rade ispravno do kraja sezone. Nama dobro ide, zadovoljni smo, ali još ništa nismo osvojili".

Pobeda u madridskom derbiju stigla je u drugom poluvremenu, nakon nekoliko izmena na samom poluvremenu.
"Igrači su ti koji pobeđuju na terenu. Kada zamenim igrače ne govorim im da nisu igrali dobro. Moj posao je da pravim izmene, ali na kraju dana igrači su ti koji menjaju stvari na terenu. Takođe je preterano reći da smo igrali loše u prvom poluvremenu. Imamo utakmice na svaka tri dana i uvek pokušavamo da se takmičimo, to znači da povremeno možemo imati problema", dodao je Zidan.

Kraljevski klub svoj naredni meč igra sutra protiv Real Sosijedada (19.00) u četvrtfinalu Kupa kralja.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara