Andres Merlos (Rojters
Andres Merlos (Rojters

Žestoke optužbe u Argentini: Sudija udario predsednika Taljeresa, ovaj mu pretio pištoljem

Vreme čitanja: 1min | pon. 09.09.24. | 15:40

Burne scene posle utakmice Taljeresa i Boke Juniors

Svi znamo da su Argentinci veoma strastveni kad je fudbal u pitanju, ali i da u toj strasti nekad znaju da preteraju i odu u krajnost. Najbolji pokazatelj toga je situacija sa meča osmine finala Kupa Argentine, u kom je Taljeres eliminisan od Boke Juniors posle penala.

Naime, predsednik kluba iz Kordobe Andres Fasi je bio nezadovoljan suđenjem, zbog toga što je kod gola Boke lopta očigledno prešla aut-liniju. Revoltiran time, Fasi je otišao do sudijske svlačionice i tamo, prema rečima glavnog arbitra Andresa Merlosa, pretio pištoljem.

Izabrane vesti

"Ono što se dogodilo je žalosno, tužno i bolno. Nema objašnjenja za ono što Fasi radi, taj čovek je nekažnjiv. Dve osobe sa njim su ušle u svlačionicu, pretio je da će da me ubije! U jednom momentu, neko od njih je iz džepa izvadio pištolj", rekao je Merlos koji je protiv predsednika Taljeresa podneo krivičnu prijavu.

Fasi, sa druge strane, ima drugačiju verziju. On ističe da ga je Merlos udario.

"Nikad u životu nisam video takvu situaciju. Da sudija udari pesnicom predsednika nekog kluba. Tražićemo objašnjenje od Fudbalskog saveza. Taljeres i dalje trpi štetu, istakao je Fasi.


tagovi

Kup ArgentineBoka juniorsTaljeres Kordoba

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara