(©Reuters)
(©Reuters)

Zenit – Dortmund, najveća kvota na svetu 1,87 – Mozzart

Vreme čitanja: 2min | uto. 08.12.20. | 12:18

Nigde na planeti nećete pronaći veće kvote danas na Pari Sen Žermen i Borusiju Dortmund

Vreme je za novo kolo u Ligi šampiona, poslednje u grupnoj fazi elitnog takmičenja koje će doneti odgovore na sva pitanja, a za potpuni užitak pobrinuo se Mozzart koji je za sve igrače pripremio NAJVEĆE KVOTE NA SVETU na izabrane utakmice.

ZENIT – DORTMUND, DVOJKA 1,87

Izabrane vesti


Milioneri iz Dortmunda već su overili mesto u nokaut fazi Lige šampiona, ali ne i prvu poziciju. Dortmund bi pobedom u Rusiji osigurao prvu poziciju i barem na papiru dobio lakšeg protivnika u eliminacionoj fazi takmičenja. Zenitu su raspršeni snovi o prolasku dalje. Nema čemu ruski tim da se nada pošto je iz pet kola poneo samo jedan bod i zakovan je za poslednje mesto u grupi bez šansi da prezimi u Evropi.

Opravdala je Borusija iz Dortmunda epitet favorita koji je ponela nakon izvlačenja grupa. Izabranici Lusijena Favra dominantniji su na evropskom frontu od nemačkog. U Bundesligi Milioneri naprave korak napred, pa usledi jedan nazad. Tako je bilo i za vikend kada su remizirali sa Ajntrahtom iz Frankfurta i propustili priliku da umanje bodovni zaostatak za minhenskim Bajernom.

Nije ovo evropska sezona za pamćenje Zenita, ali će tim iz Sankt peterburga želeti da se oprosti sa stilom od Lige šampiona, a potom se fokusira na domaći šampionat u kojem gura jako dobro. Petardom protiv Urala za vikend nagovestio je Zenit bolje dane i prekinuo niz od četiri utakmice bez trijumfa na dva fronta.

PSŽ – BAŠAKŠEHIR, KEC 1,15


Neočekivano su Parižani doveli sebe u neugodnu situaciju, ali imaju sasvim dobre šanse da se uprkos lošijem startu u Ligi šampiona nađu u nokaut fazi. Grupa H jedna je od najneizvesnijih u kojoj je mnogo toga još uvek otvoreno. Niko nije overio prolaz dalje, a jedino je sigurno da je Bašakšehir zacementiran na četvrtoj poziciji.

Sveci imaju imperativ pobede. Postoje razne kombinacije i kalkulacije po kojima bi Tuhelova četa mogla da izbori plasman u nokaut fazu Lige šampiona i u slučaju da ne trijumfuje, ali bi im prolaz visio i konstantno bi morali da osluškuju dešavanja iz Nemačke sa utakmice Lajpcig – Mančester Junajted. Tim u koji je mnogo uloženo kako bi se dokopao pehara Lige šampiona, ne bi smeo da na svom terenu propusti priliku da obezbedi prolaz u narednu fazu takmičenja.

U grupi smrti debitant u Ligi šampiona ostavio je dobar utisak. Nije se mnogo toga očekivalo od Bašakšehira, ali je turski predstavnik trijumfom protiv Mančester Junajteda učinio grupu zanimljivijom i neizvesnom do samog kraja. Može biti ponosan Okan Buruk na izdanja svojih izabranika jer je Bašakšehir bio prežaljen od trenutka kada su izvučene grupe, licitiralo se o negativnoj gol-razlici i nisu mu davane velike šanse da nekome od trojke Pari Sen Žermen, Mančester Junajted i Lajpcig pomrsi konce. A ipak je u tome uspeo.

*NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu


tagovi

najveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara