Železničar bez licence, Sloven iz Rume uskočio u PLS

Vreme čitanja: 1min | sre. 05.06.24. | 12:48

U ponedeljak izvlačenje takmičarskih parova

Spisak učesnika Mozzart Bet Prve lige Srbije za narednu sezonu je kompletan: Železničar iz Inđije nije dobio licencu za promociju, pa je na njegovo mesto uskočio Sloven iz Rume, koji je Srpsku ligu Vojvodina završio na drugom mestu.

Klub iz Rume je podelio vest na društvenim mrežama:

Izabrane vesti

„Dugo očekivano se napokon i dogodilo: GFK Sloven Ruma je dobio licencu za takmičenje u Prvoj ligi Srbije, a bez koje ne može da se uđe u istoimeni rang takmičenja, bez obzira na plasman na tabeli.

Želimo da napomenemo da je naš klub pored zalaganja na terenu vredno i kontinuirano radio duži vremenski period na ispunjenu uslova za dobijanje licence, a koji su vrlo zahtevni i brojni. Svakako, najbitniji kriterijum i njegova realizacija je infrastrukturni. U narednom periodu očekuju nas građevinski radovi na stadionu, podizanje nadstrešnice, ograđivanje stadiona, postavljanje semafora i još mnogo manjih i većih radova u skladu sa propisima i zahtevima FSS“, stoji pored ostalog u saopštenju Slovena.

Da je klub iz Rume zvanično novi član Mozzart Bet Prve lige potvrđeno je i u Zajednici Superligaša i Prvoligaša, iz koje je poslat poziv da predstavnici Slovena prisustvuju u ponedeljak izvlačenju takmičarskih brojeva za narednu sezonu.

U drugom po rangu takmičenju u Srbiji sledeće sezone igraće: Javor, Voždovac, Smederevo, Inđija, Mačva, Radnički Sremska Mitrovica, Grafičar, OFK Vršac, Dubočica, Mladost GAT, Sloboda Užice, Trajal, Zemun, Borac Čačak i Sloven Ruma.


tagovi

Mozzart Bet Prva liga Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara