Saša Zdjelar i Saša Ilić (©Starsport)
Saša Zdjelar i Saša Ilić (©Starsport)

Zdjelar: Ilić je top trener, želim mu da brzo nađe novi klub

Vreme čitanja: 1min | pon. 07.10.24. | 11:39

Vezista CSKA Moskve za ruske medije prokomentarisao prerani odlazag srpskog stratega sa klupe Nižnjeg Novgoroda

Izdržao je Saša Ilić 155 dana na klupi ruskog prvoligaša Nižnjeg Novgoroda, napustio ga je minule subote posle remija sa Akronom iz Toljatija (2:2). Niti su u klubu bili zadovoljni rezultatima, niti je srpski strateg bio zadovoljan pojačanjima koja je dobio tokom leta, tako da je do razlaza moralo da dođe. Tu informaciju je za ruske medije prokomentarisao i fudbaler moskovskog CSKA Saša Zdjelar.

Igrali su 29-godišnji Zdjelar i 46-godišnji Ilić zajedno u Partizanu, pa su od tada u dobrim odnosima. Zato je vezista Armejaca osetio potrebu da objasni Rusima kako nije Ilićeva krivica što su rezutati Nižnjeg Novgoroda ove sezone bili prosečni.

Izabrane vesti

Sale Ilić je moj prijatelj, moj kapiten. Igrao je za Partizan dok sam još bio dete. Već je našao svoje mesto u istoriji. Želim mu da brzo nađe novi klub i nastavi dalje. Saša je top trener“, uverava Zdjelar Ruse.

Podsetimo, Iliću je Nižnji Novgorod bio četvrti klub u trenerskoj karijeri. Pre toga je na 27 mečeva vodio Čukarički, na 44 CSKA iz Sofije, sa kojim jeuimalo osvojio titulu 2023. godine, te na 28 grčki Atromitos.

Na klupi ruskog prvoligaša zadržao se najkraće, 22 utakmice. Za to vreme je ostvario učinak od po četiri pobede i remija, te 14 poraza u svim takmičenjima.



tagovi

Rusija 1Saša IlićSaša ZdjelarNižnji Novgorod

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara