Komentari na vest

Zbiljića predložilo pet klubova za predsednika Zajednice, danas promocija

M

Micabp

pre 16 dana

Sta je sa novinarima ovog portala zurnala a pogotovo dnevnika niko ni rec o pocetkom priprema Vose.Da su blizanci poceli iz sata u sat bi izvestavali.
R

Rade B.

pre 17 dana

Da li neko ima mozga u ovoj zemlji? Čovek ima gomilu krivičnih prijava, a prisetite se i "Južne Bačke" i ispumpavanja vode iz poplavljenog kolubarskog rudnika. Da li ovo treba da postane model ponašanja za mlađe naraštaje, kako bi uspeli u životu?
P

Politicar

pre 17 dana

Kragujevac?kakav su transparent imali od firmasa, ljudi iz uo i Zbiljica ?(sa tribine).znate da zbiljica i onaj predsednik pancevo su podguzne muve Terzicu.ovde se videlo koji klubovi rade za korist zvezde a ne svog kluba.
G

Gost uvek

pre 17 dana

Nesko Milovanovicu,Perovic Slavko,Konotar STIDITE SE
Z

Zvrkovzvrk

pre 17 dana

Daj pojacanja u FKV, Shion Homma, Da Costa, Medojevic, Colins Ciscenje!
m

mikiileeko

pre 17 dana

gde si procitao za Da costu i ovog poslednjeg?
1

123123123

pre 17 dana

Dolazak Dragoljuba Zbiljića na čelo dolazi kao plod šire akcije Crvene zvezde za promene. Sa stadiona „Rajko Mitić“, poslednjih dana, poslati su signali klubovima i uputstvima za podršku predsedniku Vojvodine. Crveno-beli su rutinski obezbedili apsolutnu većinu i izbor novog predsednika biće samo formalnost. Iako je Zajednicu vodio u dva mandata, od juna 2016. i dolaska Slaviše Kokeze na čelo Fudbalskog saveza Srbije, Dragomir Lazović ostaće upamćen kao predsednik udruženja na talasu zvanične politike srpske kuće fudbala. U prelomnim mesecima, proleća 2021, izbrisan je na kratko iz člana Izvršnog odbora, zbog sukoba sa Markom Pantelićem, tada zamenikom predsednika FSS. Ostao je Lazović uz većinsku grupu i kasnije na čelu Zajednice. Jedna od ključnih promena u osmogodišnjem periodu bila je spajanje klubova Super i Prve lige u jedinstveno udruženje.Dolazak Dragoljuba Zbiljića, iza čijeg imenovanja stoji Crvena zvezda, potvrda je odličnih odnosa na relaciji Beograd – Novi Sad. U svetlu činjenice da u srpskom fudbalu više nema jakog i uticajnog drugog kluba, ma kako se zvao, naredne promene mogle bi da najave i talas izmene pojedinih „zakonskih“ rešenja u opisu Zajednice klubova Super i Prve lige. Nema ih mnogo, ali dobro će doći i kao „pumpanje mišića“ u najavi značajnijih domaćih bitaka. Početak skupštinske sednice zakazan je za 16 časova. Budućem predsedniku lojalni mediji, kako se čuje, već su dobili pozivnice da isprate inauguraciju i govor, doduše, po okončanju zasedanja u centru Beograda. Skupština će izabrati i sedmočlani Izvršni odbor, dvojicu potpredsednika, usvojiti finansijski izveštaj za prethodnu i plan za narednu sezonu.
R

Red Star Belgrade

pre 17 dana

@123123123 Spominjes Crvenu Zvezdu,a njega predlozio Partizan 🙄 pise u tekstu lepo kojih 5 klubova su ga predlozili.
S

Stara Garda

pre 17 dana

U tri godine od kluba slavne tradicije, kluba koji nikada nije pristajao na političke pajace, kluba koji je decenijama bio oličenje poštenja. Do ovoga danas, kreatura politička na čelu kluba, gomila klimača glavom po UO i tompus menadžeri. Studenti iz Firme, i gomila navijača koji ćute, čak šta više i prećutno odobravaju ovo rasulo od kluba. Samo jedno pitanje, šta mislite zašto niko od bivših igrača Vojvodine ne želi da se vrati u ovaj klub. Tu su samo napredni Krasa i Lane koji imaju samo korist od kluba, ništa mu nedoprinosi.
C

Chiske1

pre 17 dana

Druze moj, pa ovaj je jos i najposteniji, bar isplacuje plate zaposlenima na vreme. Bata bio kriminalac znao da ne da plate radnicima u Hotal Parku po godinu dana, Samardzic sovinista dao otkaz devojci koja je fotografisala utakmice jer citiram "ne moze zensko da bude bolji fotograf od muskarca", Kostica da ne pominjem zbog njega smo zavrsili na najnizim granama u istoriji. Jos od Vujketa se nije desilo da nije bio neki politikant na celu kluba. A iskreno ovo ce puno da znaci klubu, konacno neka funkcija za nekog iz kluba. Iako mi bode mozak ovo "predlozio crni blizanac" plus sto mi se ne svidja predlog za 2 bonusa.
k

kalimerac

pre 18 dana

zbilja?
k

kuglicni_lezaj

pre 18 dana

koliko kg pecenja je zbilja u stanju da stuce iz cuga? :) sta mislite?
0

021!

pre 18 dana

ne znam za krtinu, ali znam da kupus zaobilazi
к

кажу да после ручка

pre 18 dana

воли да се заслади са три руде штрудле са маком....
D

DRObLo

pre 17 dana

2KG tuče za doručak, spojio mu se vrat sa stomakom.

Boban Bovan

pre 18 dana

Zbiljic je nagradjen i pocastvovan od AV da bude predsednik zajednice, on ce samo sprovoditi zamisli AV !!?
V

Vojvodinaš je

pre 17 dana

ne postoji klub u prva dva ranga koji nije direktno pod njegovim uticajem ,do ove sezone bio Metalac a on ispao .ovaj je među vodećim u uvlačenju i ispunjavanju zahteva za nagradu dobio ovu beznačajnu funkciju ali takvima kao ovaj i to znači jer njegov biznis napreduje..
@

@Vojvodinaš

pre 17 dana

Samo 2 kliba iz prva 2 ranga nisu glasala za Džajića….Čukarički i Jedinstvo Ub. Vojvodina je trenutno posle zvezde klub koji ima najviše bliskosti sa politikom, kao i Radnićki Kg
V

Vojvodinaš je

pre 17 dana

@......rukovodstvo fss je izabrano jednoglasno,vidić se povukao do tada su za njeg bili vukadinović i poledica i niko više stim što je prepošteni matić dao podršku pri kanditauri ali posle dao nalog njegovim iz kluba da glasaju za aboliranog ,pre glasanja poledica napustio sednicu a vukadinović nije ni došao...čuka je za parlametarne izbore potpisom matijaševića i još jednog iz uprave dala javnu podršku ovima baš kao i vošini ovaj predsenik,tanjga i još neki bivši fudbaleri plus oni iz drugih sportova ..čisto da znaš .,