Završni udarac Zvezdine dece

Vreme čitanja: 2min | uto. 10.12.19. | 14:45

Omladinci Crvene zvezde sutra protiv Olimpijakosa mogu do naredne runde Lige šampiona

Omladinci Crvene zvezde doputovali su u Atinu gde će sutra od 16 časova igrati meč poslednjeg kola grupne faze Lige šampiona za mlade protiv Olimpijakosa. Crveno-beli se nalaze na drugom mestu B grupe sa osam bodova i za siguran plasman u baraž nokaut faze potrebna im je pobeda bez obzira na ishod drugog meča koji igraju Bajern i Totenhem.

Nemački gigant je obezbedio prvo mesto i mogao bi da učini uslugu srpskom predstavniku. Ukoliko Bajern bude bolji od Totenhema, crveno-beli će zauzeti drugo mesto.
„Gledamo samo nas kao i do sada. Kraj je sezone, umorni smo i psihološki i fizički, ova deca su napravila mnogo do sada na svim frontovima i siguran sa, da ćemo opet dati maksimum. Spremićemo se dobro iz uz Božiju volju da napravimo dobar rezultat“, poručio je trener crveno-belih Slavoljub Đorđević.

Izabrane vesti

Crveno-beli ponovo imaju kadrovskih problema.
„Desni bek Mitrović ima povredu tetive, nije trenirao dva dana, videćmo da li će moći da igra. Bez obzira na sve, igraćemo kao i do sada, snažno, agresivno pa ćemo videti koliko će to biti dovoljno. Olimpijakos je odlična ekipa, čvrsta, jaka. Bez obzira što su poslednji na tabeli to ništa neće značiti. Daćemo sve od sebe i nadati se najboljem“, jasan je Đorđević.

Strelac pobedonosnog gola u Beogradu protiv Olimpijakosa (2:1) Miloš Pantović, optimista je pred susret u Grčkoj.
„Ozbiljno smo se pripremali za ovu utakmicu i naporno trenirali tokom prethodnih dana. Poznajemo ih kao ekipu i mislim da ne mogu da nas iznenade previše. Drago mi je što sam bio strelac pogotka u Beogradu, ali najvažnije je da ekipa pobeđuje. Idemo da trijumfujemo i prođemo dalje“, jasan je Pantović.

Crvena zvezda će se u slučaju pozitivnog rezultata protiv Olimpijakosa ukrstiti sa jednom od osam ekipa koje su kao osvajači liga, kroz “nokaut” fazu obezbedile učešće u baražu. To su: Šerif Tiraspolj (Moldavija), Saragosa (Španija), Midtjiland (Danska), Derbi Kaunti (Engleska), Porto (Portugal), Dinamo Kijev (Ukrajina), Rendžers (Škotska) i Ren (Francuska). Potencijalni dvomeč bi bio odigran u februaru naredne godine.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara