Završeno: Zvezda kupila Stojića za 1.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | pon. 03.06.24. | 13:39

Defanzivac zadužio dres sa brojem 15, ugovor na tri godine.

Pripreme za Prvenstvo Evrope u Nemačkoj Nemanja Stojić je počeo kao prvotimac TSC-a, a nastavio kao novi fudbaler Crvene zvezde. Iako ga Zvezda nije promovisala kao drugo letnje pojačanje, sve je dogovoreno.

Crvena zvezda će na ime obeštećenja klubu iz Bačke Topole uplatiti 1.000.000 evra u nekoliko rata. Takođe, lične uslove sa crveno-belima dogovorio je i štoper rođen 1998. godine. Tome u prilog i podatak da je Stojić u Ljutice Bogdana zadužio dres sa brojem 15, baš onaj koji je do ovog juna nosio Aleksandar Dragović. Sada već bivši član TSC-a potpisao je trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom.

Izabrane vesti

„Presrećan sam što sam se vratio u Crvenu zvezdu. Išao sam zaobilaznim putem, ali sam sad stigao do prvog tima i sjajan je osećaj ponovo biti na Marakani. Već sam radio sa trenerom Milojevićem, i poznajem mnogo saigrača, tako da verujem da ću se brzo adaptirati i da ćemo praviti još veće rezultate i uspehe sa klubom“, rekao je Nemanja Stojić 

Stojić je ove sezone na četiri fronta sakupio 37 nastupa, od čega je 30 utakmica odigrao u Superligi i sa pozicije štopera došao do četiri gola i dva asistencije. U Ligi Evrope je odigrao svaki meč grupne faze uz asistenciju u remiju sa Olimpijakosom.

Crvenoj zvezdi su nakon još jedne šampionske sezone otišli kapiten Aleksandar Dragović i Nemanja Milunović, pa su do danas od štopera na raspolaganju Vladanu Milojeviću trenutno ostali Spajić, Naser Điga i Miloš Degenek. Sada će tu biti i Nemanja Stojić. Ne bi bilo iznenađenje da do kraja prelaznog roka crveno-beli dovedu još jednog centralnog defanzivca.

Srpski šampion je već promovisao Luku Ilića, očekuje se da do početka priprema crveno-belima priključi korejski bek Seul.


tagovi

Nemanja Stojić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara