Luka Modrić (©Reuters)
Luka Modrić (©Reuters)

Zauvek Luka Modrić! Najtrofejniji fudbaler u istoriji Real Madrida

Vreme čitanja: 2min | sre. 14.08.24. | 23:00

Koliko to samo moćno zvuči...

Real Madrid je u Varšavi očekivano savladao Atalantu i okitio se šestim peharom osvajača Superkupa Evrope, a utakmica će ostati upamćena iz više razloga. Ne samo zbog pehara, već zbog prvenca Kilijana Embapea u dresu Kraljevskog kluba, ali i zbog toga što je Luka Modrić postao zvanično najtrofejniji fudbaler u istoriji kluba!

Legendarni hrvatski vezista stigao je do svog 27. trofeja u dresu Real Madrida i pitanje da li će ga neko i kada stići u narednim godinama, pa i decenijama!

Izabrane vesti

Modrić je zaigrao od 76. minuta, kada je poneo kapitensku traku, zbog čega je na kraju podigao trofej namenjen osvajaču prvog trofeja u sezoni. Pretekao je Naća sa kojim je dosad bio izjednačen, a na njegovo mesto stigao je Dani Karvahal koji sada takođe ima 26 pehara u svim takmičenjima. Iza ostaju Marselo i Karim Benzema koji su tokom svojih karijera u Madridu uzeli po 25 pehara.

Što se Luke Modrića tiče, on je tokom dosadašnjih 12 godina boravka u Real Madridu uzeo četiri Primere, šest Liga šampiona, dva Kupa kralja, pet Superkupova Evrope, uz još pet Interkontinentalnih kupova, te isto toliko Superkupova Španije. Ukupno 27!

Ogromna je stvar kada si najtrofejniji fudbaler bilo kojeg kluba, a kamoli kada je to najbolji i najveći na planeti! Koliko to samo moćno zvuči... Istinski velikan je Luka Modrić!


tagovi

Real MadridLuka ModrićUEFA Superkup

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara