Hari Megvajer (©Reuters)
Hari Megvajer (©Reuters)

Zašto uvek on? Mister kiks – Hari Megvajer (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 07.08.23. | 01:59

Engleski štoper skrivio gol protiv Atletik Bilbaa, ali u poslednjim trenucima meča asistirao za izjednačujući pogodak Junajteda – 1:1 u prijateljskom meču u Dablinu

Engleski štoper Hari Megvajer je celo leto na izlaznim vratima Mančester Junajteda, ali i dalje je na Old Trafordu. Niko neće da ga kupi, bar ne po visokoj ceni od 50.000.000 evra koliko traže Đavoli. Vest Hem je bio najbliži prethodnih nedelja.

Kod holandskog stručnjaka Erika ten Haga nije bio prvi izbor prošle sezone, a neće ni ove. Nekada najskuplji odbrambeni igrač sveta nastavlja sa kiksevima po kojima je predmet sprdnje poslednjih godina. Protiv Atletik Bilbaa u prijateljskom meču u Dablinu, koji je završen bez pobednika 1:1, bio je u centru pažnje.

Izabrane vesti

Pogrešio je kardinalno u 29. minutu, kada je španski reprezentativac Niko Vilijams doveo Baske u vođstvo. Da ne bude tragičar potrudio se u poslednjim trenucima meča, kada je asistirao Urugvajcu Fakundu Pelistriju za 1:1 u prestonici Republike Irske.

Nije menadžer Ten Hag izveo najjači sastav. Izostali su sa ovog meča perjanice tima, Portugalac Bruno Fernandes, Markus Rašford, Brazilac Antoni, a nije bilo ni pojačanje na golu uz Intera, Andrea Onane.

KVOTA U MOZZARTU DA ĆE MANČESTER JUNAJTED BITI NA JEDNOM OD PRVA ČETIRI MESTA U PREMIJER LIGI JE 1.75, A DA ĆE BITI ŠAMPION ENGLESKE JE 12,0.

Nova sezona Premijer lige startuje narednog vikenda, a titulu brani Mančester Siti.

---------------------

Ako na svoj tiket dodaš jednu utakmicu Svetskog prvenstva za žene, možeš da dobiješ Samsung Galaxy Z flip 4 + 10.000 rsd

---------------------



tagovi

Mančester JunajtedAtletik BilbaoEngleskaHari Megvajer

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara