Komentari na vest

Zašto se Francuska priprema za EP protiv Luksemburga kada ni Dešana ne zanima taj meč?

B

Buljko

pre 4 meseca

Ma brate pusti ti to Dešampe, graničiš se sa fudbalskim liliputancima Luksemburgom, Andorom.. pa uvek imaš nekog za sparing.Šta će naš Piksi da radi kad je u okruženju sve sam krem fudbalski od Bugarske, Madjarske, Crne Gore... Mi po sigurnu pobedu moramo da putujemo čak do Linheštajna a i to da sredimo unapred da se ovi konobari tamo ne,, rastrče''
G

GrobarRS

pre 4 meseca

i Francuzi imaju svog Piksija dok je ova prevara na klupi Francuske nikad nece pokazati puni potencijal covek je izjavio da Konate i Rupamecano imaju prednost ispred Salibe
k

kakone

pre 4 meseca

izgleda da Desan zna sa kojom ce formacijom igrati. Jbg, kad je Piksi u dilemi, trebaju mu jace utakmice da odredi, nije imao kad za 4 godine.
Б

Бошко Ђуровски

pre 4 meseca

једном смо Стане Караси и Ја на аеродрому у Паризу срели Дешанпа и тражио да му се потпишем у пасош....
B

BrkoviSMSa

pre 4 meseca

Desane, probaj sa 4 pozadi, ima jedan strucnjak misli da je to dobro. Al nikako 2 stopera i 2 beka, vec 3 stopera koji nikad u karijeri nisu igrali zajedno i jedan zadnji vezni izasao iz povrede.
I

Ivan OL 91

pre 4 meseca

A nije ni ovaj puno bolji stručnjak. Ima najjaču ekipu, koja može da sama da igra na poslednjih 5 takmičenja, samo je uzeo jedno SP, i to preko nikad gore Argentine, koja nije mogla ni Islanda da pobjedi, Urugvaja, Belgije i Hrvatske. Zove Klausa u reprezentaciju, ni oni iz Marseja ne znaju kako da ga se otarase.
Y

Yaya Sanogo

pre 4 meseca

Brate ne mozes da napises uzeo je samo jedno SP. Uzeo jedno, drugo izgubio na penale. Govoris o SP kao da je kup Srbije.
I

Ivan OL 91

pre 4 meseca

Ima sigurno jaču ekipu od Španije 2008 - 2012, morao je barem još jedan trofej da ima. Mbape sam dobija utakmice, samo treba još jedan uz njega i dovoljno je, a Francuska ih ima za tri tima. Nažalost i selektora koji sve to pokvari.
V

Vasilis

pre 4 meseca

Stvarno Ivane da l si realan da si napisao “samo” jedno SP? Jos ovi polupanci sto udaraju + kao u pravu si. To isto za Gvaridolu kad su pisali “pobedio u finalu LS samo 1:0”. Majke mi, niste realni kakve nebuloze pisete.