Zašto je poništen gol Partizana? (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 11.08.24. | 22:04

VAR detektovao igru rukom Svete Markovića u začetku akcije

Partizan je imao inicijativu, mada nije uspeo da skrši otpor IMT-a. Retko su crno-beli ulazili u izgledne šanse, ali su onda tropoteznom akcijom savladali Nemanju Belića. Sve je počelo oduzetom loptom kapitena Markovića, nastavilo se dubinskim pasom Lazarevića i realizacijom Ksnadera Severine.

Na prvi pogled ništa sporno, ali... Bio je to početak velike bure, teških reči. Arbitar Marko Ivković dobio je signal iz VAR sobe da pogleda začetak akcije Partizana. Tada je Sveta Marković bio u duelu sa Lutovcem i čini se rukom odneo loptu.

Izabrane vesti

Skočile su obe klupe, Bibras Natho je žestoko protestvovao, baš kao i Šćekić. Nije bilo uslova da Ivković pogleda situaciju i donese konačnu odluku. Kada je snimak vraćen, videlo se da se Svetozar Marković poslužio rukom. Odnosno da podlakticomponeo loptu i napravio prednost.

Na kraju je Marko Ivković presudio da poništi gol Severine. Ma ima onih koji tvrde da je prvi rukom igrao vezista IMT-a Aleksandar Lutovac. Biće bure. Spornu situaciju pogledajte na 6:50 snimka.



tagovi

Svetozar MarkovićMarko IvkovićSudijska komisija FSS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara