Žarko Lazetić (Star sport)
Žarko Lazetić (Star sport)

Žarko Lazetić: Živimo u Srbiji, znamo šta se priča i očekuje… Ali kod TSC nema kalkulacija

Vreme čitanja: 2min | ned. 12.05.24. | 17:59

"Više ne zavisi od nas nego i od drugih ekipa", rekao je šef struke Brđana Goran Stanić

(Od dopsinika Mozzart Sporta iz Bačke Topole)

Uspeo je TSC da dobije još jedan derbi i ostane u tesnoj trci za drugu poziciju koja vodu u kvalifikacije za ligu šampiona. Izabranici Žarka Lazetića su očitali lekciju Čukaričkom i zaslužili ubedljiviju pobedu od konačnih 2:0. Podatak da je Čukarički prvi put šutirao u okvir gola tek u trećem minutu nadoknade, najbolje svedoči o dominaciji Topolčana.

Izabrane vesti

Domaći strateg Žarko Lazetić je posle meča poručio da će njegov tim maksimalno ozbiljno igrati do kraja i pokušati da drugu sezonu zaredom završi kao vicešampion Srbije.

“Pokazali smo i danas da nema kalkulacija. Svi mi živimo u Srbiji i znamo šta se priča i očekuje, ko juri koje mesto i ko koga pušta i ne pušta. TSC je pokazao još jednom da apsolutno nije u tome, kao i Čukarički,. Igrali smo da pobedimo, a Čukaričkom želim da izbori Evropu do kraja. Oni, Vojvodina i Radnički su tu negde, a mi smo uspeli da se izdvojimo na vreme. Nismo pravili razliku samo u derbijima, već smo igrali u kontinuitetu dobro i nismo u poziciji da se borimo sa njima za Evropu”, istakao je Žarko Lazetić posle utakmice. 

Što se same utakmice tiče…

“Odlična utakmica sa naše strane, pre utakmice sam rekao igračima da je ovo pravi derbi. Momci su bili sjajni u svim segmentima, pokazali dobar stav na terenu i dobar govor tela. Stvorili smo mnogo dobrih situacija. Poučeni prethodnim utakmicama pokušali smo da budemo agresivniji i tek u nadoknadi je bio njihov prvi šut i prva čista šansa. Iskontrolisali smo utakmicu i pobedili. Završićemo sezonu u najboljem mogućem stilu“.

Čukaričkom ostaje da se juri sa Vojvodinom i Radničkim za Evropu.

“Zaslužena pobeda TSC-a. Moja ekipa danas nije bila ni približna u odnosu na prethodne utakmice. Ni defanzivno ni ofanzivno. Nismo dobili nijedan duel... Čestitam domaćinu na zasluženoj pobedi. Probaćemo u preostala dva kola da se još dignemo i da se izborimo za Evropu. Više ne zavisi od nas nego i od drugih ekipa“, rekao je šef struke Brđana Goran Stanić.


tagovi

Žarko Lazetić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara