Buanga od prečke, Sent Etjen u polufinalu Kupa (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 13.02.20. | 22:55

Epinal nije uspeo do iznenađenja, a dobro se borio - 1:2

Imao je Sent Etjen večeras čistu šansu da se plasira u polufinale Kupa Francuske, a to Etjen nije propustio. Gostovao je Epinalu, ekipi koja se takmiči u četvrtoj ligi Francuske, pa kvalitet nije bio pod znakom pitanja. Samo se čekalo da li će gosti odraditi posao, što je Etjen učinio pobedom od 2:1 (1:0). Moglo je to sigurno i ubedljivije, ali u ovom momentu je za Sent Etjen najvažnije da je ušao u samu završnicu Kupa Francuske te da će imati šansu da se bori za trofej.

Čekalo se u suštini da gosti probiju oklop Epinala, a to se dogodilo u 37. minutu. Svemu je prethodila greška, lopta je na kraju stigla do Buange, a ovaj je prelepim pogotkom načeo četvrtoligaša. Pogodio je tamo gde je želeo, ubio je pauka što se kaže i doneo Etjenu prednost.

Izabrane vesti

Posle toga je gostima bilo lakše da igraju, imali su prednost od jednog gola na poluvremenu. Potom su povisili rezultat na 2:0 početkom drugog poluvremena i u tom momentu je sve bilo jasno.

Debiši je proigrao Kamaru, a ovaj je unutar šesnaesterca uspeo da se namesti, da pošalje ne toliko snažnu loptu ga golu, ali se ona otkotrljala u gol i prevarila protivničkog golmana. Sigurna prednost za velikog favorita.

Međutim, Epinal se nije predavao, pokušavao je i već posle četiri minuta uspeo da smanji rezultat na 1:2 posle pogotka Krasoa iz penala u 62. minutu utakmice. Sigurna utakmica za Etjen pretvorila se u nesigurnu, domaćin je želeo do senzacije, ali na kraju nije uspeo iako se igralo još sedam minuta preko predviđenih 90.

Mogli su gosti do još jednog gola kada se Espinal otvorio, ali je do kraja utakmice ostalo 2:1.

FRANCUSKA, KUP - ČETVRTFINALE

Utorak

Belfort - Ren 0:3 (0:1)

Sreda

Dižon - Pari Sen Žermen 1:6 (1:2)
/Šuar 13 - Lautoa 1ag, Mbape 44, Silva 50, Sarabija 56, 90+1, Kulibali 86ag/

Lion - Marselj 1:0 (0:0)
/Auar 81/

Četvrtak

Epinal - Sent Etjen 1:2 (0:1)
/Kraso 62 - Buanga 37, Kamara 58/


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara