Komentari na vest

Zamislite Jamala i Nika u punoj snazi i videćete Španiju 2030. kako ide na svetsku krunu

Marko Pavlovic

pre oko 2 meseca

Prosek
G

Gorostas

pre oko 2 meseca

Zamislite Srbiju bez Zivkovica i Lukica
B

Brko

pre oko 2 meseca

Španija od 2008. do danas je kao Njemačka od 1972. do 1992. godine. Jednostavno, kad igraju finala i velike utakmice vjeruješ da će pobijediti, imaju taj mentalitet. Ako De la Fuente ostane, mogu se očekivati ponovo vrhunski rezultati. Ali ako krenu srljati sa trenerima, kao njemačka sad, nema tu napretka bez obzira na kadar. Trenutno imamo 4 super jake reprezentacije u Evropi, Engleska Njemačka, Francuska i Španija. Italijani kaskaju sa podmlatkom i talentom, Portugal je dobar ali oni su nivo Holandije i Belgije.
D

Da se ne lažemo

pre oko 2 meseca

Dobri su, ali niko tu nije neki zaista vrhunski igrač poput tipa Anrija, da ne pričam o Mesiju. Yamal, ima on tu neki dribling, ali koja je njegova produktivnost? On je za Barsu koja je dala jako puno golova, koja je stalno na protivničkoj polovini dao 5 golova na 38 utakmica, to bi dao Tadić i više. Jeste da je klinac, ali po meni ni blizu samog fudbalskog krema neće biti. Golman i odbrana im je osrednja, a vezni red drži sam Rodri. Da mogu biti konkurentni, mogu donekle, ali neka sila nema šanse. Msm Italija koja je presmešna reprezentacija je uzela Evropsko, to nije nikakav pokazatelj.
0

000

pre oko 2 meseca

Aj nam objasni stručnjače kako je moguće da jedna osrednja reprezentacija osvoji tako sto je dobije sve utakmice.Uzmi u obzir da to niko dosad nije uradio a bilo je u proslosti jakih reprezentacija.Rodri jeste važan igrač ali eno u finalu je izašao na poluvremenu i nije se puno promenila igra Španije
P

Pa prvo i prvo

pre oko 2 meseca

Nisu sve pobedili, protiv Nemačke su odigrali nerešeno. Istu tu utakmicu su mogli da izgube i u regularnom delu i u produžetku. Protiv Engleske sa gol linije loptu vadio Olmo. Pobede protiv Albanije i Gruzije ne mogu da računam u ozbiljan fudbal. Protiv Italije i Hrvatske su bili bolji, ali opet ta Hrvatska je bila katastrofalna, a Italija za nijansicu bolja. Jedino da se kaže da su bili bolji od Francuske, taktički su ih ubili. Kakva je Italija bila prošlo Evropsko? Realno ni sami ne znaju kako su osvojili, očajni su bili, Španija je sada bila ok, ali gledajući igru, ništa posebno. Jedino Hrvate što su dobili 3:0, a i to je moglo biti 3:1 ili 3:2. Sve u svemu nema potrebe za prepirkama, ovo je moje mišljenje, ja u Španskoj ekipi ne vidim nijednog igrača koga bih voleo stalno da gledam šta radi sa loptom.
P

Pjer

pre oko 2 meseca

Takvih brate vise nema a nece ih ni biti ...snaga,trcanje ,disciplina sve manje i manje znalaca a sve vise fizikalaca ,univerzalaca i trkaca bez talenta nazalost.
S

Suludi Milojko

pre oko 2 meseca

Idi bre begaj u neku hladovinu, jer se vidi da ti sunöanica udarila u glavu.
B

Bumbo

pre oko 2 meseca

Zamislite Englesku bez Sautgejta.
4

451

pre oko 2 meseca

Sta cu zamisljat,zamisli da ih ne vodi Dela Fuente da ih vodi vas stranacki piksi.
h

hulk mali

pre oko 2 meseca

Elf sa Musialom i Wirtzom to rješava
Z

ZZ Crew

pre oko 2 meseca

A da Mozart zamisli da je tu jos Gavi? Ta masina u sredini i na krilima ce izgledati u narednih 10 godina Pedri, Gavi, Olmo, Niko, Yamal
J

John Doe

pre oko 2 meseca

Zamislio sam