Zakuvalo se oko Vilsona Isidora: Dva kluba iz Francuske žele da završe posao do petka u ponoć

Vreme čitanja: 2min | čet. 31.08.23. | 15:55

Crvena zvezda dobila žestoku konkurenciju iz Lige jedan

Čelnici Crvene zvezde vrlo intenzivno rade na angažovanju Vilsona Isidora iz moskovske Lokomotive, ali je srpski šampion dobio ozbiljnu konkurenciju za mladog reprezentativca Francuske.

Kako javljaju francuski mediji, u igru za Isidora ušli su Lorijan i Mec, koji će pokušati da kompletiraju posao do 1. septembra ponoć, kada se zatvara tržište u Ligi 1. Isidor je na korak od Lorijana bio u zimskom prelaznom roku, kada je čitav posao propao u poslednjim trenucima, dok se Mec aktivirao nakon nakon nedavnog odlaska Žorža Mikautadzea u Ajaks.

Izabrane vesti

Isidor (23) pre Lokomotive bio je član Monaka, a od početka leta bio je u pregovorima sa Olimpikom iz Marselja. Međutim, taj posao je propao, pa se aktivirala Crvena zvezda, koja je sve vreme bila zainteresovana i čeka svoju šansu iz drugog plana.

Isidor je rođen u Renu, gde je i stasao kao igrač, a 2018. godine, kao omladinac i reprezentativac u svim starosnim kategorijama Trikolora, stigao je na stadiion Luj Drugi. Ipak, pre odlaska u Lokomotivu prošlog leta, za obeštećenje od 3.500.000 evra, zabeležio je tek 12 zvaničnih nastupa za prvi tim Kneževa. U međuvremenu je išao na pozajmice u Laval i Borgo, a prošle sezone za Lokomotivu je postigao 10 golova u svim takmičenjima, uz pet asistencija. Ukupan bilans u dresu "Lokosa" je 35 utakmica - 16 golova, četiri asistencije.

Mladi napadač nije klasičan špic, već može da pokrije sve tri poziciji u navali. Odlično traži osvaja prostor i pronalazi pukotine u protivničkoj poslednjoj linici. S obzirom na da je visok 186 centimetara, vrlo dobro se snalazi i kada je u pitanju skok igra.

Prema saznanjima našeg portala, Crvena zvezda je vodila borbu sa Lokomotivom oko modela otkupa igrača na isteku pozajmice. Moskovljani su želeli da on bude obavezan na kraju sezone, dok crveno-beli žele da mogućnost otkupa igrača, koji sa Lokomotivom ima ugovor do jula 2026. godine. Ipak, sada mnogo teži posao predstavljaju interesovanja klubova iz Francuske, iako Crvena zvezda ima snažan adut u svojim rukama, a to je mogućnost da Isidor zaigra u Ligi šampiona.


tagovi

Vilson Isidor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara