Olivije Žiru (©Reuters)
Olivije Žiru (©Reuters)

Zahuktali Milan za najveću kvotu na svetu i polufinale Kupa

Vreme čitanja: 3min | sre. 09.02.22. | 11:22

Pored Rosonera Mozzart nudi i najjače koeficijente na AZ Alkmar i Bornmut

Mesec bogatog fudbalskog programa se zahuktava, a pred vama su ove srede tri kvote kakve nećete naći nigde na svetu.

Bukmejkeri Mozzarta su danas bili široke ruke na susretima Kupa Italije, Kupa Holandije i Čempionšipa, gde se kriju najveći koeficijenti. Zahuktali Milan posle rušenja Intera dočekuje Lacio u želji da se nađe u završnici nacionalnog Kupa. Meč sa stadiona San Siro možete da gledate uživo na sajtu mozzartbet.com, a dovoljno je samo da se (besplatno) registrujete.

Izabrane vesti

AZ Alkmar je trenutno strah i trepet u Holandiji i trebalo bi da se desi čudo pa da ga RKC zaustavi u četvrtfinalu KNVB Bekera, dok Bornmut svim silama napada promociju a na tom putu mu stoji ne baš ubedljivi Birmingem.

MILAN - LACIO (SREDA, 21.00), KEC 2,10

Milan je imao veoma moćan start sezone, opravdavši status jednog od glavnih kandidata za titulu u Seriji A. Drže se Rosoneri i sada u gornjem domu, trenutno su treći na tabeli sa 52 boda, a za drugoplasiranim Napolijem zaostaju samo usled gol-razlike. Takođe, igrači Stefana Piolija su na samo bod od lidera Intera koji ima i meč više, ali je pre četiri dana imao prilike da shvati da Milan ne odustaje od krune. Približio se tim sa San Sira Nerazurima pobedivši ih 2:1 u međusobnom susretu u prošlom kolu, zahvaljujući dvostrukom strelcu Olivijeu Žiruu. Sada Rosonere očekuje bitka za polufinale Kupa Italije protiv Lacija. Rimljani su postavili sebi zadatak da se na kraju sezone probiju u Ligu šampiona, ali je do sada tim Mauricija Sarija daleko od toga da ostvari planove. Sa 39 bodova, Lacio je na šestom mestu na tabeli, sa četiri boda zaostatka za petoplasiranom Atalantom, a šest u odnosu na Juventus. Lacio je u prošlom kolu savladao Fjorentinu u gostima sa 3:0 i tako uspeo da zaobiđe jednog od glavnih konkurenta na tabeli.

RKC - AZ ALKMAR (SREDA, 19.00), KEC 1,55

RKC Valvajk igra prilično dobro za autsajdera u ovogodišnjem izdanju Eredivizije, pošto je zaradio 22 boda i nalazi se u sredini tabele. Zaostatak od zone ispadanja je šest koraka, međutim, u Kupu Holandije nedavni meč protiv Den Haga (4:2, posle produžetaka) pokazao se veoma teškim. Plavo-žute sada očekuje okršaj sa AZ Alkmarom u sklopu borbe za plasman u polufinale KNVB Bekera, i to odmah posle poraza od Vilema Drugog 3:1 u prethodnom kolu šampionata. AZ u poslednje vreme igra veoma dobro, pošto je uspeo da pobedi u 11 od 12 minulih mečeva. Kao rezultat toga klub se popeo u prvih pet najjače divizije, a u nacionalnom Kupu je bez problema prošao protiv Heraklesa (4:1) i Tventea (2:1). U prethodnom kolu AZ je imao pravu proveru, kada je na gostovanju pobedio PSV Ajndhoven (2:1).

BORNMUT - BIRMINGEM (SREDA, 20.45), KEC 1,55

Bornmut nije uspeo da povrati mesto u Premijer ligi prošle sezone. Završio je na šestom mestu, ali nije imao sreće u plej-ofu. Početak ove kampanje za pulene Skota Parkera ide je zadovoljavajuć, pošto u 28 kola aktuelnog prvenstva Trešnjice imaju 15 pobeda i sedam nerešenih ishoda, i zauzimaju treću poziciju. Udaljenost do prvog mesta je devet bodova, ali Bornmut ima meč manje. Posle dva poraza u nizu od Lutona (2:3) i Hala (0:1), u Trešnjice su u gostima savladale Barnsli (1:0), a večeras se sukobljavaju sa Birmingemom. Gostu su podbacili lani, nisu mogli ni u najboljih 10, a sva je prilika da će tako da bude i sada. Ostvarili su Plavci osam pobeda i devet remija, i zauzimaju 18. poziciju. Posle remija sa Derbijem (2:2), gosti su izgubili od Šefild Junajteda (1:2).

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Milan
Lacio

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara