Zagrepčani popuštaju pred drugom ponudom Fajenorda, biće jedna od boljih prodaja Dinama

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.07.23. | 09:32

Luka Ivanušec želi u Roterdam

Bez obzira što su u Zagrebu tvrdili da neće puštati glavne igrače tokom kvalifikacija za Ligu šampiona, izgleda da se Fajenord polako ali sigurno približiva svojoj glavnoj meti ovog leta Luki Ivanušecu (24).

U sredu uveče put Maksimira otišla je druga zvanična ponuda za lakonogog ofanzivca i prema pisanju holandskih medija iz Dinama konačno počinju da dolaze pozitivni signali.

Izabrane vesti

Podsetimo, prva ponuda od 7.000.000 evra odbijena. Nova iznosi 8.000.000 evra fiksno, plus bonusi. Kako je i najavljeno pre nekoliko dana, klub iz Roterdama sasvim izvesno oboriće rekord kada su u pitanju ulazni transferi.

Pregovori su, dakle, konačno krenuli u željenom pravcu, Ivanušec želi u redove nekadašnjeg šampiona Evrope, pa se tokom narednih dana očekuje finalizacija dogovora, navodi dalje isti izvor.

Podsetimo, dosadašnja najveća kupovina Fajenorda bio je David Hancko iz praške Sparte (8.300.000 evra) krajem avgusta prošle godine. Ukoliko ode za više od osam miliona evra, Ivanušec će i na listu 15 najvećih prodaja Dinama.


tagovi

Luka IvanušecLetnji prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara