Za prvi tim 34 minuta i odmah Čelsijevih 8.000.000?!

Vreme čitanja: 1min | ned. 29.03.20. | 21:45

Niko Melamed je i na oku Reala i Barselone

U B timu Espanjola dominira, ali to je ipak treća liga Španije. Za prvi tim je odigrao svega 34 minuta u pobedi od 2:0 protiv Lucerna u Ligi Evrope. I već je tema u brojnim transfer spekulacijama. Prema poslednjim, koje u javnosti iznosi ostrvski tabloid San, Čelsi je spremio čak 8.000.000 evra za 18-godišnjeg centralnog veznog Nika Melameda, ali i da će Plavci morati da pobede žestoku konkurenciju u vidu Reala i Barselone.

Španski mediji se nisu odmah upecali, prvo su proverili informaciju i potvrdili da Melamed, poznatiji po nadimku Niko, jeste na oku skauta brojnih klubova, ali da ni Real ni Barselona ne žele da ga plate čak 8.000.000 evra.

Izabrane vesti

Čelsi navodno jeste, mada ovu informaciju treba uzeti s rezervom, posebno posle cele ove krize sa pandemijom korona virusa koja će izvesno uticati na cene transfera širom Evrope. Opet, nekad se isplati rizikovati sa mladim i jeftinim igračima što je uostalom ove sezone Čelsiju sa Frenkom Lampardom na klupi i donelo veru u bolje sutra, bez obzira što nije bio to plan, već posledica zabrane transfera.

Niko je ove sezone za B tim Espanjola odigrao 26 utakmica i postigao sedam golova. Plavo-belom klubu iz Barselone novac je svakako neophodno, već su objavili da će zbog krize svim igračima smanjiti plate za 70 odsto.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara