Za Borusiju 158 minuta, pa transfer od 9.000.000

Vreme čitanja: 1min | pet. 31.01.20. | 20:09

Brun Larsen u Hofenhajmu

Ishitrenost obično nije opcija u Hofenhajmu, ali direktor fudbala Aleksander Rozen je morao brzo da reaguje zbog zatvaranja zimskog prelaznog roka. Jakub Brun Larsen je novi igrač kluba iz Baden-Virtenberga. Nakon Roberta Skova, koji je letos prešao u Hofenhajm, Larsen je drugi mladi Danac koji je potpisao ugovor sa ovim klubom, iako je tokom celog januara dovođen u vezu sa Bornmutom..
''Jakob je izuzetno talentovan ofanzivni igrač koji može da igra na raznim pozicijama. Izuzetno je brz, jak u driblingu i opasan po gol'',  izjavio je Rozen.

Kako navode nemački mediji, Hofenhajm je na račun Borusije iz Dortmunda uplatio 9.000.000 evra, a sa bonusima bi ukupna cena mogla da i dodatno da naraste.

Izabrane vesti

Brun Larsen je inače u Dortmund stigao kao 16-godišnjak iz danskog Lingbija za svega 250.000 evra, ali čak ni to ne govori koliko je dobro prošla Borusija koliko podatak da je jesenas odigrao samo 158 minuta za tim Lusijana Favra. Reklo bi se, svanulo i klubu u igraču.
''Veoma sam uzbuđen zbog prelaska u Hofenhajm i rada sa trenerom Alfredom Šruderom. Hofenhajm je vrhunska ekipa za mlade igrače. Ovaj klub je međunarodno priznat zbog posvećenosti mladim igračima. Srećan sam što sam deo toga", rekao je Larsen, koji e potpisao ugovor do 2024. godine.

(FOTO: www.achtzehn99.de)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara