REZZIME DANA (utorak): Dobro u Ligi šampiona, loše u Ligi 1

Vreme čitanja: 3min | uto. 10.03.20. | 23:00

Pročitajte ko vam je doneo novac, a ko vas je prodao 10. marta

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

RB LAJPCIG - TOTENHEM (tip 1, kvota 1,65), rezultat 3:0

Mali Murinjo je ubio „Specijalnog“. Nema šta Lajpcig igra ozbiljan fudbal, i onaj ko je uložio novac na bundesligaša nije pogrešio. Bila je to demonstracija modernog fudbala. Totenhem je lepo počeo, ali gol Sabicera ih je presekao. Potom je isti igrač ponovo pogodio. Za totalni delirijum u Lajpcigu. A i za vaše tikete.

PARTIZAN – SPARTAK (tip 1, kvota 1,15), rezultat 4:0

Klasična igra mačke i miša u Humskoj. Spartak je suprotstavio crno-belima kombinovanu postavu i bilo je pitanje samo sa koliko golova razlike će slaviti crno-beli. Posle siln ih promašenih šansi bravu Subotičana je otvorio Lazar Pavlović. Sve posle toga je bila stvar rutine.

EIBAR – SOSIJEDAD (tip 2, kvota 2,15), rezultat 1:2

Bajka Real Sosijedada kratko je zaustavljena na Nou Kampu, ali tim iz Baskije se ustremio ka Ligi šampiona i ne želi da stane. Veliku pobedu ostavrio je tim iz San Sebastijana, pošto je kao gos, u zaostalom meču španske Primere, savladao Eibar sa 2:0 i domogao sa deobe četvrtog mesta, pozicije koje vodi u Ligu šampiona.Kako igraju i kako izgledaju Baski ove sezone bila bi to fudbalsska pravda. I ne govorimo o tome što su u prethodnih šest prvenstvenih kola pet puta slavili. Već o kompletnom utisku lepog, savršenog i efikasnog fudbala. Dobro, bilo je vrućih situacija protiv Eibara, istakao se golman Aleks Remiro, ali tri boda su zasluženo otišla za San Sebastijan.

BALIKIŠER – BURSA (tip 2, kvota 1,65), rezultat – 1:3

Tako to radi papirnati favorit. Bivši prvoligaš lako je osvojio bodove na nezgodnom gostovanju. Posebno je bio dobar uvod meča. Popularni Krokodili su stekli dva gola viška u prvom poluvremenu. Potom su lako priveli posao kraju.

VALENSIJA – ATALANTA (tip gg, kvota 1,60), rezultat 3:4

Možda i zicer dana. Uzimajući obzir konfiguraciju oba tima, kao i rezultat iz prvog meča. Hteli ste goleadu i dobili ste je. Sve je išlo na vašu vodenicu od drugog minuta kada je Josip Iličić. Ubrzo je izjednačio Gameiro. Znalo se da će Valensija teško dalje, ali ste i vi znali da je ovaj par prošao.

PRECRTANO

DINAMO BREST - ISLOČ MINSK (tip 1, kvota 1,35), rezultat 0:0

Dinamo Brest je bio apsolutni favorit, ali rana faza sezobe sigurno je uticala da šampion Belorusije ne izgleda impresivno. Daleko od toga. Isloč iz Minska je odigrao tvrdo, na pravi sovjetski način i uspeo da izvuče povoljan rezultat. Nije vam se isplatilo igranje na Dinamo.

NOME KALJU – TRANS NARVA (tip 1, kvota 1,55), rezultat 1:2

Nije vam se isplatilo igranje na Nome Kalju. Trans Narva je napravila malo iznenađenje. Najviše zahvaljujući odličnoj igri u drugom poluvremenu. Domaćinu nije vredelo ni vođstvo od 51. minuta. Trans Narva se brzo sabrala i na vašu žalost okrenula rezultat.

BARTON - BOLTON (tip 1, kvota 1,55), rezultat 2:2

Goleada, ali ne po vašoj volji. Bolton je pokazao da može i te kako da bude opasan kao gost. Bolton je dva puta vodio ove večeri. Drughi put od 38. minuta što znači da smo u prvom poluvremenu videli pravi vatromet. Sve što je Barton uspeo da uradi bilo je izjednačenje.

PORTSMUT - FLITVUD (tip 1, kvota 2,05), rezultat 2:2

Portsmut i Flitvud su odigrali jako, jako zanimljiv meč. Međutim, daleko od toga da je završen po vašoj volji. Flitvud je poveo, ali je bivši premijerligaš uspeo da napravi preokret do 48. minuta. Međutim, nije tu bio kraj. Gosti su preko Sutera u 55. minutu udarili još jednom. Za remi koji vam nije odgovarao.

BLEKPUL - TRANMER (tip 1, kvota 1,65), rezultat 1:2

Blekpul je napravio kiks u nevreme. Očigledno nije ovo bilo vaše veče kada su u pitanju mečevi Lige 1 (treći rang takmičenja u Engleskoj). Tranmer je bio sjajan u prvom poluvremenu. Poveo je sa 2:0 golovima Ferijea i Vaughana. Sve što su domaći uspeli je da postignu počasni pogodak. Malo za v aše tikete.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara